-
Lili drago mi je da je mama ok :love:
Ti se probaj odmorit malo :love:
Kjb, obavezno se fotkaj i izmjeri :klap:
Ja sam doruckovala smoothie jer sam znala da cemo oko podne ipo rucat. Rucak piletina, krumpir i kupus salata.
Nadam se trcanju poslije rodjendana a prije izlaska ;)
Definitivno cu se pozabavit prehranom, cini mi se da mi se vracaju neki zdravstveni problemi :/ duga prica al rijesila sam ih prehranom.
-
Joj Lili žao mi za mamu i da ste tako uludo potratili vrijeme, ali kad moraš na hitnu zbog tlaka. Definitivno bi joj bolje bilo doma.
Rahela, jao, maži bolna mjesta, a tajicama vjerojatno nema pomoći.
Lili nisam te skužila na treningu. Ja sam odradila 18.5 km na 6:00 (htjela sam još jedan djir po naselju da dodjem do 19, ali me kod zgrade dočekao muž i utjerao unutra:lol:). Piše 1305 kalorija potrošenih na Garminu.
Onda išli na sanjkanje i evo nas doma. Mudro sam maloj pozvala frendicu na igru, idem samo ispeć palačinke i pod dekicu....
Program traje 5 tjedana, ja reko mora 5 kg dolje ili nofce nazad.
S obzirom da nakon trčanja nisam pri apetitu, so far, so good.
Izmjerili me oni, a baš dobro kažete na fotkanje, večeras ću to obaviti.
Mb, j-la, partijanerice - i onda samo čaša vina. E to je po meni karakter.
-
Dan 21
D: smoothie cikla, banana, sumsko voce, chia, psyllium
R: krmenadla i pire od kupusa i cvjetace
Mo: jabuka
V: avokado, tuna i mijesana ukiseljena salata.
Tocno 3 tjedna i tocno 3kg.
Lili, isto prolazim sa svojom mamom, koja ima 55god. :-( drzi se.
Bravo svima koje paze na klopu i vjezbaju. A :naklon: trkacicama.
-
Lili, žao mi je zbog mame, i izgubljenog vremena, ali vjerojatno se i ona sigurnije osjeća da je barem blizu medicinske pomoći, nego da je doma.
Mini, baš imaš mladu mamu.
kjb i lili, bravo za kilometre danas!
j-la, svaka čast da možeš vježbat čim uđeš u kuću. Ja uvijek najprije malo raskrčim, onda odigram par partija mlina s velikom, jer nam je to jedino vrijeme bez male, a ona nas uvijek ometa.
Rahela, dobro ti je hladiti i mazati ibuprofenom koljeno (kao što već reče lili, ali da prisnažim), meni je puno pomoglo smanjiti oteknuće kad sam bubnula.
Jučer sam radila mrtvo dizanje, u rasponu od 10-45 kg, dizala sam težinu za dvije-tri kile. Ne znam stvarno zašto to češće ne radim (odnosno znam-lijenost), baš se dobro osjećam kad dignem npr. 40 kg. :mgreen:.
Danas ne osjećam ništa, nema nikakve upale. Valjda se nisam dovoljno "ubila".:mrgreen:.
Što se klope tiče, pekla hobu i krumpire, i dio hobe na salatu. To volim više od pečene:mljac:.
-
Dijana 40 kg :shock: ajme ne mogu vjerovat..pa ti si zvijer !!!
Da i ja sam skuzila da nema QB.Mozda cita a ne pise.
Evo druzenje s kumovima me diglo iz mrtvih.bas smo uzivali :heart:
Mamci je dobro.jako ste drage cure.hvala na brizi.
kjb bravo za danasnji trk na -11 C !!!
-
https://valtrci.com/2017/01/21/trkac...k-i-nevjerica/
trkaci u ocima netrkaca
totalno fora clanak vjerujem istinit za obje strane :-)
-
Lili, bas je fora clanak. Prepoznala sam se u komentarima netrkaca. No, i za teretanu su slicni komentari, za zene posebno ako rade vjezbe snage, dizu utege, jos gore nego za trkacice.
