I ja dobila konačno svoju curu 18.12. :)
Treća uzbuna je bila nije bila lažna nego prava.... treća sreća !!!
Printable View
I ja dobila konačno svoju curu 18.12. :)
Treća uzbuna je bila nije bila lažna nego prava.... treća sreća !!!
cestitke!! :D
Zima, čestitke! :heart:
ZIMA, čestitam :klap: :dancingfever:
ZIMA cestitam :D
Zima :D , čestitam!
Fae, tek sad vidim potpis! Čestitke i tebi!
Zima, čestitke i od nas! :D :heart:
Kole, tvoja cura i moj dečko su odlučili prvo pogledati kako je vani, a onda izaći van :mrgreen: :heart:
Hvala :*Citiraj:
Irchi prvotno napisa
da tacno, ona je imala sirom otvorene oci :heart:Citiraj:
Ninči prvotno napisa
ZIMA čestitam :D
nemrem izdržat da se ne izlajem... :mrgreen:
Lukina mamma rodila na Božić svoju prekrasnu djevojčicu :D
divno :D :D :DCitiraj:
argentina prvotno napisa
:heart: prekrasno! :DCitiraj:
argentina prvotno napisa
Zima čestitke na smotuljku :heart: :D
Lukina i bebina mama cestitam!!!
Ma daj Lukina mama, pa kud preko reda 8)Citiraj:
argentina prvotno napisa
Čestitam od srca!
Kod mene još ništa, termin je sutra. Danas idem na kontrolu pa vam se javim s novostima.
Lukina mama :D :D , čestitam!
lucij@, da ne čekaš predugo ovaj susret! Ja sam bila na pregledu na sam termin i nikakvih naznaka nije bilo, a rodila sam 24 sata poslije. Sretno! I da bude onako kako si zamislila! :heart:
Roza, još malo i u 2010. smo. :love: Špiro :heart:
Lucij@ držim fige da bude brzo i slatko :mrgreen: :heart:
Irchi da, evo skoro ču i ja zaupravo ovdje odbrojavat, ne mogu vjerovat!!!! Več me lagano frka poroda :mrgreen: Ali jedva čekam...danas smo kupili i zadnje što nam treba, krevetič i posteljinu, sve one šugamančiće, krpice itd. JOJ ne mogu vjerovat da je ovako brzo prošlo ovih 8 mjeseci!!!
Roza Groza - ti ja smo po terminu tu negdje (ja sam 35+1 danas) ;) i jedva čekam 38 tjedan da se opustim od nervoze :mrgreen:
gdje ćeš roditi ? SD ?
:D za bebice!
Držte se :love:
Moram spomenuti da je meni ovaj porod bio puno lakši i upola kraći od prvog, a I se rodila s 4250g.
Nice ja isto tako, čekam da prođe još ovih 2-3 tjedna, iako je meni 36 tjedan več Bingo, ali 38 mi zvući baš zgodno :mrgreen: Ali i ovih 35 je nama kao bajka!
A ja ču u Petrovoj, tamo mi radi doktorica. Ti si SD?
:D :D :D Čestitke od srca! :heart:Citiraj:
argentina prvotno napisa
Hvala curke svima na čestitkama!
Evo, mi smo doma, uhodavamo se i puno spavamo...
Leona se rodila na Božić u 13:22 s 2910g i 51cm. Mala će očito biti manekenka. Već sad ima duuuuge tanke nogice... :lol:
Kad uhvatim vremena, pišem priču....
Pozz svim trudnicama i da lijepo dočekaju najljepši trenutak... Svoju bebu u naručju...
Lukina mamma, čestitam još jednom na tvojoj manekenki!
Roza, Irchi, valjda će biti tako kako ste mi i vi poželjele - jako sam nestrpljiva.
Bila sam danas na CTGu i UZVu, ništa se ne događa.
Lukina i Leonina mama, čestitke od :heart: :D
opusti se, sad ce to jos malo :*Citiraj:
lucij@ prvotno napisa
ja sam prenela 9 dana a izgledalo je kao 9 meseci
Roza jos malo :D
Kole :love: Kako tvoja ljepotica?? :heart:
Sutra mi pregled, samo se nadam da je još sve OK i da se ne otvram, htjela bi da malecki dočeka bar 36-37 tjedan.
A nema Lucije! :mrgreen:
Citiraj:
Lukina mamma prvotno napisa
Jupiiiii, cestitam na malenoj od sveg srca!
