Hvala vam suborke moje :love2:
Printable View
Hvala vam suborke moje :love2:
Bravo Mury presretna sam zbog tebe:-D:-D:-D
blastica wooowww mury , suuuperrrr :-D:-D:-D
Mury prekrasno :-D:-D da zajedno odbrojavamo
mury,super :-D
linalena , mury -vi ste sljedeće sekundarne trudnice :-)
hej cure,da javim,bila punkcija,al su 2 folik. otišla,3 je bio prazan tako da od svježih ništa,pa su odmrzavali,i odmrzli sve stanice koje sam imala 15,od toga su se 2 oplodile,sutra je transfer
Slatkice, želim ti svu sreću ovoga svijeta za transfer ~~~~~~~~~~~~~~~ ali evo upravo je tvoj primjer jedan od tužnijih vezanih za zakon. Od 15 j.s. su sve odmrznulli (ZAŠTO??) i od toga su se 2 oplodile!? Koliko je prošlo od punkcije iz ovog pripremnog klomifenskog ciklusa?
punkcija je bila jučer,toliko mi je žao što su toliko čekali sa punkcijom,pa su 2 folikula otišla,ali nisu se previše zabrinjavali jer ih kao imam puno zamrznutih,pa su prvo htjeli 3 odmrznut,pa su rekli 5,da bi danas zvala biologa i kaže odmrzli svih 15,a samo 2 se oplodile al još nije siguran kako će biti sutra,samo kad pomislim da je moglo biti 15 embrija,koliko bi imala više šanse(u 1mj. imala 26 stanica-3 oplodili i vratili,a 15 zamrzli,a ovo je sad rezultat-20 stanica otišlo u ništa)
Slatkice sretno sutra na transferu
A što se tiče ovoga kako su ti sve odmrznuli umjesto da se lijepo sve moglo oploditi, nemam komentara. u mojoj klinici nisu ni htjeli sve odmrznuti nakon kaj nije bilo ni da su se odmrznule ni da su se oplodile, tako da je meni tek treći krio dao i embrij. Tri mjeseca smo zaredom išli na po 3 folikulometrije, muž je davao sjeme, ja nosila sve uputnice.....
slatkice ovo je zalosno :(
sretno na transferu i ~~~~~~~~~~~~~~~za betu ,za +
Evo da se javim i ovdje jer tu spadam.
13 dnt beta 434,92 IU/L...:-)
miga, pregenijalno...čestitam trudnice :):):)
bome je Eskimić pravi pobjednik...svaka mu čast
sretno dalje i želim ti sve po školski
jaaaaaaaako sam sretna zbog tebe :)
Miga čeestitammmmmmmm
:-D:-D:-D
predivno i inspirativno
Miga čestitaaaaaam....ekipa se povećava :-)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sve male eskime u pupicama svojih majki ;-)
miga, i ovdje čestitek :-D
A ja sutra idem po svog eskima/e :-D :-D
miga čestitam:)
koliki su ti bili embrijići i koji dan?
meni je danas bio transfer 2-staničnog i 4-staničnog,sad čekamo čudo
Cure hvala Vam svima. Jako smo sretni i moram priznati skroz iznenađeni...
No moram priznati da mi je ovaj put bio prvi put da sam zametak nekako nazvala i da smo mu ćak i tepali...:lol: Netko da nas je čuo mislio bi da smo sto posto munjeni...
Mury sretno sutra i neka bude još eskimića pobjednika!!
Slatkice tebi želim da ti vrijeme do bete što prije prodje i da se bar jedan mališa zalijepi! Meni je transferom vraćen jedan petostanični zametak i to treći dan...
miga, čestitam od srca!!! :-D
Tvoj je mali eskimić bio vrlo obziran i odlučio vas pustit da radite ono što si napisala da ćeš raditi poslije pokušaja u 6 mj. ;-)
Ne znam za druge mpovke, ali ja sam zaboravila što je to i čemu služi :lol:
Evo još i ovdje da prijavim da je 15.10. bio transfer dvije blastice iz sek. IVF-a. I sama sam se ugodno iznenadila tako dobrim rezultatom ( od 3 j.s. dobili dvije blastice).
Sretno i ostalim curama koje čekaju sek. IVF!!!
mora da imas jako jako kvalitetne js iako ti je amh nizak , dolazis cesto do blastica a ja nisam nikad :( iako uvijek kazu odlicni embriji
tko ce ga znati ....i sad da sa zaleđ. js dođes do blastica to je woww,
znas li jel rađen imsi-pisci ?