-
Prijavljujem strategic endurance :-) dobro mi je islo s obzirom da nikad ne vjezbam tako kasno.
Do 14 h s mm u firmi, nakon toga druzenje s kumovima...isla sam vidjeti svoje novorodjeno kumce :heart:
Lili, zao mi je zbog mame ali mi je drago da je sve pod kontrolom.
Rahela, jao za koljeno. Mazi, ledi, ne duze od 15 min i ne trci dok se u potpunosti ne oporavi.
Dijana, mrak za mrtvo dizanje. Osobno jedna od najdrazih vjezbi.
Nera, sretan ekipi!
J-la, odlicno za trening al jos vise za klopu. Ja vise nemam inspiracije.
Mb, odolit cokoladi je ponekad teze od najtezeg treninga. Kuzim te ;-)
-
Lili drago mi je čuti da je mama dobro. Samo je bezveze toliko čekati.
Dijana wooow 40 kg! Kao što Lili kaže, zvijer :naklon:.
Kjb nije karakter već prehlada :lool:. Bilo bi više da me grlo i nos ne zezaju.
Dijana jedino tad imam vremena za vježbanje, i to odradim kao neku obavezu. Ona je tad, uglavnom, sa mm u igraonici tako da se sve uklopi.
A vjerujem da je mnogo teže kad su dvoje.
Danas nisam ništa, planirala sam za kasnije odradit po programu, ali smo ne planirano otišli kod mojih. Neispavana sam tako da ni ne bih mogla.
-
J-la, neispavana bolje da nista ni ne vjezbas. Dobro si odlucila.
-
Sani, inspiraciju za klopu?
Nisam ti tu od neke pomoći. Nisam ti ja neka od ideja.
A za kumce :heart:.
-
Da se mene pita, spek, luk, sir i neki zobeni kruscic uz kefir..mogla bih to svakodnevno.
Ali moji doma bi pojeli mene da ne skuham svaki dan.
A vise zbilja nemam ideje.
Zelim da njima bude ukusno a da ja sebi mogu kombinirati ono sto meni pase.
-
Ja ne berem bas brigu oko kuhanja i zelja ukucana. Ionako se brzo naviknu na novo. Moja djeca bar 2 puta rjedno jedu za veceru juhu od povrca. Tjesteninu im kuham bez glutena, uz domaci pesto. Kad izvoljevaju s povrcem za rucak, samo im od toga za veceru napravim popecke i to uredno smlate. Muz je isto navikao na moje izlete u zdravu prebranu i kaze mi da se spasi kad se vratimo doma od mojih ili njegovih. Odvikao se teske kuhinje.
-
Lili, drago mi je da je mama dobro.
Rahela, nek koljeno brzo prodje.
Dijana, stvarno svaka cast :naklon:
Ja nista ne vjezbam... samo po nekim sprovodima hodam :(
Od ponedjeljak krecem ispocetka!
-
Jadro moje saučešće :-(. Žao mi je sto je bas to razlog ne vježbanja.
Sani mislim da imamo isti problem. Mala je izbirljiva s povrćem, kao i mm. Ona samo kašikom, on bi pečeno meso. Najteže se meni uklopit.
Ovako samo improviziram.
-
Jadro zao mi za sprovode :-(
Hvala cure jos jednom:kiss:.
Deaedi ma koga briga za komentare kad mi znamo koliko nam srece i radosti donosi nase bavljenje trcanjem/teretanom/vjezbanjem.
Uh i meni su ruckovi uvijek neke kombinacije.Lakse mi je otkako je muz zbog oper..zuci presao na laksu prehranu al opet mala i ja smo oduvijek tipovi lagane i zdrave prehrane, sin je meso tip a muzu se cak i meso sad mora "peci" na malo vode u onim tavama posebnim.