I ja sam danas bila na kontroli - 30 nedelja, malac skoro kilu i po, proporcionalan, ma savrsen! :heart:
Jedino sto se nije dao snimiti na 4D - kao i obicno, sakrivao je lice rucicom..
I okrenuo se karlicno, nevaljalac mali - do sad je bio glavicom nadole. No, i sestrica mu je tako sedela do 37 punih nedelja, pa je na kraju ipak sve bilo po ps-u...
O Vishnja, kako vrijeme leti. Pa skoro sam o tvojoj novoj trudnoći čitala na rodi :) a vidi sad već 30 nedelja.
Lukina mama, zaista si prava sretnica, i drago mi je što zvučiš tako pozitivno.
Roza Groza, kako prođe pregled, jel ostaje ležanje i režanje do daljnjeg?
Ja sam jučer bila, za 3 sedmice dobila 200grama ali beba je dobila 700grama i više, odakle, nemam pojma. Očigledno bebini grami nemaju puno veze sa maminim priirastom. Dok. je nešto promrmljala, kao moglo bi se reći malo ,1, prst otvorena, ali sve još visoko, zatvoreno, čvrsto, tako da mi reče da dođem opet za 15-20 dana, ako se ne porodim do tada. Ja vam još uvijek radim, i sad zaista mi počinje smetati, usprkos pokušajima da ostanem cool, da ne kukam, i da ostali ne primjete da sam trudna. Ovih 10kg više nije lako nositi na nogama 8 radnih sati i k tome doći kući i biti normalan roditelj i supruga osstatku porodice. Tako da sam čvrsto odlučila, do 8.1.radim i dosta je, ako će firma propast nek ide sve k vragu!
Posebno mi je teško ujutro rano ustati, nešto sam nikakva, troma, i mrzi me se pokrenuti. a opet kad dođem na posao, baš mi bude super, samo, da se radi negdje do 13 sati a ne do 16 i 30.
Kako ti Vishnja provodiš dane, ja svašta imam u planu kad odem na trudničko, pa budemo vidjeli.
Nažalost da...al ajde nema još puno, izdržat ću...Citiraj:
eris prvotno napisa
Uh ti još radiš...moram priznat da ti lagano zavidim, jutros sam se probudila i u jednom trenu se osječala tako punom energije da sam rado htjela u neku akciju, al onda nakon 5 minuta obori me umor :roll: Al vjerujem da si se ti več uželila porodiljnog, zato kupi prnje i bris na uživanciju :)
Vishnja pravi dečko u tebe! Ja danas idem na pregled, nadam se da Špirek ima preko 2500, uh da bar! Prije 7 dana je imam 2300.
Alo cure, i ja se pridružujem ovoj temi, iako je možda još rano... tek u ponedeljak punimo 30 tjedana....
Čestitam svim novim mamicama, Roza groza sigurna sam da je dobio malac toliko u tjedan dana :)
Svima šaljem puno puno :heart: :heart:
Ma Roza, draga, još sam tu.Citiraj:
RozaGroza prvotno napisa
Lukina mama čestitam na curi.
Samo da prijavim da sam još kući.
Eto spremam se za doček.
Bila sam danas na CTGu, ni t od trudova.
lucij@ još si tu?!?
Ja mislila da već grliš svoj smotuljak...pa kaj čekaš? :P
lucij@ a da nebudeš ti ipak obdrojavala novu godinu u rađaoni?? :mrgreen:
Sretna Vam Nova 2010. godina želim vam sve najbolje!!! :love: :D
Fae, bit će da je moja Tonka odlučila čekati da se doc vrati s godišnjeg.
niky, nemoj se šaliti s time, upravo sam skužila da mi je ovo zadnji tulum za idućih godinu dana.
Onda uživaj draga......u nadi da neće tokom noći puknut vodenjak :mrgreen:Citiraj:
lucij@ prvotno napisa
lucij@ ma ne šalim se ja... :mrgreen: ..biti će još tuluma...zna biti zabavno i u rađaoni..... :love: :mrgreen: :*
lucij@ ima li novosti?? :love:
ma Ana je super, odlicno napreduje (200g za dva dana), mleka za izvoz :D srecom pa i S. jos sisa sksplodirala bi.Citiraj:
RozaGroza prvotno napisa
A srecna vam nova godina svima :love:
Ajde drzim vam svima fige da sve prodje super:*
Lucija sta bi ?