Kakva vam je Obitelj pravednika?
Mi skupa gledamo, pa onda sudjelujem, al nekako mi nije legla. Objektivno mi se cini dobrom. Onda malo odspavam dio :)
Printable View
Kakva vam je Obitelj pravednika?
Mi skupa gledamo, pa onda sudjelujem, al nekako mi nije legla. Objektivno mi se cini dobrom. Onda malo odspavam dio :)
Dakle pratite norvesku propagandu za normalizaciju percepcije integracije migranata iz kamenog doba u drustvo!
Peglaju nam mozdane vijuge!
Odlicna je serija, odlicna!
Ja gledam Nasljede (Succession) na HBO, 2.sezonu i apsolutno mi je fenomenalna. https://www.tportal.hr/kultura/clana...bolja-20190915
Inace sam pogledala Najjaci glas o osnivacu Foxa Tv- sa neprepoznatljivim Russelom Croweom u glavnoj ulozi-dobra serija o nasim vremenima. Sad me zanima i film koji dolazi oko Bozica.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Eh da, gledam sa sinom The stranger things. Zavrsili smo 2.sezonu. Svidja mi se serija. Upside down dozivljavam kao metaforu za psihicka stanja- prije svega anksiozno depresivne fenomene i serija mi doista nije strasna. A ja uopce ne toleriram “strasno” na ekranu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
i mene sve više oduševljava
overall story arc sasvim sigurno aludira na migrantsku krizu, ali ono što je mene kupilo su genijalne pojedinačne scene
ono s mahovinom
ono kad viče na kolegicu da koristi libresse sa krilcima
onaj vikinški ratnički poklič kad kreću u potragu
njen pristup sextingu
ali ona scena kad joj on objašnjava što je gluten i zašto je loš je remek djelo! :lool:
Ja gledam kako ću do 5. sezone Poldarka. Kako kaže MM: Evo ga, opet jaše...
Neka jaše, jedva čekam :D
Meni je scena s mahovinom legendarna:lol:
Inače, nastala je epidemija serija s nekim futurističke apokaliptičnim elementima, koju god krenem gledati svaka ima nešto tog tipa...
Pogledala sam prve dvije epizode, i da super je mahovina, i gluten i blog party :)
La casa de papel sam pogledala prve dvije sezone, meni je serija silno napeta i stalno me držala u "samo još jednu epizodu", pa sam namjerno stala na kraju druge jer je tu nekako zaokruženo, a čula sam da treća završi sa žešćim cliffhangerom. Uglavnom, ima malo rupa, ali jako je zabavna i šarmantna.
Iako mi je jedna dobra duša nabavila Poldarka, MM me dočekao sinoć s idejom da gledamo Peaky Blinders. Dakle, to je nešto savim drugačije od Poldarka, ali prva epizoda mi je jako obećavajuća. Nisam imala pojma niti koja je tema serije, što mi je bilo baš osvježavajuće, počet gledati nešto o čemu baš ništa ne znaš. Neću ništa ni čitati. Događa se poslije Prvog svjetskog rata, Birmingham, milje organiziranog kriminala, ratne traume, neobična i meni odlična glazbena kulisa.
On a gathering storm comes
A tall handsome man
In a dusty black coat with
A red right hand :sing:
Ja sam pak počela gledati seriju Succession iliti Nasljeđe na HBO koju u zadnje vrijeme jako hvale na sve strane, pa ne mogu reći da sam baš toliko oduševljena kao što su kritike dobre, ali kažu da postaje sve bolje, pa ćemo još vidjeti ..
O serijama nažalost baš svakog .. :mrgreen:
:lool:
vertex, meni su peaky blinders bili bas zabavni
glazba je genijalna
ja sam na veronici mars, a cekaju me beforeigners i jos svasta nesto
so many series, so little time :aparatic:
Pogledali prvu epizodu Beforeigners. Svidja mi se! Ja bih seriju nazvala Prošljaci :)
evo potpisujem sve, od riječi do riječi
i ja ću stati sada i početi treću kada izađe četvrta
serija je turbo-sapuničasta, ali na doista zabavan način
ona strast između profesora i XXXX (da ne spojlam)...kao da ljubavni roman čitam :lool:
rekla bih da je guilty pleasure, ali već neko vrijeme ne osjećam nikakav guilt za svoje pleasure :mrgreen:
To su te godine. :lol:
Pogledala do kraja Beforeigners. Dobri su. Samo sam ja naivno mislila da je to 6 epizoda i gotovo. Znaci cekamo novu sezonu.