Ja i mala ne priznamo jelo bez povrca a sin bez mesa , povrce mu nije milo :-)
Nezdrave i teske ruckove (sto je muz prije volio) skoro nitko od nas ne jede. Ne radimo doma ni pomfrit ni pohano meso.Isto mi nekad bas fali ideja sto skuhat. A volim i po svom ceifu napravit a ta jela jedem samo ja. Recimo ja se mogu fino ljeti najest popecaka od tikvica s kefirom/vrhnjem.
Muz se vratio maloprije iz Jabuke ( nakon 20 god isao ) pa mi prepricavao ekipu i dogadjanja.:-)
-
jutro djevojke!
bravo svima vama koje ste vriejdne I ne zabušavate!
nemam što prijavljivati ovih dana osim girjanja
I bolnog grla, jedva gutam
dovraga s tim boleštinama vše
danas trčanje, nadam se da ću moći namjestiti buf da se osjećam ugodno
ivanas nadam se da ste otišli na skijanje I da uživate vas dvoje!
Minimalist super su mi tvoji jelovnici, ja sam smanjila svoje porcije
ili izbacivanje večere kad (pre)obilno ručam
npr. ako za ručak pojedem dva tanjura graha I ječma plus dvije kobasice plus zdjelica kiselog kupusa onda ne večeram
jer ja ne mogu stati u pola ručka, gladna sam i ova količina mi je taman
ali me drži do sutradan ujutro
ne ručam svaki put tako, naravno
to ovisi o sto drugih faktora - doručak, obim posla, vremenski uvjeti, vježbanje ili ne...
uglavnom, htjela sam reći da je lose kod mene što se stvarno brzo mogu udebljati, npr. 5 kg u 3-4 tjedna
ali isto tako brzo mogu ih i skinuti...
iako mi je draže da nemam takve oscilacije često jer sam sigurna da uz moj hashi i hipotireozu nije pametno tako zdrmati organizam....
Dijana vau, 40 kg, to je stavrno puno, respect
supe rda si spomenula mlin, to mi je najdraža igra iz djetinjstva, moram potražiti naš!
mi smo trenutno na Scrabbleu, ali još nismo ufurani pravo tako da max odigramo pola sata
Lili, meni je ovaj tekst super
I stvarno je tako
ja se nasmijem svaki put komentarima po putu
prošli put baka cca 70 god. stoji na kapiji I ona I frendica plješću, pitaju mogu li sa mnom
baš su bile slatke :trep:
Jadro hug
bit će bolje od ponedjeljka!
-
Lilli vibrice za mamu. Pije terapiju? kada je tlak ili srce u pitanju, nazalost cekanje je onda po defaultu, barem je meni onda tada sestra tako objasnila. Za srce vade krv 2x nakon nekoliko sati razmaka. Ti si zvijer kaj izvuces toliko snage iz sebe <3
Minimalist, obroci su ti super, svaka cast na napretku. Kada pogledam moji se bas ne razlikuju osim sto mjesecima hocu kupiti spiralizator :mrgreen: sada imam jos 1 poticaj, do sada sam sve to rucno radila. Mozes napisati koji imas?
Jadro :( za sprovode.
Kjb bravo za km!
Mali update 3. dan da se malo nasmijete:
osim kaj je ta neka mucnina prisutna, imam osjecaj da bih mogla jesti svakih 2 h pa je to jucer izgledalo ovako:
D:Snita kruha sa pecenim jajem, rikulom, avokadom, ajvarom(vecer prije sam bila jako gladna pa sam odlucila pojacati dorucak)
MO:Kava sa malo shake
R:mahune sa crv lecom
MO 1: jabuka i banana
MO 2: mala tortilja sa chiketinom
MO3: cips od rize
MO 4: kefir
V: omlet od 2 jaja sa snitom sunke/sira i rikulom, ajvarom
Rucak je bio u 13:30 a vecerala sam u 20h
Izmedu svakog obroka sam jedva docekala drugi jer mi se zeludac grcio od gladi, bili smo u muvingu pa je osjecaj bio jos gori.
