bubimitka, vedre i rominka želim vam ogromne bete, ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨sretno:-)!!!
Printable View
bubimitka, vedre i rominka želim vam ogromne bete, ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨sretno:-)!!!
Evo prijavljujem današnji transfer dvije mrvice. :-) Sada slijedi ono najgore... Iščekivanje... Tko če dočekati 26.3. ponedjeljak. Mislim da čemo prvu betu vadit u subotu 24-og.
sretno svima
Pozdrav svima! Danas mi je 4dnt, betu vadim 23.3. (izludit ću do onda)! Imam pitanje-jučer sam osjetila da me malo boli kad pišam. Jel moguće da sam dobila urinoinfekciju (koristim utrogestan 3x2) ili sam se možda iziritirala prečestim brisanjem (kad pišam svakih sat vremena jer pijem puno tekućine)? Inače, svaki dan mi je temp 37.3, danas čak 37.6 i dosta se znojim. Sutra ću svakako do gin, ali ako ima ko kakvih savjeta...da me malo umiri do sutra popodne....bila bih zahvalna. :)
Svim čekalicama bete želim da im vrijeme što brže prođe i da imaju prekrasne bete! Svim trudnicaa - čestitkeeeeeeeeee :)
Odlično M@tt, već sam napisala da čekamo zajedno, mi ćemo isto vaditi betu 24.
Jupiiiiiii, evo malo za sve nas ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moje odbrojavanje je ovaj put čini se završilo iako mi je tek 9dnt. Već 3 dana krvarim i sigurna sam da je to prava menga tako da sutra idem vaditi betu tek toliko da uputnica ne ostane neiskorištena.
Svima vam želim velike bete i puno ~~~~~~~~~~~~~~~!
A joj strategija pa nije valjda, zar nije malo prerano za mengu?!!?
A i to krvarenje ne mora značiti nešto..
Malo se primiri, odmaraj i do vađenja bete sve je moguće.
Nadajmo se da će ipak biti sve ok.... :-)
Sutra je moj dan za betu 12dpt , nikakvih simptoma ni PMS , M, T frka mi je velikaaaa , blazeno neznanje Vedre da nas sutra obradujes , Strategija vibrice da nas sutra ipak lijepo iznenadis
Strategija, Vedre, Sabas držimo fige za sutra i da nam javite ogromne bete ~~~~~~~~~~
Hvala cure! I ja sam se iznenadila što sam tako rano procurila. U početku sam se nadala da je implantacija ali umjesto da se smiruje samo se pojačalo. Nada umire posljednja tako da vam javim sutrašnju betu :-)
cure vadila betu 14dt 57.3 a danas 18 dt 369.7 jeli to u redu
Majja,
beta je u redu. sretno dalje :-)
Nakon 22 dana šmrkanja, konačno danas prelazim među pikalice (trebalo je 18 dana nakon prestanka logesta da dobijem) :-D.
Svim curkama u postupcima, kao i čekalicama koječega, puno :heart: ~~~~~~~~~~~~~
Majja :-D:-D:-D daj samo malo detalje, gjde si bila i kaj si radiila
BigBlue jeeeeeeee, konačno, stvarno te mučilo. A sada puno puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Vedre ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ostale betalice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
E da i da pitam nekaj, meni danas 9dc
negdje 5dc prestala M i jučer i danas u 2 navrata baš fina crvena fleka, baš onako kako sam prokrvarila po Decapeptylom. Baš me to zbunjuje, kaj bi to moglo biti??? Ma valjda neki još zaostatak samo kaj nije smeđe neg baš krfca.
I da, kada sam vadila betu vadila sam i željezo i bilo je super, dannas sam htjela dati krv i pala na željezu????
cure drage od mene ni ovaj put ništa.danas prokrvarila.
svima u postupcima želim puno puno sriće.
vedre,:love2::heart:
vedre :love2:
I moja beta danas 0.
vedre , strategija tako mi je žao..:love2::cry::cry::cry:
meni je danas extra tužan dan..:cry:
vedre, strategija, žao mi je, cure! Nadala sam se boljem ishodu!:love2:
ajme curke, a ja se veselila pozitivi... držite mi se i puno ~~~~~ za dalje
Strategija bas sam mislila da cemo u petak zajedno ici vaditi betu...
