Meni je dr. prepisao aspirin bas zbog faktora trombofilije ali napisao je na nalazu u trudnoci, sada ga ne uzimam samo ako ostanem trudna.
Printable View
Meni je dr. prepisao aspirin bas zbog faktora trombofilije ali napisao je na nalazu u trudnoci, sada ga ne uzimam samo ako ostanem trudna.
Ja sam uzimala andol 100 nakon ET pa sve do bete,međutim meni su nalazi na trombofiliju granični pa valjda zbog toga.
Blekonja nadam se da seka ima veliku betu:zaljubljen:
Vedre,inna,Hakya.,Lua~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za slijedećih 9 trbušastih mjeseci.
Meni još koji dan pa prvi UZ,nadamo se:)
Ja nemam nikakav faktor trombofilije,niti je ikakav moj nalaz krvi vidio Š. iz Cito pa mi je prepisao andol100 odmah poslije transfera sve do 7tt kada sam zbog krvarenja došla na uzv,odmah su mi rekli prestat sa andolom.
cure fala na odgovorima.KLARA31-baš to što pišeš me je zanimalo.čula sam isto od jedne cure da su joj kao i tebi prepisali andol bez ikakvih pretraga.
uglavnom,ja sam jutros imala punkciju i dobili smo 2js.očekujem sutra poziv pa da vidimo kako napreduju.
inaa kako si ti danas?
Vedre puno srece i drzim palceve da sve bude uredu:zaljubljen::zaljubljen:
Inaa i mene zanima kako si danas?
Ja u 14 sati na uzv, valjda ce biti sve ok
Pozdrav svim curama
Saljem pozitivne vibre svima trebat ce nam:-D:-:-D
ženske sretno!!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hakya sretno danas na uzv ~~~~~~~~
Cure sretno!!
Meni je moj ginekolog isto preporučio andol 100, a sada kada krenemo u postupak moram pitati dr. Poljaka hoću li nastaviti s tim ili ne?
Dr. kaze da dobro napredujem i ako ovako nastavi da ce biti sve ok. Endometrij debljine 4 mm. Desno 5-6x11mm folikula, a lijevo 3x11mm. I dalje na menopurima 4 ampule do srijede i ponovno uzv. Nadam se samo da ce se taj endometrij zadebljati. I danas mi je Šparac napisao ponovno aspirin u trudnoci zbog tog faktora trombofilije. Sljedeci put cu ga malo propitati šta je to s tim mojim faktorom:lol:
Vedre jel punkcija bila bolna? Dali si dobila neku anesteziju?
Sretno cure:-D:-D:-D
Hakya vidim imaš ti folikulića:)bravo.samo naprid i bit će sve uredu.moja punkcija je prošla super.nimalo bolna.za početak sam dobila 1volatern u dupe,a ti ćeš vjerovatno dobit 2 jer imaš više folikula.kasnje mi je dr dao doli još 1 i stvarno nisam ništa osjetila.zadnji put mi je sestra dala više voltarena i bila sam totalno ošamućena i ničega se nisam sjećala,ali ovaj put sam bila svjesna svega.neboj se jer baš ništa neboli.držim ti fige da sve dobro prođe,a i ostalim curama šaljem ~~~~~~~~ ~~~~~~~~
pozz cure moje evo ne stižem na internet nikako, evo da vam se pohvalim (nisam htjela prije pisati, dok ne vidimo drugu betu) seka mi je trudna beta u petak bila 177,6... danas 749 svi smo happy, a ja pogotovo
hvala na vašim vibricama i ja svim curama u postupku šaljem bezbroj ~~~~~~~~~~~
:-* svima
Blekonja, čestitke seki :-D
Blekonja, baš lijepo! :) Čestitke seki! :-D
Volim kad u procesu buđenja čitam ovako lijepe vijesti... odmah mi dan bude ljepši.
Blekonja čestitke tvojoj seki , super beta.
Pozdrav mojim curama posebno sa ovog dijela foruma , dugo nisam pisala ali vas sve pratim.
Ja sam danas ušla u 30 tjedan , super se osjećam , bebica lupka i sve jeza sada super nadam se da će tako ostati do kraja.
Pozdrav mojim curama posebno Matto ,Deny, Blekonja , Goa , Mojca i svim ostalim sa ovog dijela foruma koji se nisam sjetila.
:love2:
Blekonja.to je jako lipa vjest.čestitke za tvoju sestru i njezinog muža
evo jutros su u me zvali; ET mi je u četvrtak ujutro.od 2js dobili smo 1embrij,a ja se nadam da je dobitni:)
Blekonja, čestitke tvojoj seki! Nek joj bude mirna trudnoća do kraja!!! :-D Postati ćeš tetka tra-la-la-la-la!!!
Vedre sretno!!!
Blekonja i od mene čestitke tvojoj sestri.
Vedre, sretno u četvrtak i da ovaj postupak bude dobitni.
