Hvala vam još jednom od srca i sretan vam i blagoslovljen Božić :bye:
Printable View
Hvala vam još jednom od srca i sretan vam i blagoslovljen Božić :bye:
pozz svima,prije svega da vam zaželim sa malim zakašnjenjem sretan i blagoslovljen BOŽIĆ I NOVA GODINA neka nam se ispune sve želje koje smo si zaželili,
evo ja sam poslala zahtjev za mpo +donirana sperma u hzzo i sad čekam rješenje ,mi plamniramo na proljeće u prag i nadamo se da će nam se sreća osmjehniti kao i prije 4 godine,,,sad smo trenutno u potražnji za smještajem pa bih vas molila ako znate za neki super povoljan hotel u blizini klinike (PFC) da mi javite u inbox,,joj nemogu vjerovati da smo se konačno odlučili da idemo opet i da sad polako moramo sve prikupljati nalazei ako BOG da u 4/5 mjesecu idemo po seku ili bracu za našu ZARU
miny :heart:
opa draga, navijam za vaš skorašnji odlazak i povratak s bracom ili sekom u trbuščiću :zaljubljen:
zdravo,htela sam jedno pitanje za sve. Imam cerkicu od 2,5 god. donacija jc,sada smo hteli ponovo ici ali nemamo zamrznutih,a donatorka ne zeli ponovo da nam da jc,inace je radjeno u pfc. u dilemi sam da li drugu zenu ili ostati na jednom detetu. imam zelju za jos dece.
Draga mravic, evo javljam ti se kao netko tko je isto prošao donaciju js, s istim uspjehom samo što je tvoja curka malo starija :heart:
Mi također želimo i planiramo u budućnosti po pojačanje našoj mezimici (nadam se da će biti ostvarivo iduće godine), jedino što mi imamo veliku sreću da imamo još 7 smrzlića. Nadam se da nas od tih 7 smrzlića čeka barem jedan braco il seka :zaljubljen: Nekako sam si posložila u glavi da imamo još tih 7 pokušaja, a ako baš u tih 7 ne uspije, stvarno neznam što i kako bismo dalje.....
Ne postoji `dobar savjet´ u ovome, bitno je kako se vas dvoje dogovorite....ako ste spremni na novi postupak s novom donorkom, pa zašto ne :-) mislim da je bilo takvih slučajeva, i po meni nema apsolutno ništa loše u tome :-)
Puno sreće želim u svakom slučaju, što god odlučili :heart: javi nam novosti!!
Redovito vas čitam i pratim, ali nisam aktivna u pisanju. Zašto - ne znam, malo sam nemarna. A ipak kad se trebam požaliti javljam se jer mislim da me samo vi možete razumjeti, vi koje ste prošle i prolazite isto što i ja.
Evo nismo baš neke sreće, tako da je kod nas i ovaj put ß=0 (transfer bio 16.12.).
Ne znam što dalje, ovaj put sam slomljena.
Veliko hvala svima na informacijama, da nije bilo ovog foruma ne bih niti doznala za PFC kliniku, za koju imam samo riječi hvale.
Svima želim puno sreće u daljnjim postupcima.
Sejla, hvala na odgovoru,jos razmisljam,u svakom slucaju javicu sta sam uradila
Čičkolo draga baš mi je žao :-( sada se malo odmori, pa ćete kroz neko vrijeme vidjeti što i kako dalje....što kažu iz pfc-a ako ste se čuli, predlažu li sada neku alternativu?
Drži se :love2:
Čičkolo,
odmori se malo, oporavi od neuspjeha.
Ima žena koje su prošle velik broj nesupješnih postupaka sa doniranim jajnim stanicama, ali su na kraju ipak uspjele postati mame.
Sretno!
Pozdrav svima!
Da li netko zna da li je PFC još na godišnjem? Mirna mi se ne javlja, a malo mi je hitno!
hvala lulu, ako se ne javi danas, zvrcnem je.
Florjan, jel sve tece ok kod vas??
