:D :D :D pravi je dečko i super napreduje, slikice su super,
eh da Mihael sretnih ti mjesec dana :*
Printable View
:D :D :D pravi je dečko i super napreduje, slikice su super,
eh da Mihael sretnih ti mjesec dana :*
škicnula sam vaše fotke ,ma kaj reći predivno :zaljubljen:
Evo nas opet... Jos smo na moru i mama je uploadala nove slicice, nesto iz Zg prije odlaska na more i dosta slika s mora, da vidite kako sam narastao! Sutra navrsavam 8 tjedana, mama ne moze vjerovati da je vec toliko proslo od mog rodenja... :shock:
Sa 6 tjedana su me vagali i mjerili - rezultat 4800 g i 58,5 cm!
:bye: do povratka u Zg!
Voli vas Mihael! :love:
Baš sam se iznenadila kad sam vidjela kako je narastao. Pravi dečko, nema šta.
:*
a gdje je taj album i koji je pass?
volila bi i ja cirniti ovog cupavog slatkisa :zaljubljen:
ma šta drugo reć nego predivno :zaljubljen:
:heart:
Ooo, kako lijepo i zanimljivo :heart: ."Spreman za izlazak" - zrihtan k'o pravi dečko :zaljubljen:
Moramo se pohvaliti - nocas nam je Mihael spavao od 23h do 5.45! :D Onda je malo papao, pa nastavio spavati do 8.30. Tata se jucer morao vratiti u Zg, a mi smo jos ostali na moru. Cini se da Mihaelu morski zrak super odgovara!
Slike su stvarno predivne, ti si predivna, a dječak osvaja srce :heart: !
prekrasni ste :heart: :heart: :heart:
enya, slikice su divne :heart: :heart: :heart: maleni stvarno raste kao malena gljiva :)
:zaljubljen: (bez teksta smo)
samo vi uživajte na morskom zraku
:zaljubljen: uživajte
:*
Bože, kako taj dječak raste! :D :D :D :heart:
Svako malo svratim i divim se! :heart: :love:
enya,uvijek mi je gušt gledati tvoj album,Mihael,je preslatka napredna beba! :love:
Danas smo bili na cijepljenju i pregledu, buduci da je M. u subotu navrsio 2 mjeseca.
Narastao je na 60 cm, a tezak je 5200 g. Teta doktorica nas je pohvalila da dobro papamo. Dizao je glavicu kad ga je stavila potrbuske, bas sam bila ponosna! :heart: I sve ostalo je super! :D
Bas mi se nekako promijenio, kao da je zreliji i ozbiljniji. Cini mi se da prebrzo odrasta, a zapravo je jos beba... Spava 6 sati po noci, pa malo papa i onda nastavi spavati. Tako je spavao dok smo bili na moru i na svu srecu nastavio i kad smo dosli kuci.
Stvarno smo sretni s njim!
Predivan je :heart: !
:zaljubljen:
enya, baš volim čitati tvoje izvještaje, prije o trudnoći a sada i o bebici. Bravo za maleckog, uzvraća vam samo najboljim nakon svega što je iza vas :heart:
Žao mi je što vas nisam vidjela jučer na Bundeku.
:zaljubljen: :*
Dodirko :love: O, pa mi smo svaki dan u skitnji, lako se dogovorimo za druzenje!Citiraj:
Dodirko prvotno napisa
Bebel, andream, ina33 :*
Enya, upssss .. zar je to isto dijete?? :shock: pa više nije malecki, sad je već prava momčina :*
ma momak za ženidbu, već ima i odijelce kaki boje i prave cipele s pertlama, ufff sam sam cukreni :zaljubljen:
Pravi momak nema što :*
baš je narastao ma med medeni :zaljubljen: :zaljubljen:
Meni izgleda starije. Ma prekrasan momčić! :D :zaljubljen:
Pravi mali slatkis :zaljubljen:
Tak' je lijepi :zaljubljen:
Mali cupavac je preslatki :zaljubljen: , ne mogu vjerovati koliko je narastao! A ti blistas na fotkama!
ma presladak ti je draga, kako se samo promijenio!!!
vidimo se uživo uskoro !!!
baš je bombonček :)
Cure :love: :heart:
Mihael nam je nocas spavao od 21 do 5h! :D Onda je klopao i opet zaspao od 6 do 8. A proslu noc je prespavao od 22 do 5. Cini se da ide prema spavanju cijelu noc, bas smo sretni! Sve se vise smije i guguce, za sada samo samoglasnike: a, e, nekad i po dva: ea, oi itd.
Uzivamo u njemu svaki dan!
Joj prekrasno...jedva čekam te trenutke!
Pa slatkiš se lijepo okreće sa boka na trbuh...ma zakon je!!!!
Bravo mama :*