Pijem vode kao i obicno, znaci zaljevam se jer sa zedna.
Gospoda vaga pokazuje ta da ta da ta da 1,4 kg manje.
P.S. zaboravih upisati popodnevni proteinski shake
-
Toooo Kris :-D samo tako dalje!
Mini sam vec pohvalila :-)
A ja sam upravo poslala cijelu moju ekipu kod svekrve da se primim kuce.dakle stan izgleda ko da je palo 5 bombi bez pretjerivanja. Lud tjedan i ako se ne vracaju stvari na svoje mjesto kaos u sekundi vesa robe sudja...kolko hoces. Idem pojest zobenu kasu i bacam se u rasciscavanje .predvidjam 3h samo da sve lijepo pospremim pa tek onda ciscenje.
danas sam ok.vratila mi se energija. Druga zena .juce mi je bio posebno tezak 2.dan ciklusa. Ne pamtim da sam dugo imala takav umor.a sad rokanje po stanu :rock:
Flopi bome me iznenadi da mozes odjednom pojest 2 tanjura graha i 2 kobase.Puno je to stvarno. Normalno da te drzi do sutradan. Ako brzo dodju i brzo odu to je mozda i bolje nego spori dolazak al i spori odlazak.
-
Prijavak:
8 km
Vani -5
Predivno, bijelina i tisina <3
Lili mogu bez problema, prije toga marenda oko 11, kajgana od 2 jaja, dorucak oko 6 kefir i pogacica s maslacem
Volim jesti i volim spremati jelo, a sto jest jest moj metabolizam je malo cudnjikav...
Sad uzivam u banana breadu s brusnicama, nesto prefino.
Necu vise o hrani obecajem
;-)
-
Evo ja sve pospremila, čak je i ručak skoro gotov.
Umirem od gladi jer sam doma i stalno pokraj hrane, ali odoljevam za sada.
Flopi i ja mogu pojest dva tanjura graha uz sve što si nabrojala.
Vjerujem da ti je divno bilo na trčanju.
Popodne u šetnju, a poslije s malenom na mjuzikl Matilda u HNK. Kao svira Neno Belan, vidjet ćemo. Lili, to ti je meni izlazak umjesto Jabuke:-)
A ova Ivana skija li ga skija, nema se vremena ni javit. neka, nek uživa.
I Kris, bravoooooo za kile
-
Samo neka Ivana skija :-) Ja bih isto s mm negdje zbrisala na vikend.
Vidjet cemo, mozda u drugom mjesecu.
Kris, bravo za pad na kilazi.
kjb, lijepo isplanirano popodne.
Mi smo odlucili slagati tjedne menije. Tako da svatko da prijedlog i onda iskombiniramo sto kome pase.
Krenuli smo od danas i bas me zanima koliko ce to klapati.
Susjede, kakve su torte? :-)
Flopi, super za trk i moj respect za dva tanjura graha i kobasice. Ja da to pojedem tri dana nista ne bih mogla :lol:
Kad citam dnevni unos hrane vas pojedinih cura cini mi se da jedem puno manje od vas.
-
bravo za sve cure :klap:
glava me boli :lool: ne mogu se skoncentrirat sve iskomentirat (a procitala sam).
samo cu prijavit da su ukucani jeli pizzu za rucak a ja pure (palente?) i milerama :mrgreen:
necemo o tome sta sam jucer sve pojela i popila :lool: srecom, brat ide nazad za 7 dana :lool:
-
Sto si jucer popila i pojela ne vazi :mrgreen:
teletina je u pecnici, iskombinirat cu sa tikvom i krumpirom. Razmisljam si da za rucak ja jedem tikvu i krumpir sa umakom od kis.vrhnja a da si teletinu ostavim za veceru. Do sada sam pojela: na izlasku sam doslovno pojela 1 kuhano jaje sa zlicom avokada, kada sam dosla kuci mali sendvic(snite kao dlan bez prsta) sa snitom sira i zlicom ajvara grillan na tavi, sada pijem kofi dok se rucak sam radi a smizla je na odmaranju.