Iskrene cestitke, evo citam forum, jer se i mi spremamo po 4. put u Prag, i znam da se i vi dugo borite za baby....od srece za vasu pozitivnu betu, suze mi krenuse!
PFC je poceo sa radom, nisu na godisnjem vise!
PinaColada, hvala na pitanju sve je ok, osim što suprugu muče mučnine i jako je osjetljiva na razne mirise :-)
Na prvom UZV se vidjelo srce i sada 26.01. čekamo drugi UZV
Pozdrav svima
Mi smo buduci pacijenti dr Sonje u PFC .
Imamo termin za prvi UZV 30.1 , 29.1 bi vec krenuli put Praga.
Nisam nasla ni jednu sličnu temu pa se moram javiti ovde, s obzirom da smo tu svi koji su prošli i koji će proći kroz te "slatke" muke na putu do potomstva.
Od 7.XII sam na terapiji sa YAZ kontracepcijskim tabletama, po planu treba da ga pijem do 19.I ( tako i radim )
Međutim, 27.XII su mi se pojavile fleke na dnevnom ulošku, iz dana u dan je to bilo sve više i sve tamnije .
Javila sam se u Prag MIrni , odgovorila mi je: " smedjkasti spotting je normalan kad žene koja nije prije uzimala kontracepciju krene sa kontracepcijom.
Nastavite dalje prema protokolu, nije razlog za brigu."
9.I pojavila se krv i od tada do danas je konstantno prisutna.
Javila sam to u Prag, niko mi nije odgovorio ni u petak a ni juče.
Molila bi sve koji su ovo prošli a i oni koji su upućeni više od mene da mi napišu da li je ovo normalno?
Po meni ovo više nije spotting ovo je bila ozbiljna menstruacija.
I zanima me da li remeti uskladjivanje sa donatorkom?
Nije mali put a nisu ni mali novci u pitanju pa se ne bi igrala i otišla tamo da mi kažu dođite opet za npr 14 dana.
Ovo delovanje hormona kao i neizvesnost dok cekam na njihov odgovor me dovodi do ludila :cry:
kad ti je bila zadnja M? tj. u kojem dijelu ciklusa si počela piti tablete?
7 XII je bila zadnja i Mirna mi je rekla da tada počnem piti tablete
Pozdrav Thisted!
Meni isto Mirna nije odgovarala pa sam je jučer zvala. Rekla je da dobiva prilično puno mailova i da ne stigne odgovoriti odmah. Moj savjet je da je nazoveš.
Eto zvala sam u Prag, kad je moja situacija prenesena dr javljeno mi je da se odgadja moj dolazak za ovaj mesec.
Danas prestajem sa kontracepcijom, kad prodje menstruacija trebam otici kod ginekologa da se izmeri endometrijum i pogleda ima li folikula i koje su veličine.
Do sledećeg meseca se stopira i stimulacija donatorke.
Kada posaljem rezultate UZV znacu kako i šta dalje.
Pozdrav svima,
molila bih da mi se u inbox jave cure koje su išle o vlastitom trošku na postupak.
Imam par pitanja pa ako imate malo volje i vremena:?:
Imaš pp
thisted, molim isprazni inbox :-)
Hrki, pisala sam o troskovima puta na stranici u mom potpisu, a cjenici klinika su na prvoj stranici ove teme, sretno
Dragi suborci,
javljam Vam svima koji surađujemo sa PFCom i Mirnom od 16.02 mijenjamo koordinatoricu. Mirna od 16.02. ide na porodiljni a nova koordinatorica za kontakt nam je Marija Culibrk (culibrk@pragueivf.cz )...
dakle od 16.02..; pa kome treba...:)
Pozdrav iz Praga....za sve koji kontaktiraju svoje koordinatorice, samo da javim da je u PFC klinici tolika guzva, stoga da imajte strpljenja dok cekate e mailove i odgovore sa klinike....toliko, LP
Malo kopam po ovoj temi ali baš ne nalazim ono što me muči. Imam u planu krenuti put Praga u slučaju da mi idući postupak ne upali. Ono što me zanima je slijedeće: koji su postoci uspješnosti sa našim dijagnozama? Ja endometrioza, MM teška OAT, s time da je moja maternica uvijek super, redovni ciklusi, endometrij trolinijski, redovne ovulacije (od kad je pratim mislim da nikad nije izostala), a implantacija izostane. Postupaka X...