Nisam pitala koja je metoda rađena, i sama sam bila pozitivno šokirana ovim rezultatom. Kad ti crvenkapice startaš?Želim ti svu sreću svijta da dobiješ kvalitetne embrije ( meni više nije niti bitno da budu blastice, jer nema tu pravila, nekome uspiju "slabašni" embriji, a meni do sada niti blastice nisu bile uspješne) :-(
mury,bravo za blastice:-) sad će bit uspješne,sigurna sam :-D
ma znam draga ali opet bi bila jako sretna jednom da imam i ja blastice ,
startam kad dođe slij. menga sad je ova tek prosla
ej žene, jel mi može koja objasniti kako točno ide sav protokol kad se ide po zamrznute stanice, hvala
Evo i ja se spremam u akciju, u srijedu prva folikumerija na S.Duhu....
ja sam to prošla ali sam imala samo 2 zamrznute js, od 7 dc dolazila sam na folikulometriju i na dan ovulacije punktirali i tu js, oplodili sve 3, 2 blastice vratili, uspjeh na žalost 0 bodova. Bez ikakve terapije, samo standardno Utrići i to 3x1 (manje nego kod svježeg postupka). kako je kad imaš više smrzlića, koliko ih odmrznu, da li 3 po 3 javit će sigurno neko ko je to prošao.
Ajde da vam ja onda i napišem nešto, sada sam trenutno u 4om postupku sa zamrznutim stanicama, detalje vidite u potpisu
A sam postupak na mojoj SD klinici izgleda ovako:
7-8dc na prvu folikulometriju, do tada ništa
nakon toga kako koji put svaki 2/3 dan
kako se približimo danu Ovulacije pregledi i svaki dan, maximum 5 UZV
nikakvih medikamenata, injekcija niš
prate mi endometrij i rast folikula, kada dosegne potrebnu veličinu dogavaramo za sutradan da dođe muž datii spermu
taj dan on dolazi sam, ja nisam potrebna, daje uzorak, potpisuje privolu na postupak
nakon toga mi u blaženom ne znanju, niš do sljedećeg dana
tek sljedeći dan nam kažu dal se koja odmrznula, dal se oplodila i dal će biti transfera
nekada trebamo zvati sljedeći dan jer kako kažu zamrznutima treba malo duže
Tako je u globalu, no eto baš sada ovaj postupak sam imala 3 UZV 3 dana zaredom, 3 doktora nikako da se dogovore kada će odmrzavati
nakraju sam treći dan morala zvati muža da hitno dođe sa sastanka i da spermu, i gle pored svog tog stresa izgleda da je dobro napravil jer smo prvi put došli do blastica
I da, od dana oplodnje sam na utrogestanima, inače sam znala dobiti još i one bustere ili dec ali ovaj put ne
nadam se da sam pomogla, pitajte.....
Naravno da si pomogla, hvala.
Ja sam jutros bila na folikumetriji 8dc.trebala sam u postupak iz zamrznutih, ali nažalos ovaj ciklus ništa. Doktorica me poslala dama da dođem slijedeči ciklus. Neznam točno zašto jer sam ostala malo u šoku. Crvenkapice evo stižem te i ja sam u 11mj. na postupku iz zamrznutih.
Corina baš mi je žao
možda ti se nije razvijao folikul, mene ti isto ona skoro nije dala u postupak ali je drB rekao da žao tako lijepog endometrija
ili je možda endometrij problem
corina zajedno cemo onda :love2:
a da nisu mislili punktirat svjezu js a sad nije bila ovulacija ? zar nista nisu rekli ?
Crvenkapice, ma rekla je meni nešto doktorica ali sam ja bila u šoku kad mi je rekla da dođem slijedeči mjesec tako da neznam ni sama što mi je rekla. Mislim da je rekla da nema ovulacije ovaj mjesec ali nisam sigurna.
moj 4ti krio bezuspješan
ko zna možda bi bilo bolje da smo preskočili ovaj mjesec odmah nakon stimulacije
sada se nadam malom odmoru od zamrznutih postupaka
držte se komadi i da ste ostale trudne
linalea žao mi je...
od srca ti želim da Prag bude dobitni!
Linalelna draga žao mi je.... drži se ....
evo da i tu prijavim još jedan neuspjeh beta-0