Jutro !
Ja ću kavicu !
Hope kako je ?
Lootos za punkciju ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ !
Cure koje ste već duže u postupcima, kako to ide sa vraćanjem zametaka, tko odlučuje koliko se vraća ?
Printable View
Jutro !
Ja ću kavicu !
Hope kako je ?
Lootos za punkciju ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ !
Cure koje ste već duže u postupcima, kako to ide sa vraćanjem zametaka, tko odlučuje koliko se vraća ?
[QUOTE=MAMI 2;2331185]Jutro !
Ja ću kavicu !
Hope kako je ?
Evo draga kao da je jutros malo bolje,vidjet cemo jos,malo kao da se smirio kasalj al najgore je nocu onda me najvise muci
Jutro! Hope hvala za kakao! :) drago mi je da ti se bar malo smirio kašalj... Nadam se da će stvarno brzo prestati.
Bubimitka, neka sutra već na fm sve bude odlično, a onda i dalje... Sve do velike bete!!! Sretno!
Lottos, za što manje boli i što više lijepih js!!!
I svim curama za sve što treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jutro draga hope31, a dobro i divno jutro i svim curama na ovoj temi.
Hvala na kavici, baš paše :)
Liječnik predlaže a ti i dragi se složite ili ne složite :)
Ja to zamišljam ovako:
Možete inzistirati na vraćanju manje (npr liječnik predlaže 2 a vi želite jedan - ne može vas odbiti, mora prihvatiti vaš prijedlog), ili možete inzistirati na 2 (a on predlaže 1 - tu bi već mogao odbiti ovisno o vašoj dijagnozi, situaciji, zdravlju)
Tako jeeee!
Sretno!
Evo me
Prezivjela, bilo je bolno znate vec i same, dobili smo dvije js, zvat ce me kad cemo na transfer, subota ili nedjelja je rekao,
Lottos puno ~~~~~~~~~~~~ za tulum u labu!
Lottos ~~~~~~~~ za veliki tulum u labu.....sretnoooo
Lottos~~~~~~~~za tulum i da sto prije prodje bol
A nadam se, ak se oplode obe stanice vracamo dve mrvice , e sad se molimo
LOTTOS,:fige::fige::fige:
Lottos sretnooooo....
Lottos ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hvala curke
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima
Pusa
Evo da svima posaljem trudnicke prasine************* i puno pozitivnih vibrica~~~~~~~~~~~~~~~
Hope~~~~ da ozdravis cim prije
Lotos ~~~~:fige:~~~~~
LOTTOS ~~~~~~~~ za tulum u labu i plodan vikend!
lotos sretno-:kiss:
i naravno svim curama za što god vam treba~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:kiss::kiss:
lottos sretno! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Lottos, da se obje oplode pa da za koji dan čuvaš svoje 2 mrvice!!!!!!!!!!!!!!!! I hvala bogu da znamo za što pretrpimo tu bol! Sve za naše srećice!
Jutroo !
Mary za transfer danas ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ !
Mary ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mary~~~~~~~~~~~
mary, legal, hannah ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Curke hvala na vibricama..evo ja jedan dio odbrojila...sada brojim do bete...šaljem veliki pozdrav iz Petrove i obavještavam vas da sada čuvam dvije blastociste...;-)
bok curke!!
ja danas vadila betu.... i toliki sam pehist da je u baš danas u bolnici krepao aparat koji očitaba hcg u krvi... tako da čekam nalaz do ponedeljka........
Hvala curke na vibricama, navijamo za tulum u labu
Mary123 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i molimo za veeeeeliku betu
Sirena28 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i za tebe a i sve kojima su vibre potrebne
Kisi kisi svima
Pa sta je ovo, popodnevni spavanac
Posluzite se sa kavicom poslije rucka, mmmm meni pase
Dr. me jos nije zvao pa neznam za transfer kada je, subota ili nedjelja, ustvari si sad razmisljam nije cekanje od transfera do bete , nego vec od punkcije do bete krece ludo cekanje, nadam se da ce tulum u labou donjeti lijepe vijesti
Sirena ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za betu !
LOTTOS ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za odličan party i miran transfer!
sirena28 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za lijepu veliku beticu!si radila kakav testič prije?sori ako mi je promaklo.
mali mimi jaoooo koje pre predivne vijesti.Čestitam od srca i želim ti lijepu trudnoću.... sretno sretno
Beta 574!
Jos ne plesem happy chicken dance jer poucena prijasnjim iskustvima znam da je ovo jedan uspjesan korak a treba ih jos odraditi puuno. Svejedno sretna sam.
Svima puno pozitivnih vibri za sve sto vam treba. I meni treba za duplanje.