A ja tek sad počela gledati Sluškinjinu priču, jer je HTV prikazuje....
kao i miniseriju u 6 nastavaka - Neustrašiva, odlična mi je, čekam zadnje dvije epizode i nadam se da će do kraja takva ostati.
Nisu mi loši, dapače zabavni su mi, ali bome podosta poziraju :D. Glazba je i po mom guštu, pa to pomaže, jer se dosta vremena uz tu glazbu onako cool obučeni prešetavaju kroz blatni grad (dok vatre plamte na baram 6 mjesta duž ulice), pogled skriven kapom, cigareta u ruci, često i u slow motionu...
mi smo ipak počeli treću sezonu Casa de papela :škartoc: i sad se proklinjem jer je ta treća još veća navlakuša od prve dvije
sve cliffhanger za cliffhangerom, stari živopisni i novi živopisniji likovi, pomalo derivativan zaplet, ali zar je to važno?
Moram reći da OBOŽAVAM Nairobi, ta žena pokazuje zapanjujući stupanj osobne zrelosti s obzirom na posao kojim se bavi :lool:
Malo me Profesor počeo nervirati, postaje karikatura samog sebe. I plače u doslovno svakoj epizodi.
posustala si! ja se ne dam, pogotovo sad kad kažeš da je navlakuša, imam ispit uskoro, ne smijem navlakuše
Nairobi je super, ali ja sam vidila na netu da je ljudima često najdraži lik Berlin, što mi nikako nije shvatljivo. MIslim, kužim da na nekim dijelovima bude cool ili drag ali meni je tako gadljivi užas to što je on napravio onoj Ariadni ili kako se zvala, pregadljivo mi je to
Apsolutno se slažem s tobom, za mene nijedno njegovo djelo nema redeeming quality.
Vidjet ćeš u trećoj sezoni, Nairobi ima jedan monolog koji je :heart:
kao da španjolsku, temperamentniju i srčaniju Brene Brown slušam :lool:
nismo još došli do kraja treće sezone, nadam se da me Nairobi neće razočarati. Nitko mi nije tako srcu prirastao kao ona, kakva žena!
Ja sam pred zadnju epizodu Successiona i iako sam mislila da nista nece nadmasiti The good fight ove godine Succession mi je najbolje od serija sto sam gledala zadnjih godina.
Likovi i odnosi medju njima ( i u njima) su tako precizno postavljeni i igrani- ne znam kad sam to vidjela u igranoj seriji. Ne mogu vjerovati da imam jos samo jednu epizodu do kraja sezone.
Pa ja ne znam, počela sam prvu sezonu, daleko od toga da je loša, dobra je, ali stvarno mi nije toliko dobro a niti zanimljivo kako je hvaljeno ..
Moguće da sam i ispala iz đira gledanja serija jer svako malo nešto počnem pa mi se ne da gledati.
Jedino moj omiljeni i obožavani The Good Place koji je počeo zadnju sezonu na Netflixu mi i dalje drži pažnju. Možda zato što epizoda traje 20 minuta :mrgreen:
nairobi je izvrstan lik. jedva cekam cetvrtu sezonu
good place mi je postao zamoran
ali zato jane the virgin je remek djelo, na zalost zavrsilo. apsolutna preporuka
Jeste gledali Fleabag? Ja sam odusevljena, definitivno jedna od boljih serija koje sam gledala vec neko vrijeme.
A reci cu i ovo: samo dvije sezone po 6 polsatnih epizoda (hvala, cijenim to!)
Na drugoj sam sezoni Successiona. Onda provjerim tvoju. :mrgreen:
Uzela sam za vikend Amazon Prime i odgledala Fleabag, stvarno je odlična serija
Ima, sedam dana!
A gle ovo, sasa i ostali obožavatelji Michelle i Roberta Kinga
radnja me baš nešto i ne privlači, a obožavam sve što oni naprave, šta da sad radim
Fleabag odlicna serija, hvala na preporuci!!
Ima na amazonu parks and recreation, nesto ala in the office americki. Meni je super.
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
Gledala sam jutros prvu epizodu Katarine Velike sa Helen Mirren. Odlična, glumci super, helen standardno izvrsna, kostimografija divna... Ali malo su je holivudizirali. Ona druga verzija, koja je isla na hrt , na ruskim, mi je mozda pinku draza bas zbog tog.