Blekonja cestitke sestri na preeeekrasnoj beti :klap:
Vedre sretno u četvrtak:zaljubljen:
I svima ostalima zelim puuuuno srece i šaljem pregršt pozitivne vibreeeeee:-D:-D:-D
Ja sutra na uzv, a danas i sinoc jajnici bole, prisitsak za poludit dole
Blekonja, bravo za CITO i seku, uzivaj u jos jednoj bebici...hoces li ti skoro po bracu li seku (kada je krenulo) :))
Hakya, vedre ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
fala cure na vibrama i na podrški.a ovo mi je treći postupak pa možda bude treća sreća:)
Blekonja :klap::klap:čestitke seki
Hakya, vedre ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ja sam sutra na prvom uz,jupi krenulo je:yes:
uh draga aleksandraj znaš da nam se mota ta misao po glavi već neko vrijeme, ali nekako mi se Marijeta čini još uvijek premala i iako je stvarno dobro i nezahtjevno dijete (osim ono malo (čitaj puno ;-)) što smo je razmazili) mislim da ćemo još malo pričekati (a opet tko zna :-))
hvala svim curama na čestitkama moram joj ih prenijeti, sretni smo svi, a ja pogotovo do neba, sada još moramo iščekati tih 8,5 mjeseci :-) odnosno još smo malo svi oprezni bar dok ne prođe taj 12 - ti tjedan.
hvala svima još jednom i veeliku pusu šaljem sve vas ja pratim, ali ne stižem puno pisati :-*
e i da opet ne mogu da ne pohvalim svoj CITO moj duboki :naklon::naklon: !!
Hvala svim curama na pozitivnim vibrama
I ja ih saljem pregrst svima za velike beteeeee i okrugle trbuscice:-D:-D:-D
Pea sretno sutra na uzv:-)
Pea sretno danas na uzv.
Blekonja, i ja bi jedan mali smotuljak pa da ga puno puno razmazim:)
Cure držite se
Dr. Š. prezadovoljan, danas uzv:endometrij 7,5 mm hipoehogen., desno 4x13-15 folikula, lijevo 5x13-14 folikula. Opet dva dana menopur 4 ampule i 1 cetro. u petak ponovno uzv i mozda stoperica uvecer ako ovako budu napredovale.Punkcija najvjerojatnije u nedjelju
Ja prezadovoljna ocigledno femara i menopuri su bili dobitna kombinacija:klap:
Vedre sretno sutra na ET puno pozitivne vibre ti saljem i zelim od srca da se mala mrvica cvrsto uhvati :zaljubljen:
Pea kako je prosao uzv?
Svim ostalim curma koje nisam spomenula zelim punoooo srece:-D:-D:-D
Hakya, super vijesti i odlična reakcija.
Bravo Hakya baš si dobro odreagirala.Joj pa oko 9 folikula.svaka čast.ja to nisan nikad ni doživila:)Neka u petak bude sve ok pa ti nama što prije na punkciju.i kako sam ti i prije rekla neboj se punkcije jer stvarno ne boli.dobit ćeš 2 u dupe i bit ćeš zamantana.ajde uživaj i opusti se koliko možeš:)
cure di ste cili dan.
Pea nem te već 2d.????
evo kratke vijesti od mene.danas je bio et i dr je zadovoljan kvalitetom.cili dan baš lagano odmaram i opuštam se.
kaže mi dr da ga je puno cura jučer i danas zvalo i da su zatrudnile.nabrojao mi je jedno 8 cura.super.bravo cito. baš je dr bio sritan,a i meni je to odma ulipšalo dan.
čak sam čula da je jedan veliki borac i meni jedna draga cura (45god) nakon 9 puta ipak dočekala svoju sreću i to me je posebno razveselilo.i tako ju ovim putem pozdravljam:draga moja L drago mi je da se tvoja želja ostvarila:)Otišla si u suzama ali to su na kraju ipak bile suze radosnice.sretno
Vedre to su predivne vijestiiiiii:-D
Zelim ti draga puno srece i da uskoro skakucemo od srece i na tvoju betu
Bravo za Cito:klap:
Ja sutra na pregledu, i jedva cekam sto ce uzv pokazati
Bas si me razveselila ovom lijepim vijestima
Odmaraj draga i mazi svoju mrvu:zaljubljen:
Saljem ti puno pozitivne vibre i naravno svim ostalim curama :-D
Jos jednom bravoooo za Cito:klap:
Evo da se i ja malo javim;)
Pratim vas i zelim svima sta prije trudnicke brige :)
Inaa drzim fige i ja sam se tako napuhala i evo sad me ta mrva zafrkaje he he;)
Adikice, Matto sretno do kraja,odmaraj i uzivaj
Blekonja ,Denny poljubac vasim curama
Zlatici poooooseban kiss
vedre i Hakya, sretno cure!!!Navijam za vaše ljepe bete :-)
Hakya draga sretno danas na uzv.da bude sve uredu i da su folikule spremne za punkciju:).javi se
Drage cure presretna sam zbog vas :* a jedna :* i za Cito :)
Super vijesti!!! To mi ulijeva nadu i za nas. Jedva čekam da krenemo. Cure sretno!! Bravo Cito!!
Cijeli dan mi nešto nije uredu s internetom, i to baš kad očekujem da inaa javi betu…:raspa:
(ne znam jesam li upravu je li inaa danas trebala vaditi betu) inaa javi se, ili možda čekaš 14. dan.
Curama u postupcima sretno i same znate da niste mogle izabrati bolju ekipu (bravo Cito).
Garagamelice, Denny, Pinky, Goa, (Adikice kad će ta trudnička kava), često mislim na vas (vidi kako sada pišem kratke postove, a kad sam bila u postupcima gnjavila sam doc. P. dugim porukama, svašta se nauči na Citu;-)) , pozdravi i uživajte u ostatku ljeta.