Jutrooo.bas sam se nekako sretna digla.odmorna.i glaaadna.:)
Printable View
Jutrooo.bas sam se nekako sretna digla.odmorna.i glaaadna.:)
Jutrooo!
Nivesa gdje si išla na letz?
Ja sam imala cin 3 2009 i imala isto letz i od tada su mi sve pape uredne hb.
U vinogradsku . Kod mene je bio cin 3 + cis. A problem je bio sto je cin usao u maternicu. Dr mi je objasnio da obicno slabiji cin bude iznutra a jaci izvana. Naravno kod mene je bilo obrnuto.
Betaglukan imaš u ljekarnama.
Da li znas jel se smije pit bas na svoju ruku? Nikad ne pijem nista sta dr nije preporucio zbog cjele situacije kod mene. Samo me brine da li smije to bas svatko?
Bezveze te gnjavim. Pitat cu tete u ljekarni :)
Ma to ti je za podizanje imuniteta, mislim da možeš piti, sad jedino ako nemaš neku alergiju na neki sastojak.
Samo da te upozorim da je jakooo skupo.
Koliko kosta? Da li su to kapi ili tablete?
Tablete i ja kad sam gledala nudila mi neke za cca 500 kn, sada nemam pojma, vjerojatno ima različitih.
Krenuo moj spoting, muka mi je više, sve sam svjesnija da ga se nikad neću riješiti i nikad ugledati +, nemam pojma čemu se više nadam.
Mami zao mi je za spoting....bas sranje.
I moj spotting se pojačava.. :-/
nivesa,imaš na iherbu puuuuno jeftinije solgarov betaglukan.. http://www.iherb.com/Solgar-Beta-1-3...2&sr=null&ic=1 u ljekarni je 250-300kn.
Koju folnu uzimate ili ste uzimale ili preporucate?
Ja sam Solgarovu zadnja 2mj, pa ne znam jel to ok?
LISTA ZA 21.12.2014. :sp:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(NE)ČEKALICE: :zaljubljen:
putujuca ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 40.dc +
ludnica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 33.dc
merienn ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30.dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29.dc +
orange80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26.dc
zasad skulirana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25.dc
ODBROJAVALICE: :pivo:
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23.dc
žuži ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19.dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17.dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11.dc
ladyB ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9.dc
*sunshine* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4.dc
Folacin je samo folatna kiselina,nema ničeg drugog ..
Meni je ovo izgleda menga (:?:) jer vidim da idu i oni komadići endića oguljeni...a sve suhasto smeđe...Pa koga vraga. Na 19.dc.
zuzy to je sad m nakon kiretaze??
Eto da vam dam jos malo nade...moja frendica koja vec god danan pokusava ostat t je danas konacno ugledala svoj +!!! konacno!!! I eto bas sam happy zbog nje!
Pozdrav cure, bas sam se sjetila da ste me pitale imam li kakve simptome, rekla sam da nisam. I sad, po 100 x u danu se bacam na humus, kao i svaki dan u poslijednje vrijeme. Naprosto ga ne mogu pustiti iz ruku. Upravo sam citala o njemu online, i zapravo ispada da je nevjerojatno zdrav. Sadrzi zeljezo, B6 vitamin, folate i da ne nabrajam dalje... saljem vam clanak o njemu, i toplo vam ga preporucam. Ima mnostvo recepata, ali svi recepti imaju zajednicke slijedece sastojke: limun, cesnjak, slanutak, sol, papar i tahini (pasta od maslinova ulja i sezama, lako ga same napravite), te maslinovo ulje.
Saljem vam clanak:
http://healthyeating.sfgate.com/bene...mmus-4608.html
Samo da napomenem da svugdje spominju da se jede kao namaz na kruhu. Meni osobno bi pretezak bio s kruhom, pa u njega umacem svjeze povrce (mrkva, krastavac, brokula, paprika)...
