-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LISTA ZA: 29.7.2015. :ghug:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(NE)ČEKALICE: :zaljubljen: :-D
petticoat ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 51.dc
*sunshine*~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 51.dc
ives000 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 47.dc ll
ODBROJAVALICE: :uteg: :storma:
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~24.dc
ooleot ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22.dc
kristina~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~20.dc
wannahavenoah~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~19.dc
zeni~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~13.dc
romeo85~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~11.dc
ladyB~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6.dc
tayla~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2.dc
anka91~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2.dc
xavii~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 1.dc
-
Drage moje :ghug:
evo danas sam odmah puno bolje. Hvala svima na podršci... ne znam stvarno, nekako me više niti ne ubije u pojam kada stigne menstruacija kao nekoć. A na sve se čovjek navikne, zar ne... Ovako sam bar par dana bila u toj nekoj blaženoj, luckastoj sreći sagrađenoj samo na nadi i željama..
idemo dalje, opet sam strateški pogledala sve važne datume u ovom ciklusu, opet pripremila novu taktiku napada na jajne stanice s vojskom MM hahahah :mrgreen:
Xavii drži se i idemo ovaj mjesec u napad otprilike istovremeno :uteg:
Ives to je vjerojatno od duphastona. Samo ti lijepo miruj, mazi trbuščić, knjigu u ruke ili neke filmove i serije gledaj.. samo polako.
Nivesa dobro nam došla natrag
LadyB uživaš i brčkaš se, je li? dok se mi kupamo samo u svom znoju. Osim Mami koja se nekim čudom smrzava u srpnju :D
-
Ives drago mi je da nisi u panici jer panika ne pomaze..
Smedarenje je cesto ostatak necega prilikom implantacije ili neki manji hematom koji je bio nevidljiv na UVZ...
Ja sam imala takvo smedarenje sa 6+5tt..i bilo je svs ok..drugi scenarij je nazalost bio zbog neceg treceg...
Samo cool, ako se promijeni boja ili i dalje bude obrisak na wc papiru odi na pregled..
-
Jutro curke!! :) Kavica.
Ja sam malo uranila, evo idem se baš spremat, pa na kontrolu kod doktora... javim kako je prošlo.
Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk
-
-
Ives, cekamo dobre vijesti!
-
Eto me curke.. Doktor kaže da ne vidi ništa što bi moglo ugroziti embrio. Srčeko kuca, ali je još jaaaako malo. Moram ležati i odmarati i nastaviti s duphastonima 3x2. Rekao mi je da se stvari mogu sad odvijat u svim smjerovima ali da se ja nadam najboljem. Iscjedak je oskudan i od jutra ga ima malo manje.
E sad, što se novog odbrojavanja tiće, ja se nadam da se nećete ljutiti ali zbilja se ne usudim otvarati sada dok je ovakva situacija. Ako bude sve bilo u redu onda da. A do tada se nadam da će nas već barem jedna od vas usrečiti s lijepim vjestima. Pa da ćemo u višestruko odborjavanje ! :ghug:
-
Zelim ti svu srecu i drzim fige da sve bude ok.
-
Draga Ives bitno da je sve ok i sad dan po dan samo pozitivno
-
Hvala vam drage moje. Nego šta, dan po dan..i samo pozitiva. Tako sam rekla i mojima i neću da me svaki tren ispituju kako sam. Dobro sam! :)
Gdje su nam nestale *sunshine* i petticoat???Njih nikako nema :/
-
-
Po mom računanju 6+6tt a po uzv-u 6+2tt... :)
Pa da vidjela sam malu šarenu točkicu kako kucka
-
Ives samo laganini, bit će sve ok :yes:
Ja danas optimistična.. Prerano sam se testirala, danas mi je 21 dc a ciklus je 22 dc.
