Možda onda ima nade i za Krk.:-)
Printable View
Evo ja sam jučer bila u lidlu, kupili smo predobre bodiće (45 kn-3 komada, dugi rukav), imaju dva reda drukera pa se dužina može prilagoditi, vreća za spavanje zimska bez rukava (nažalost ostala samu duljina 80 cm), a cijena manje od 50 kn, piđamice za curku (dugi rukav) po nekih 25 kn, donji dijelovi trenirke po 25 kn (tanje), ako nekome treba neko brzo ode pogledati jer ljudi kupuju ko ludi, a kvaliteta je stvarno dobra.
Ja sam danas kupila tekući prašak za veš,pa javim dojmove. kad se radi o praškastom prašku koji hvalite koji je to, koji naziv jer vidim da ih ima nekoliko vrsta ...??
Ja nikako da prebolim njihove potato wedges kojih već dugo nema. :-(
Ja koristim maxi trat i dobar je.A sad vidim da je dobar i lel i njihovi omekšivači,doussy ili nekako slično.A tekući je formil ili slično-je li taj? Moraću i taj probati.Preporučujem w5 program:det.za suđe,osvježivač za wc školjku,za čišćenje wc-a...Odlični su!
šator je guba... još da isprobam stroj za uvezivanje :mrgreen:
kupila sam lel prašak univerzalini, iskuhavala bijelo i zadovoljna sam.Doduše nisam primjetila da baš nešto miriši kao što su neki gore pisali, no nema ni veze, bitno da je roba dobro oprana. Kupila sam i tekući za šareno i isto je dobar..dakle prelazim u Lidl i što se praška tiče. i još sam nešto otkrila-tampone njihove (ne znam marku, imaju OB i tu drugu), zadovoljna, ne vidim razliku naspram ob.Dok recimo ulošci od iste te marke me nisu zadovoljili..
dal je to prašak i za pelene ( tetra)
Voce, povrce, burek, zemlje (pakovanje od 4), i sladoled na stapicu od vanilije.
Mi smo zadnji put kupili tablete za perilicu i grozne su.
Ne operu nego ostavljaju bijeli prah po suđu.
Doduše, jest da su koštale 30kn (a calgon dođe preko 100kn).
Tako da sredstva za pranje tamo ne kupujem (od omekšivača mi je veš strašno smrdio).
i meni su jednom tablete za suđe bile pregrozne...
onda sam skužila da sam kupila tablete protiv kamenca , skoro isto pakiranje :roll:
ja kupujem njihove tablete za perilicu i ok. su mi...
nisam primjetila da mi ostavljaju ikakve tragove..
bila baš danas kupila tekući tide 3 l za 30 kn i banane na akciji po 6 kn..
:-( Nakon nikad prežaljenih potato wedges koji su netragom nestali (a pomfri istog proizvođača najnormalnije imaju :zbunj:), sad je nestao i onaj fini integralni toast. :-( Imaju neki drugi koji sam kupila u nadi da će biti dobar, ali je bezveze. :roll:
Ne znam jeli netko već spomenuo, ali žilete za brijanje ni slučajno nemojte kupovat.
K a t a s t r o f a!
Više si podereš kožu nego što se riješiš dlačica. :)
instant kava, monte santos - dark
Neki dan probali Yogosan jogurt od kave. Prefino, ali teško ih je naći, očito brzo planu.
Već ću zažalit što ovo pišem jer sad će ih ziher bit i manje... :mrgreen:
Obavezo kupujem toaletni papir i papirne ubruse,papirnate maramice nisu ništa lošije kvalitete od onih iz DM-a,
čokoladu za kuhanje, masl.ulje, voće, ponekad za klince odjeću donji veš i sl. jako je dobre kvalitete.
Kavu u granulama Granarom, odlična je, voćne jogurte, mileram, hranu i pijesak za mačke nedavno otkrila i za sada
zadovoljna. Kore za savijače i lisnato tijesto je odlično.
Nađe se odličnih stvari baš za kučanstvo tipa police i sl.
vidjela sam u novom katalogu da će ovaj tjedan biti dosta igračaka u ponudi
slikovnica, didaktičkih igara (nešto kao memo), kocki za slaganje, svašta za crtanje i sl.
Ja nikad ne skužim takve stvari.
U katalogu je sve fino poslikano, a u Lidlu je nabacano na hrpu. I ne uspjevam se nikako snaći.
Ili je to samo u "mom" Lidlu?
Meni su dobre i one smrznute pizze.
Samo da napomenem da se već drugi tjedan za redom prepuštam hedonizmu uz Eisstern sladolede... Prvo sam griješila s nevjerojatnom burbon vanilijom, a sad imam avanturu s orahom i prepredobrom čokoladom :mljac::mljac::mljac: (dooobra ko Dante iz Seksa i grada, 1.dio).
obavezno voćne mekane bombone, onaj njihov tamni tvrdi kruh :mljac:
sladoledi svih vrsta, voćni jogurti banana/jagoda, kore za pitu, čips, radler, suncokretovo ulje, nešto kao monte...
njihov grudnjak za dojenje je najbolji koji imam
A kupujete li u Lidlu ono njihovo pakirano meso? Znate li možda odakle je to meso?
Meso još nisam kupovala - uglavnom kupujem u Fiolića.
Jednom sam kupila one ćevapčiće i fini su (i 5,6kn jeftiniji nego u Konzumu).
Odlične su mi i one hrenovke/kobasice punjene sirom i omotane špekom. Svaki put kada su na sniženju ih kupim nekoliko.
Moji doma su odusevljeni nekim lazanjama, smrznutim, u pakiranju od kile.
Ja "ne znam" kupiti meso, nikad ne idem u mesnicu nego gnjavim mamu da mi ide kupovati. Ona ima svog mesara i sve OK, ali opet bi mi nekad odgovaralo da kupim mesa i u dućanu. I sad, kaj, baš sam vidjela ta PIK pakiranja, mislim da je PIK (?), imaju i teletinu, bifteke - eto, nekad bi mi za promjenu pasalo to kupiti u Konzumu (jer jedemo skoro samo piletinu i puretinu).
Ali, dakle, ja pogledam taj pik paketić sa telećim šniclima, a kad tamo ZELENO, zelenkasto ?? Onako sa donje strane točno se vidi promijenjena boja. Jeste vi to skužili?
Jel možda netko vidio ovo: http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...ndex_14818.htm
Tražila sam jučer na jankomiru ali nisam našla.
U ZG Lidlu mi je odlična junetina na kocke za gulaš (neka Njemačka, doduše skuplja je od obične), inače domaći dobavljač im je Barmes. Kupila sam jednom u hitnji mljevenu junetinu i bila je sasvim dobra (za razliku od nikad više PIK-ove iz Konzuma), kao i juneći but jako tanko rezan (što volim). Inače pakirano meso kupujem samo ako je jako svježe, tj. ako je pakirano jučer ili danas i gotovo nikad ga ne zamrzavam.....bojim se da ta mesina uvijek stiže zaleđena.
Nama su favoriti: instant kava "casa de cafe GOLD " 200 gr, napolitanke Fin Care 175 g ( podsjećaju me na Locker napolitanke , samo skoro tri puta jeftinije ), Maribel namazi ( kao pekmezi ), Gingerbread medenjaci...
Odjeća za klince je uglavnom dobre kvalitete.
aparat za gašenje požara 70-ak kuna
ima dječjih šlafroka za 75 kn.