LISTA ZA 22.12.2014. :zaljubljen:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(NE)ČEKALICE: :psiholog:
putujuca ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 41.dc +
ludnica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 34.dc
merienn ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31.dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30.dc +
orange80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27.dc
zasad skulirana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26.dc
ODBROJAVALICE: :storma:
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24.dc
žuži ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20.dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18.dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12.dc
ladyB ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10.dc
*sunshine* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5.dc
Pozdrav zuzi? Jel to danas ti kuhas caj/kavu?
nivesa,nisam imala kiretažu...a prva menga nakon spont. u listopadu mi je došla 27 dana od početka krvarenja,normalno.
Ovo sad neznam kaj je,spotting koji je počeo na 19. dc i tu i tam se najde neki mali komadič na dnevnom..inače klasični spotting,nikako normalna mega.
Ako su mi se ipak menge srozale na ovo,onda sam fakat doktakla dno sa ciklusima.
Baš mi je drago zbog tvoje frendice :heart:
Cure zaboravila sam sve oko plodnih i neplodnih dana i oko krvarenja.
Frendica sinoc salje por da su joj plodni dani a da ima krvi na papiru i gacicama.a to joj se nikad ne dogada.
Sad sam i ja zbunjena ostala.
Neke cure kod ovuliranja imaju malo krvarenja..a eto,za sve postoji prvi put. :-)
moguće je da ti se hormoni još malo "preslaguju" nakon postupka/pobačaja
ili ti je ovaj ciklus anuvalotarni, što se normalno ponekad dešava.
ja sam takav ciklus sa blagim spottingom više dana prije M imala samo jednom u životu i to u ciklusu nakon AIH-a,
vjerojatno kao reakcija na stimulaciju u prethodnom ciklusu.
Nikad nakon tolkih postupka i raznih stimulacija mi nije bilo problema,menga bi uvijek došla na vrijeme i sve je bilo kako treba. Sad nisam niti imala stimulaciju.
Eh,sad citiram sama sebe... "a eto,za sve postoji prvi put".
pozzzzzzzzzz svima...danas ponovila betu...sutra nalaz...nadam se da se pravilno dupla i da će sve biti ok....:)
i ja mislim da za sve postoji prvi put i da se ne trebaš brinuti da će ti od sada na dalje tako biti,
već da je ovo izuzetak.
npr. ja sam bila x puta na klomifenima, a ciklusi nakon su bili totalno različiti:
od toga da bi se unedogled produljili, ili taj sa spottingom, ili normalan koda ništa nije bilo ili
ostala trudna u ciklusu kada nisam bila stimulirana, a nakon nekoliko stimuliranih ciklusa...
Hej komadi!
Evo kukam kofi , predahnite.
Žuži sutra 2 dc.
da ja prijavim,stigli nalazi briseva i pape...sve uredno....pijem folnu (khm,ponekad zaboravim uzet)...dakle,teren pripremljen...:mrgreen:
kako je zadnji ciklus bio anovulatoran ginic mi je reko da mu se javim 10ti dan nakon sto dobijem pa da popratimo iduci ciklus....
s obzirom da ce MM bit doma bas se veselim da dobijem i konkretne upute kada u akciju.... :)
littlemouse1 sretno sa duplanjem!
Jutrooooo!
Kavaaaaa, i ostali napitci, ajmo ekipa.
Jutrooo!
Što se čeka s novim odbrojavanjem?
cure moja beta je 4447......:-D:-D:-D:-D
LISTA ZA 23.12.2014. :zaljubljen:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(NE)ČEKALICE: :psiholog:
putujuca ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 42.dc +
ludnica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 35.dc
merienn ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 32.dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31.dc +
orange80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28.dc
zasad skulirana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27.dc
ODBROJAVALICE: :storma:
žuži ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21.dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19.dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13.dc
ladyB ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11.dc
*sunshine* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6.dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2.dc
MAMI,tnx na napitcima..:mama:
A bemu miša i spottingu i mengi na 24.dc! Jesi u kontaktu sa dr,možda ti treba jača doza progesterona?
Pozdrav cure! Eto, nazvala me doktorica jjutrost da mi kaze da mi beta raste u skladu sa mojom trudnocom. Rano je reci, ali cini se da ce sve biti ok, u tom slucaju tiskam 30.8.2015. :preskaceuze:
YM kolika je beta?