Vracanje na sd je nebulozno skupo. Meni je ispalo da bih za povrat jakne trebala dostavnoj sluzbi platiti nekoliko stotina kuna
Printable View
Vracanje na sd je nebulozno skupo. Meni je ispalo da bih za povrat jakne trebala dostavnoj sluzbi platiti nekoliko stotina kuna
Dalmatinka, mi smo vraćali MM-ove cipele (i to baš teške bakandže tipa Timberland) i moju zimsku jaknu, poštarinu smo platili 100 kuna.
cipele smo mijenjali za broj veći, stigle su druge već za osam dana.
za jaknu su mi refundirali lovu.
I da, iherb je bezobrazno digao poštarinu, isplati se kupovati samo jako lagane stvari.
za ostalo je sada povoljniji Vitacost.
Samo da se pohvalim da sam na sd ulovila zimsku caterpillar mušku jaknu za 8 eura .Jučer se pojavila i za par minuta je već bila out of stock.
Sent from my SM-T210 using Tapatalk
Ima li tko da bi narucivao ovih dana sa sportsdirect? 8£ postarine na jaknu od 18£ mi je preskupo
clothingattesco.com ima lijepih i fakat jeftinih pidzamica i bodica, al me muce velicine. Pocinju sa 0-3 mjeseca. Je li to nas 50, a 3-6 mjeseci 56?
može li mi netko reći plaća li se carina, porez, bilo što osim iskazane cijene na proizvode kupljene preko hr.strewberrynet.com ?
Supač, fala.
Mogu tinaplatiti carinu jer roba ne dolazi iz EU.
curke, jel asos shop u uk ili americi? narucila bih par stvari al se bojim da me ne oderu na carini ako je izvan eu
Ima li neki (provjereni) webshop u eu da prodaje eko hranu (ono, tipa riza, brasno...) a da dostavlja u hr?
hvala!
Da li je tko naručivao s ove stranice? http://www.escapade.co.uk/childrens-...y-costumes.asp
molim vas, da li je netko u zadnja dva dana naručivao sa sd? luda sam. ali ono baš luda. ne mogu izvršiti uplatu, stalno daje neku grešku a na paypalu daje pending svakog pokušaja plaćanja. pisala sam jednima i drugima no odgovore mogu očekivati između 5-7 dana.
mi smo preksinoc...navalija im je ,MM je izgubio 2 itema dok je kompletiro narudžbu,u medjuvremenu su mu se rasprodali...
s placanjem nije bilo problema,odmah nam je sve OK prošlo, i SD i paypal....:neznam:
otkrili smo u čemu je problem...danima nam štekao net, barem smo tako mislili, da bi na kraju preko firefox-a sve teklo glatko...promijenili pretraživač i sve pet. prvi puta nam se ovo dogodilo.
cure e-shoperice, imam molbu: tražim ovakve šlape http://public.fotki.com/MikiMama/traim/, ali na e-bayu ih ima samo iz USA, gdje mi opali poštarinu dodatnih 60$.
Da li ih možda ima na nekoj od "vaših" šoping stranica, i da im cijena ispadne do 300-tinjak kn?
Puni naziv im je Fly Flot Quickstep Sandals Beige Croco/Suede, ponegdje vidim da umjesto firme Fly Flot piše Flexus (ne znam točno koja je veza među te dvije).
Ali najčešće sam ih našla pod Fly Flot Quickstep ili Flexus Quickstep.
Hvala.
Miki Mama ima na sportsdirectu :)
prijavljujem stranicu Vivre, ne znam je li ju netko vec spominjao. Opremila sam si sobu, nesto apartmana, za sitne novce. Princip je kao kolektiva itd., pa namjestaj zna biti vrlo povoljan.
Rominka, može link?
Searcham ali mi ništa ne pokazuje. Ne znam da li je to možda zato što nisam logirana (niti sam član) ?
Ili sam možda na skroz krivoj stranici?
TeFil, hvala ti na info, zaboravila sam tamo napisati da sam ih zvala, ali Pittarelo ima samo modele ala klompe, a ove su mi zgodne jer su remeni na čičak pa ih mogu podesiti ...
Na ebayu imaju iz USA, ali poštarina boli glava ...
Vivre.hr - nasa je stranica, ali koliko sam skuzila roba je i nasa i eu. Nadje se stosta, od par desetaka kuna to nekoliko tisuca.
curke, neznam jel koja od vas narucivala sa brazilianbikinishopa? narudbu mi obraduju vec 2 dana? poslala sam im mail jucer al su mi napisali za jucer da ce biti poslano, al nije. jel koja zna koji je princip? tj koliko dugo se narudbe obraduju? narucila sam sebi i frendicama hrpu ipanemica pa smo sada na iglama da nam nebi nesto naknadno skidali iz košarice
da li ima negdje online Marks and Spencer roba sa dostavom u HR?
i ja sam narucivala s vivre. prvi put sam uzela za probu 2 nekakva tepiha od kokosovih vlakana, i isti su se toliko ljustili da je to bilo nepodnosljivo, pa sam ih bacila u smece.
drugi put sam uzela jastucnice skandinavskog dizajna koje bas ne mogu naci u ducanima i fantasticne su, jako mekane.
treci put sam ugrabila super priliku. sjedalica za ljuljanje, cista kopija eames rocking chair. bas je odlicna, nadam se da ce brzo posluziti za dojenje : )))
uglavnom, ima tamo svega. kupovati neke sitnice nije bas isplativo jer na sve do 500 kn, ide postarina.
znaju na mail poslati kupon. prije mjesec dana sam dobila 25 kn cini mi se.
ima li neka stranica (tražim već neko vrijeme, ali nisam ništa pronašla) sa jednom tonom ženskih torbi? u potrazi sam za novom torbom, ali ne nalazim ništa zanimljivo.
Pitanje za SD. Jeste li plaćale karticama?
I gdje dolazite pronalazite kojekakve vaučere za sd?
Da li imate iskustva sa next muskim poslovnim kosuljama, kakve su za odrzavanje, koliko su (ne)kvalitetne?!
Pitanje, htjela bi kupiti cipele na Amazon.com. uk. Registrirala sam se i došla do plaćanja i nigdje me nije upozorilo da ne mogu kupiti.
E sada ostalo mi je u sjećanju da Amazon šalje samo knjige u Hrvatsku. Kaj se to promijenilo?
I da, jel netko u Zagrebu tamo kupuje trebala bi mi mala pomoć.:)
Ovdje ima super stvari:
https://www.hollisterco.com/shop/wd
Next muške košulje su predobre - i poslovne i casual.
Kvaliteta je jako dobra, mm ima nekoliko već više godina i izgledaju kao nove.