Ona koja nije pisala prvotno napisa
dio o uzroku moje neplodnosti se ni nije odnosio na nesto konkretno sto je ifigenija iznijela, ali isto tako dozivjeh u subotu na šetnji za plodnost da su nas nazvali lezbijkama, zenama koje se previse seksaju pa sad imaju problem i isto tako da fala bogu pa to nije problem koji muči muskarce nego samo zene, a te stavove su iznosili ljudi s malo vise godina
ne muci mene sto ljudi misle i dobacuju dok ti isti nemaju utjecaj na donosenje zakona o liječenju neplodnih osoba
problem je upravo u tome sto si svaka šuša daje za pravo odlucivati o mom liječenju, a tu sad ne mislim na KC direktno, nego na udruge tipa i ja sam bio embrij, obzirom da je stav KC o MPO jasan, odnosno u potpunosti su protiv
pogledala sam veceras misiju zajedno tema je bila klaiceva bolnica i njihova onkologija, i to je strasno da djeca ne dobijaju niti osnovne uvjete za liječenje (u sobi od 17 kvadrata 5 djece) pa hajmo se pobrinuti za ove koi su rodeni, gdje su tu borci za djecja prava, lako je trkeljati o pravima djece i nista ne uciniti