Draga, drzi se!!!
Kolika je beta??
Poslano sa mog JNY-LX1 koristeći Tapatalk
Printable View
Danas je beta (13.dnt) 328,9
Sjajno Lotus! Beta je wow! Čestitam i nadam se da će sve biti kako treba u nastavku! Žao mi je za hospitalizaciju, ali bolje da si tamo i da te prate.
Hvala ženske :)
Beta je stvarno uredna i oduševljeni smo-po nekoliko puta bacim pogled na nalaz da se uvjerim da je to to. Kao što i Himalaya kaže-nadamo se i držimo fige da će sve biti kako treba u nastavku i da nas ova hiperstimulacija neće zezati puno.
Ja sam na odjelu ginekologije,ako se ne varam fetalne medicine, još uvijek u sobi "izolacije" - dok ne dođu rezultati testa na COVID i onda me prebacuju u "normalnu" sobu. Dobila sam infuziju glukoze, još me za sad čeka, koliko vidim, boca NaCl i doktorica humane reprodukcije mi je spominjala injekcije clexana za ne daj bože trombozu, no još ih nisam dobila. I tu kao i kod kuće moram voditi tablicu koliko popijem tekućine, koliko pomokrim te mi mjere opseg trbuha. Izvadili su mi i krv kako bi i krvnu sliku imali i to je za sada to.
"Mučim" se hodati sa stalkom za infuziju kojeg vučem sa sobom na WC a koji redovito sam od sebe zakoči pa ga skoro prevrnem hahahaha.
Bravo lotus, super beta!!
Čestitam Vam!!
Samo sad da se ostalo smiri pa da možeš uživati opušteno u trudnoći..
Lotus čestitaaaam!!! Od sveg srca!
Drži nam se, bit će to sve u redu!
°30.03.2021.°
(Ne)čekalice
Lotus5 °°°°°°°°°°°°°°°°° 28.dc +
Odbrojavalice
BelleA °°°°°°°°°°°°°°°°° 24.dc
IvchyOs °°°°°°°°°°°°°°° 24.dc
pas koji ne laje °°°°°°°° 9.dc
Beck °°°°°°°°°°°°°°°°°°°° 9.dc
Garawa °°°°°°°°°°°°°°°°° 7.dc
Čestitam Lotus!
Lotus, kako si? Je li se povukla hiperstimulacija?
Ja se dobro osjećam, nemam više bolova, dobivam te infuzije i injekcije međutim od ponedjeljka nisam bila na ultrazvuku tako da iskreno pojma nemam. Danas su mi vadili krv ali ni to nemam pojma kako je. Eto ukratko.
°31.03.2021.°
(Ne)čekalice
Lotus5 °°°°°°°°°°°°°°°°° 29.dc +
Odbrojavalice
BelleA °°°°°°°°°°°°°°°°° 25.dc
IvchyOs °°°°°°°°°°°°°°° 25.dc
pas koji ne laje °°°°°°°° 10.dc
Beck °°°°°°°°°°°°°°°°°°°° 10.dc
Garawa °°°°°°°°°°°°°°°°° 8.dc
Lotus, žao mi je da nemaš neku informaciju. Vjerujem da će ti sutra ujutro kad dođe vizita reći nešto. Izdrži do sutra, a ako vidiš da se ništa ne događa, izvrši pritisak. Iskreno sumnjam da će te držati preko vikenda ako se smirio hiper. Nadam se da će sutra napraviti utz i da će se vidjeti neke male, najslađe točkice koje će potvrditi betu! Iako je još dosta rano za to pa se ne čudi ako se ništa ne vidi.
Evo saznala večeras da mi je doktorica išla na GO pa zato danas nitko nije bio đir do mene. Valjda će me sutra netko drugi preuzet. Kaže mi sestra da su nalazi krvi u redu a beta je danas 800 i nešto (nisam točno zapamtila haha). Kaže stanje ide na bolje, još da mi taj utz netko obavi, nadam se sutra, pa da vidimo situaciju s jajnicima.
Beta je super!!!!
Lotus, beta je stvarno odlična! Hmhmhm... Moglo bi to bit jako veselo! Znaš na što mislim hihihi
Hm hm :) beta raste i raste hahaha, vidjet ćemo kroz neko vrijeme hoće li biti iznenađenja hahaha. Zadnja M je bila 03.03, transfer 16.03. tako da znam da je rano još za bilo što vidjeti.
Evo bila do mene liječnica s humane, još mi pripisala infuzije, sutra još vađenja krvi i bete i misli da ću morat nastaviti s bockanjem s injekcijama protiv tromboze s obzirom na ovu hiperstimulaciju. Ultrazvuk sutra ili preksutra.
°01.04.2021.°
(Ne)čekalice
Lotus5 °°°°°°°°°°°°°°°°° 30.dc +
BelleA °°°°°°°°°°°°°°°°° 26.dc
IvchyOs °°°°°°°°°°°°°°° 26.dc
Odborojavalice
pas koji ne laje °°°°°°°° 11.dc
Beck °°°°°°°°°°°°°°°°°°°° 11.dc
Garawa °°°°°°°°°°°°°°°°° 9.dc
Lotus lijepo beta raste!
Ja evo iskreno nemam pojma ni koji sam dc ni ništa.
Kad prođe Uskrs naručujem se kod gin na pregled - ustvari prvi put kod soc gin općenitno. Tak da nadam se da ću dobit uputnicu za vadit hormone i sve što treba za mpo.