Cure bas mi je zao :love2:
Kod mene je situacija najbolja do sad, danas mi je 17dnt i imam lagani smeckasti iscjedak, ne spavam bas po noci budna sam od 2 do 5 ujutro a sve ostalo vrijeme bi spavala k'o top :), a betu imam tek u petak
saljem puno pozitivnih vibri za sve ove hrabre cure i decke ~~~~~~~~~~ sretno svima!!!
Vedre i strategija...sta reci osim da mi je zao jako...drzite se
evo kako vidim danas sve negativne bete,tako da i ja prijavljujem moju! cure žao mi je ali valjda čemo biti bolje sreće drugi put. čestitke svim novopećenim trudnicima i ostalim čekalicama da to postanu!
uf, danas očito nije bio lijep i sunčan dan. jako mi je žao- plavuša, strategija,vedre:love2:
Izida, nadam se da ćemo nas dvije izdržati do petka.
Majja čestitke!
:( bas los dan ja prijavljujem 12dpt beta jadnih 1,9 Novi planovi su vec tu nadam se da ce ovaj put biti dobitni
stvarno crni ponedjeljak :cry: :cry: :cry:
~~~~~~~~ za vas i daljnje postupke
Ajme curke, nemam riječi....:cry::cry:
ja "malo" kasnim. chiara cestitam! super vijest!!! bas si me obradovala. ne posjecujem bas rodu u zadnje vrijeme jer sam odlucila ignorirati neplodnost. treba mi odmor.
e da i cestitam svim curama na pozitivnim betama. impresivne brojke.
svima u postupcima puno ~~~~~~~~~
sad sam tek odvrtila postove do kraja ovo je bas manic monday... svim tuznicama big hug :love2:.
hey legal, lijepo te vidjeti, pa makar ovako u refulama....
samo se ti rekuperaj, doći će vrijeme kad ćeš biti spremna za dalje, bar da nas ovako povremeno "lukneš" ;) :love2:
Ajme tek sam sad vidio... Stvarno crni ponedjeljak. :( Žao mi je cure...
žao mi je cure, baš šugav dan- u svakom pogledu...
izida i nina 32- sretno u petak!!!
svim ostalim čekalicama koječega sretno...btw, i mi smo u fazi čekanja...još cca 2,5 tj. do početka pikanja...
žao mi je zbog svih negativnih beta:-(
Ja prijavljujem da se odjavljujem s liste cekanja za ozujak do daljnjega
jednostavno se ne osjecam dobro sada, od zadnjeg postupka stalno nesto bolujem, nema sto nije + u fazi sam promjene ginekologa + jos nista od promjena zakona. Nekako imam osjecaj da cu tek u svibnju pokusati opet
hh a tebi sam taman bila pp poslala :-)
Prijavljujem da sam cekalica transfera.Nazalost od 12 dobijenih stanica samo 4 su uspeli da oplode...Sperma je bila bas losa...
U cetvrtak je transfer ali se ne nadam puno...
Vama saljem dobre vibre i pozitivne bete:-)
cure moje jako mi je žao,crn je bio ponedjeljak,a ja evo otvaram i crni utorak moja beta na 14 dpt je VELIKA 0
ovo je 8 ivf neuspjeli
ne znam što dalje činiti ali mali odmor do 5 mj. paa čemo onda vidjet
Bubili zao mi je,ali pogledaj moj potpis.Dakle nema odustajanja dok mozete psihicki i finansijski da izdrzite.U medjuvrenu mozes da proveris one standardne stvari,stitnu zlezdu,da odradis histeroskopiju,imunoloske pretrage itd...