Sneki draga, po meni je najbolje da za prvu ruku pošalješ klinikama mail (objema, pa ćete vidjeti čiji vam uvjeti bolje odgovaraju), u kojem priložiš vašu liječničku dokumentaciju i ukratko predočiš vaš dosadašnji mpo put, i zamoliš ih da vam daju stručno mišljenje. Onda će oni reći što preporučuju u vašem slučaju....
Pritom ih možeš zamoliti i za neke okvirne statističke podatke, ako te zanimaju.
Ako mogu još kako pomoći, piši ovdje ili na pp :-)
Sretno :love2:
Snekice čitaj potpis...
prvi pfc postupak Bingo....ljetos fet neuspješan...
Picsi + njihov labos+pogođena stimulacija+naravno sreća
Pozdrav svima,možete li mi reći koju terapiju ste dobivale u Pronatalu? Ne znam čini li mi se ili većini daju Menopure?
Pitam zato što sam u Hrvatskoj super reagirala na Gonale,a u Pragu nikako na Menopure,ali oni ne mijenjaju terapiju nego su mi samo povećali broj ampula.
Hvala vam:)
Zdravo svima! Suprug i ja smo se odlucili za donaciju sperme,zbog azoospermije. Zamolila bih sve koji su u ovu temu upuceni da mi pomognu i objasne sta se i kako radi. Svih ovih godina sam istrazivala sve moguce i nemoguce za azoo,a posto,nazalost do vto nismo nikad stigli,o tome nzm nista. Kontaktirala sam Pfc i oni su mi poslali cenovnik,ali dzabe kad ja nemam pojma da li mi treba anestezija,da li da koristim embryo gen i sl. Tako da molim sve koji imaju volje,vremena i strpljenja da se raznjasljavaju i objasnjavaju samnom,da mi je jave na pp. :-)
Ako mislite da je neka klinika bolja i povoljnija za donaciju od pfc-a,javite mi.
Hvala unapred svima!
Hvala vam svima! Milivoj mi smo isti, nadam se da će takav biti i rezultat ako odemo gore. Inače, Prag kao grad jako volim, bila već nekoliko puta, a ako mi još omogući dobivanje onoga čemu težim, voljeti ću ga još više :)
Možda već ove dane pošaljem nalaze pa nek vide šta bi mi odgovaralo. Kako kaže sejla, na obje adrese.
Može li mi netko pojasniti da li je ovo jedno te isto ili se radi o dvije potpuno različite metode? Hvala
Prag - http://www.pragueivf.com/sr/metode-lijecenja/pgd-pgs/
USA - http://www.goivf.com/treatment-optio...mal-screening/
Postovani,
Jednu malu pomoc trebam...ima li netko iskustva sa embriogenom u pfc ? Koliko pomaze ?
Unaprijed hvala !:)
Makajice draga, evo da ti i ovdje poželim sreću ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Što se embryogena tiče, mislim da treba pokušati sa svime, ja sam si rekla za idući put da ću ga svakako tražiti :-)
pusa
Sejla draga hvala ti puno ! naravno pokušat ću sa svime što se može . ;)
ja bez embryogena oba puta, a vidi potpis ;-)
al ako imaš mogućnost probaj s njim, sretno!
Ja ti javim kad sve prođe :)
Trenutno sam u Pragu i naravno sa Embryogenom u PFC
Thisted, sretno!!!
Hvala :heart:
[QUOTE=Thisted;2739991]Hvala
sretno i od nas,,,mi čekamo riješenje od hzzo i ako bog da u 5/2015 smo u pragu