°02.04.2021.°
(Ne)čekalice
Lotus5 °°°°°°°°°°°°°°°°° 31.dc +
BelleA °°°°°°°°°°°°°°°°° 27.dc
IvchyOs °°°°°°°°°°°°°°° 27.dc
Odborojavalice
pas koji ne laje °°°°°°°° 12.dc
Beck °°°°°°°°°°°°°°°°°°°° 12.dc
Garawa °°°°°°°°°°°°°°°°° 10.dc
Danas sam bila na ultrazvuku koji je pokazao da su jajnici jednako ogromni kao i prije tjedan dana i to zato jer beta raste (danas je bila na 1800 i nešto). U bolnici ostajem do daljnjeg a liječnica kaže da hiperstimulacija može trajati i do 12.tt. Što se tiče ploda još ništa nije mogla vidjeti osim da sam trudna.
Lotus, nisam shvatila ovo za trudnoću. Potvrdila ti je trudnoću, ali nije vidjela plod ili gestacijsku? Što ostaješ u bolnici do daljnjeg ili će te pustit doma?
Vidjela je gestacijsku vrećicu, ne znam šta sam ovo uopće prije napisala haha :) Ostajem u bolnici do daljnjeg jer kako beta raste tako ona i dalje održava i pojačava hiperstimulaciju. Koliko god su mi ovih dana rekli da dovoljno mokrim možda svejedno budem dobila diuretik, vidjet će još.
Malčice sam se nadala da je možda situacija bolja nakon ovih 5 dana mirovanja u bolnici kad ono šipak. Puno strpljenja i živaca.
Pa ok. Očekivano je da neće još sve vidjeti jer je stvarno rano, ali super da je gestacijska na mjestu. Žao mi je za taj hiper. Ma nek ti daju sve blagodati medicine samo da to što prije prođe i da odeš svojoj kući uživati u trudnoći.
Ma sve ću prihvatit samo da prođe ovo sr... e i da čim prije idem doma.
°03.04.2021.°
(Ne)čekalice
Lotus5 °°°°°°°°°°°°°°°°° 32.dc +
BelleA °°°°°°°°°°°°°°°°° 28.dc
IvchyOs °°°°°°°°°°°°°°° 28.dc
Odborojavalice
pas koji ne laje °°°°°°°° 13.dc
Beck °°°°°°°°°°°°°°°°°°°° 13.dc
Garawa °°°°°°°°°°°°°°°°° 11.dc
Sretan Uskrs cure!!
Sretan Uskrs :)
°04.04.2021.°
(Ne)čekalice
Lotus5 °°°°°°°°°°°°°°°°° 33.dc +
BelleA °°°°°°°°°°°°°°°°° 29.dc
IvchyOs °°°°°°°°°°°°°°° 29.dc
Odborojavalice
pas koji ne laje °°°°°°°° 14.dc
Beck °°°°°°°°°°°°°°°°°°°° 14.dc
Garawa °°°°°°°°°°°°°°°°° 12.dc
Cure drage, sretan Uskrs i od mene, zelim nam svima da nam uskrsnji zeko ispuni zelje i da dode malo pile [emoji3590]
°05.04.2021.°
(Ne)čekalice
Lotus5 °°°°°°°°°°°°°°°°° 34.dc +
BelleA °°°°°°°°°°°°°°°°° 30.dc
IvchyOs °°°°°°°°°°°°°°° 30.dc
Odborojavalice
pas koji ne laje °°°°°°°° 15.dc
Beck °°°°°°°°°°°°°°°°°°°° 15.dc
Garawa °°°°°°°°°°°°°°°°° 13.dc
Jutro.. je jučer uhvatila peak.. opet dosta rano u ciklusu.. pokrili sve.. i sad kako bude..
Super Garawa! Ovaj mjesec imaš i jedan pregled ako se ne varam?
Ja još uvijek na ginekologiji ležim, sutra opet vađenje krvi, opseg trbuha se smanjio za još 2,3 centimetra pa se nadam da su se barem malo i jajnici smanjili.
Sretan Uskrs curke!
Lotus želim ti da čim prije dođeš domeka i uživaš.
Garawa držimo fige!
Mene sašila prehlada i opća iscrpljenost zadnjih par dana.. Uskoro će i menga, izgleda ok ciklus za sada
°06.04.2021.°
(Ne)čekalice
Lotus5 °°°°°°°°°°°°°°°°° 35.dc +
BelleA °°°°°°°°°°°°°°°°° 31.dc
IvchyOs °°°°°°°°°°°°°°° 31.dc
Odborojavalice
pas koji ne laje °°°°°°°° 16.dc
Beck °°°°°°°°°°°°°°°°°°°° 16.dc
Garawa °°°°°°°°°°°°°°°°° 14.dc
Hej cure,
ja uhvatila jučer peak ali eto nismo niš pokrili jer je dragi bio za Uskrs kod svojih, tek sutra se vraća.
Ali ne opterećujem se nekako.
Sretan Uskrs svima!
Lotus kako si danas? Držim fige da si bolje i da što prije ideš doma!
Ja se zapravo cijelo vrijeme dobro osjećam osim ono kad sam zbog bolova kad me uhvatilo završila na hitnoj. Jutros mi opet vadili krv, opseg trbuha stoji na istome, što je dobro. Infuziju više ne primam. Krvna slika je od prvog dana u redu. Također, cijelo ovo vrijeme ja imam odličan apetit, normalno idem na wc i obavljam sve što i inače obavljam haha "osim" uvećanih jajnika. Valjda su sve žene s odjela išle već doma u ovih 8 dana što sam tu, ja sam već ko inventar postala haha. Vidjet ćemo što danas kažu. Ako je što bolje svakako ću pitati mogu li ići kući i isto mirovati i po potrebi dolaziti na preglede.