Još ima šanse :klap:
-
Ives bravo za srčeko i nista cudno da je slabo jos je to sve prerano, sjeti se da se meni na 6+4 ni plod nije vidio a kamoli srčeko tako da je super! Čuvaj se i odmaraj, nemoj nista raditi ni po kući ni kuhati ni nista dok se sve to malo ne stabilizira. Pusa
-
Kristinice ~~~~~~ :fige:
Jesi li bila kod doktora zbog kratkih ciklusa??? Jesi si probala produžiti s nekim prirodnim pripravcima???
Dominik, ma samo krevet-wc-kuhinja-krevet ! Počinjem od sutra s knjigicama, već mi fale...pa ću si malo okupirat misli a i vrijeme će mi brže proći .
Taman kad pomislim da se povuklo eto ga na opet!!! :gaah:
Koja je ovo dresura za psihu... ufff budem i ja to preživila. :/
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LISTA ZA: 30.7.2015. :ghug:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
petticoat ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 52.dc
*sunshine*~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 52.dc
ives000 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 48.dc ll
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25.dc
ooleot ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23.dc
kristina~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~21.dc
wannahavenoah~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~20.dc
zeni~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~14.dc
romeo85~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~12.dc
ladyB~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7.dc
tayla~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3.dc
anka91~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3.dc
xavii~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2.dc
-
Ives, počela sam piti vitamin b i b complex, oni produžuju ciklus, umanjuju bolove kod pms-a pa i mučninu u trudnoći i dobri su za kožu. Baš me zanima hoce li produžiti, i par dana bi bilo super. Nemam nikakvih simptoma osim bijelog iscjetka 2 dana i evo danas malo. Inače u ovo vrijeme me već boli stomak. I presjekla me jaka bol nisko prije par dana. Bumo vidjeli..
-
Ives sta se opet pojačao iscjedak? Bitno da nije crven
-
Kristinice, evo malo ~~~~~~~ da se - pretvoti u + !
Ives, draga, uzivaj uz lijepe price na prisilnom odmoru. U mislima sam s tobom. Onim pozitivnim, ofkors :)
-
Tanita hvala ti.. Nada uvjek postoji :-)
-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LISTA ZA: 31.7.2015. :ghug:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
petticoat ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 53.dc
*sunshine*~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 53.dc
ives000 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 49.dc ll
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26.dc
ooleot ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24.dc
kristina~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~22.dc
wannahavenoah~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~21.dc
zeni~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~15.dc
romeo85~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~13.dc
ladyB~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~11.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8.dc
tayla~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4.dc
anka91~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~4.dc
xavii~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3.dc
-
Jutro cure, evi pijem kavu pa sak dosla do vas da vidim kaj ima
-
Eiii curke samo da vas pozdravim....
Kristinice drzim fige....:-)
Ives, samo odmaraj i probaj se ne optetecivati s iscjedkom...bit ce to sve ok, bitno da mrvica kuca.....bas sam sretna zbog tebe...:-) drz se....
-
Jutro, cure!
I ja pijem kavicu, u Zg neko šugavo vrijeme, pa ga koristim za duže spavanje :)
LadyB, vjerujem da je na moru sunce, pa uživaj i za nas na kontinentu.
Romeo, kako si nam ti?
Taylamislim da smo već isprogramirane da odtugujemo prvi-drugi dan M, a onda brzo kujemo ratni plan za napad na jajnu stanicu. Jednom će vojska osvojiti utrvrdu i bit će malih kmečavaca. A kako i sama znaš, neki ratovi traju dulje, neki kraće, ali s vremenom završe ;)
Ives, kako si nam danas?
Meni danas 32dc, ni traga M.
-
Romeo, ljubim :love: Molim Boga non-stop sa sve bude u redu, i bit će. Čvrsto vjerujem u to. A i kad imam vas koje mi daju ovoliko pozitivnih vibri..ma onda mora biti dobro! ;)
Kristinice ~~~~~~~~~~~~~~~~ :fige: samo hrabro.
Znam koliko je stresno ovo isčekivanje.
Tanita, mila moja. I kod nas u Vt pada kiša ali mi nekako i paše.. ležim i večinom spavam.. stanje kod mene je nepromjenjivo. Vidjet ćemo kako će se dalje razvijati situacija. Idem dan po dan. I nadam se najboljem.