Muci me taj dorucak i bas si mislim da se vratim BC kavi bar dok se ne unormalim.
Nastavila sam sa klasikom da vikendom radim kolac kako bi ukucani smanjili slatko pa sam sinoc napravila zarbo pitu pola sa makom pola orasi, mislim da cu si priustit 2 kom kao meduobrok.
Od jucer mi nekaj tucka u trbuhu, znate ono kada se misic trza?Filing kao na pocetku kada osjetis bebu? Kroz godine sam znala to imati ali nikada citav dan i evo danas se nastavlja, ima tko iskustva sa time?
-
kris meni se to desava, ja sam mislila da je povezano sa crijevima? :unsure:
-
Moze biti, iako me je doc upozorila da cu od terapije imati mekaniju stolicu i vecinu sto mogu naci da ljudi prijavljuju probavne probleme i proljeve pa cak i odstaju od terapije zbog istih ja imam samo laganu mucninu. Nije da hodocastim na wc, cak bih rekla da sam ocekivala da cu konacno moci posteno ali opet imam svaki dan ali osjecaj nepotpunog.Ono, imam osjecaj da idem bzv sto je isto cudno jer kazu da za gubitak je potrebna uredna probava, ja svoju ne bih nazvala urednom.
-
moja je sve samo ne uredna :unsure: i takva je oduvijek
-
Ola cure!
Vozimo se natrag, citavi smo sto je najvaznije. Za prijaviti preko 100km i upala listova. Idem sad citati sto ste natipkale!
-
Ivana s super :klap:
Kako je dijete?
Maza mi je bolestan, fibra preko 38 cili dan, pojeo samo jednu fetu kruha s nutelom jutros :(
Ova noc ce bit duga :/
Opet nisam trcala, ovo nije moj tjedan. Boli me glava (mamurluk :roll:) a mater mi je rekla da uzasno izgledam :lool:
Kad uvatim vrimena otic cu do dr da mi izvadi kks. Jel mogu to trazit ako me nista konkretno ne boli?
Al prehrana je danas ok, osim onog rucka popila kavu i upravo vecerala omlet sa sirom i sa strane malo slanine +casa jogurta.
Tortu nisan ni pipla, bravo ja!
Idem sad napravit bananabred za dorucak. Otkrila sam da su mi brusnice u njemu fantasticne! Napravim kao inace ali dodam dva reda nasjeckane tamne cokolade i saku-dvije brusnica. Jedva cekam dorucak! :lool:
-
Dan 22
D: dva jaja i kiseli krastavci
R: juha, jetrica i kelj
Mo: jabuka
V: spiralizirana tikvica sa pestom od spinata i badema s maslinovim uljem
6km brzog hoda, starija kcer se rolala kraj mene na suncu. Milina.
-
-
Citiraj:
KrisZg prvotno napisa
Koji spiralizator imas?
Nije neka senzacija. Gefu iz mullera. 150kn. Izgleda kao siljilo s obje strane.
Sluzi svrsi ali bolja varijanta je onaj s postoljem i ruckom. Kad ovaj da svoje cu promijenit. Cackala sam po netu pa su bile svakakve recenzije za onaj delimanov tako da se nisam usudila...
-
Bravo za sve vrijednice, odmorilice, nejedalice i skijasice!
Ja sam danas detaljnije spremala kucu bome 5.5 h bez pauze posteno sam se umorila. Mislila muz ce mi donijet rucak od bake al sve izjeli tamo. Tako da sam bas slabo i malo danas jela a hladnjak poluprazan, idem sad bar neki omlet si napravit.
al sve mi je lijepo, cisto i mirisi ajd bilo je i vrijeme :lool:
MB i meni mama u zadnje vrijeme govori da joj ne izgledam odmorno i lijepo ( citaj mrsavo i iscrpljeno :mrgreen:)
-
Bravo Lili za pospremanje.
Mini, ma narucila sam si sa gearbesta neki za 5$...ne da mi se sada kupovati na blef. Zapeo je i meni taj delimanov jos prije 6mj ali nikako ga nisam uzela. Ovaj je rucni pa mi se cini da bi mogao biti ok.
-
Mb, zao mi zbog maze.
Lili, super za ciscenje.
Mi smo popodne proveli kod frendova na skijanju/sanjkanju. Frend je napravio vucnicu na brijegu iza kuce. Taman za zabavu klinaca :-)
Prije toga bodyweight tabata. Tesko, znojavo ali osjecaj nakon odlican!
-
~~~~~~~~~~~~ za bolesne, umorne, ozlijedjene
posebno za jadru ~~~~~~~~~~~
i ja cu prekosutra na sahranu, dragi kolega s posla, tek otisao u penziju :(
upravo sam odradila stronger reload, 40 min mobility i low cardio
dobro mi je doslo nakon resta
imala sam lijep vikend, malo radila, cistila, peglala, dosta odmarala, citala, gledala serije, dosta bila vani na suncu, bas mi je pasalo
sad niski start za novi radni tjedan, bit ce naporan
-
Ovaj vikend je bio zbilja krasan. U subotu smo obiteljski isli u sumu, koja nam je pokraj kuce. Bas je bilo super. Poslije na caj/cokoladu. Pa kino, rodjendan kod Nere (sve je bilo mljac)
Nedjelja obiteljski mlacenje krpama/pranje/peglanje/za kraj u WG u shopping. u oba dana se nasetala. S tim da je subota ozbiljna setanja po sumi, snijeg jos uzbrdo/nizbrdo. Nedjelja je bila rest.
Dijana 40 kg, vauuuuuuuuuuuuuuu
Ivana bas mi je drago da ste ipak otisli na skijanje.
to sam zapamtila
e i jos dva tanjura graha sam zapamtila. bravo flopiiiiiiiiiiiiii
-
ivana, bravo, to se zove dobro iskorišteno skijanje!
hvala cure puno na pohvalama za mrtvo dizanje, ali vjerujte da velika većina vas ima snagu za dignuti 40 kg, e da pričamo o 40 kg čučnja, to bi već bila druga priča. Tu se jedva spustim s 25. :mrgreen:
Jučer opet mlatila vijačom pol sata:preskaceuze::takomijepunkuferovezimeileda:...
Od srca preporučam high knees s vijačom, brzi tempo, diže puls u nebesa:mrgreen:.
Zapravo kod mene još jedino to pali od svih varijacija, da se dobro zadišem, ove druge varijacije: sunožno, u stranu, škare, naprijed-nazad - skoro ništa.
flopi, gdje tebi stane dva tanjura graha+2 kobase? :lool:.Mislim da se ne bi micala s kauča do kraja dana.
Nera, nadam se da ste lijepo proslavili ročkase!
Jadro, draga, hug.
Zaboravih jelovnik:
D: 2 mkj (ja derem po istom dok mi ne dosadi), kruh, paprika
R:pileća šnicla s roštilja, kiseli kupus dinstani
MO: proteinski šejk, bademi, naranča
-
Ivana idees fin o ste se naskijali!
Dijana super su ti supstitucije za trcanje!
Spajka krasan vikend !
svima zelim sto manje naporan tjedan. :kiss:
-
Čini mi se da su nas flopičina dva tanjura graha i dvije kobasice sve ostavile u čudu :lool:. Nisam probala, ali mislim da i ja to mogu :uteg:.
Nisam vikend vježbala, danas nastavljam. Čim smo kod mojih to je stvarno teško izvedivo.
D: mozzarela, cherry, orasne pogačice i 2 tk jaja.
Smazala sam i malu čokoladicu, kolegica donijela iz Graza. Nisu nešto ali su uvozne :mrgreen:.