Da li ti je i prije trajao duže ciklus ???
Tayla, kako si nam ti ??
-
Ma, nakon kontracepcijskih, ciklusi su mi bili 31-42 dana, zadnjih mjeseci se ustabilili na 31-33 ali uz pomoć Evinih kapi. Pošto sad ne pijem ništa osim euthyroxa, očekujem dulji ciklus, ali se nadam kraćemu, čisto da M prođe prije mora :)
Nisam uhvatila, kad ti je slijedeći pregled?
-
Ives000 bravo za srčeko :heart:,i sretno za dalje..nećeš se ni okrenuti,a već ćeš maziti bebaća:mama:
-
drage moje, hvala vam na ohrabrenju i potpori, odmah mi suza kane :ghug:
zasad ni traga pms-u :-)
-
Tanita, a možda da si ubrzaš s duphastonima ili da vidiš sa svojim gin. da ti da nešto..da možeš mirno na more.. :)
Za tjedan dana mi je pregled. A do tada strogo mirovanje.
Zenii, hvala ti.. i iskreno se nadam tom scenariju. :*
Kristinica, mislim da je to dobar znak ;) kako se osjećaš sada?
-
Dobro se osjećam, ništa ne boli, samo imam osjećaj vlažnosti dole pa stalno provjeravam na wc-u jel stigla vještica, zasad nije, samo iscjedak. Mislim da ću sutra pišnit još jedan test. Kupila sam gravignost mini.
-
Drzim fige da budu dupli stapici
-
Sretno mila.. neka budu dva čvrsta stupića... °•○☆°•○☆°•○☆°•○▪☆
Tanita.. kad ideš na more.. ??? Baš sam pročitala da nam stiže lijepo vrijeme.. možda ti se i posreći.
Lijepo pusti mozak na pašu i odmor do daske.. :love:
LadyB kako je kod tebe?? Jel se *Moraš* :) ? Joj nema mi ništa bolje od ljetnih večeri na moru, pa šetnjice.. kao da sam u drugoj sferi... zbilja raj za dušu i čistilište za novčanik.. :lol: ali isplati se.
-
Hvala vam curke ! Jedva čekam jutro :-)
-
Ma ja bas laganini ovih dana, nisam ni LH test popiskila jer sam se u takvoj zurbi spakirala na more da sam zaboravila. Dosao i muz za mnom za vikend i bas nam je super, njemu pogozovo dode dobro par dana godisnjeg..a meni uvijek ;)
Ives citaj knjige gledaj tv..proci ce i taj period..
Kristinca drzim fige :)
Tanita i Tayla masem vam :)
-
Lady, tako se to radi. Odmaraj i srcem i dušom..možda i dobro da si zaboravila na Lh trakice... uvjek je bolje spontano ;)
Kristinice jesi pišnula ??????
-
Jesam, ne vidim drugu crtu, pokušavam sa svih strana ali ništa od sjene. Laptop mi se pokvario pa vam ne mogu sliku stavit. Onako pospana sam pišnula ebay trakicu-one step umjesto gravignost mini. Pričekat ću 2 dana, ako ne dođe m onda ću i taj mini pisnit. Ako sam b vitaminima produžila ciklus teško je sad reći
Koliko traje i da li mi kasni m ili ne.. nisam u bedu, još ima šanse sve dok ne dođe vještica ...
-
Idem u goste za vikend, pa se javim u ponedjeljak ... svim curama puno sreće !
-
Nemoj biti tužna i ako se ne bude pokazalo išta.. bitno da si produžila cikluse i to je nešto. Veliki pomak. I korak bliže do svog blaga ;) Lijep provod..i samo lagano
-
cure, poklanjam pregnitude, po sastavu isto sto i inofolic koji se koristi kao dodatak prehrani za pcos.
http://www.pregnitude.com/
-
Bubekice može meni ako nisi poklonila već.
Curke mislim na vas, mi na moru, mozak na paši i uživancija.