Sad čekam menz. i onda krećemo....
Printable View
Sad čekam menz. i onda krećemo....
Pitala sam prije koju stranicu da li je istina da dr.Sparac odlazi iz Cita i sad sam dobila odgovor iz prve ruke.Otvara privatnu ordinaciju i odlazi u 3 mjesecu....
Pea,
znaš li možda tko će biti biolog u novoj mpo ordinaciji Dr Sparca?
Inesz,stvarno ne znam..
Zeljkica,u Splitu ;)
Registrirala sam se samo da bi napisala svoje iskustvo sa KBC Split,pošto sam pročitala da nema baš dojmova od tamo.
Danas mi je 14 dnt i beta mi je preko 300. Ovo mi je bio prvi postupak i vraćena je samo jedna js - samo jedna je i uspjela. Za tjedan dana mi je uzv pa ću točno vidit na čemu sam.
Uglavnom, moji dojmovi su skroz ok, da se čeka, čeka se... ali tako je svuda di je priko HZZO-a. Gužva im je nenormalna i stvarno jedva stižu. Ja sam bila kod dr. B. koji mi je bio skroz ok i iskren i direktan šta se svega tiče.
Sestra Zdenka je bila oduševljena kad mi je vidila nalaz,odmah me zagrlila i čestitala. I stvarno su svi bili ljubazni i susretljivi za vrime trajanja cilog postupka,stvarno nemam nikakvih primjedbi.
Neolina baš mi je drago da je uspjelo iz prve i čestitam ti! A jel nam možeš napisat jel to bio prirodnjak s obzirom da si dobila jednu js-u ili stimulirani?
Sretno za dalje i javi nam novosti sa uzv-a.
Ne znam jesam li razumljivo napisala, pa da pojasnim, 6 js je bilo ok ali samo se jedna oplodila
neolina čestitam na finoj betici, ja sam trebala danas radit betu međutim danas sam imala mala krvaruckanja. tako da nisam, ne znam da li nastavit sa ultricima i da li da uradim test ako mi se i sutra nastavi ovako. popodne imam povećanu temperaturu na 37 C :roll:
Tin, ne bi bila ni prva ni zadnja sa krvaruckanjem, a trudna.
Napravi betu! :fige:
Neolina, čestitam i želim ti savršenu trudnoću.
Hvala svima na cestitkama.
Tin izvadi betu to ti je najsigurnije,iz iskustva ti govorim. I sretno
tin i ja sam imala krvarenje 11 dpt,prestala s utrog.i 12dpt popodne napravila test i odmah 2crtica. Odmah nastavila s njima.
Nadam se da je i to u tebe implatacijsko krvarenje!
Samo bi ga tribala pit a ne stavljat kad krvariš,u mene nisu bile točkice,nego kao stvari....
:fige:
neolina Super! Čestitam! :-D
Hoću, a tako sam se nadala ovaj put :-(
Baš mi je žao, mislim da će ti svakako preporučit vadit betu,njoj vjeruju više nego testu
a joj tin :love2: jako!
hvala vam cure, čula sam se sa polajkom rekao mi je prestanem sa ultricima i da se javim nakon iduće mjesečnice. imam zaleđeno još 6 jajni stanica , pa će "pucat dok ne upali"..
Bog, nova sam ovdje, skoro 3 god. čekanja.. ja i MM-sve OK, prošli mj. krenuli sa TO i štopericom u Cita pa ćemo vidjet za dalje. Pozdrav svima!
Nisan se stvarno dugo javljala ni pisala, al san vas redovito citala. Prije svega svima zelim svu srecu svijeta u postupcima i da dobiju toliko zeljeni smotuljak srece a posebno to zelim sari10 -neka ti ovaj postupak napokon bude dobitan. Ja san svoju malu srecicu napokon docekala, dosla je na ovaj svijet 24.9 teska 2960 grama i 48 cm duga. :)
Svim trudnicama zelim lak i brz porod
O malena0808 hvala ti puno na lijepim željama i čestitam na rođenju bebe! Malena, ne znam je li dečko ili curica? Kakav je bio porod? Imaš temu i za to pa možeš tamo nešto napisat ako želiš. Uživaj sa svojim smotuljkom :-)
Lijepi pozdrav svima. Nova sam na forumu i nova u postupku.
Postupak je AIH,pila sam Klomifen 3x1 i dobila samo 1 folikul.
Sinoć sam primila štopericu,a sutra je AIH. Nadam se prvi zadnji. :-)
MM ima 50 mil plivača od toga 69% a+b.
Ja imam povišen AMH i na temelju njega sam dobila dijagnozu PCOS,ostale simptome PCOSa nemam.
Ne znam kako točno ide procedura AIH,rekli su nam da dođemu u 7 i 30 sa uzorkom sperme i da ćemo čekati sat-dva do postupka. To je sve što znam.
Ako netko ima volje nek mi malo opiše kako to funkcionira. Bila bih zahvalna.
Sretno vam svima. :fige:
Daxy, dobrodosla i sto prije produzila na trudnicke teme.
Gdje si u postupku?
Jesi li sigurna da su ti rekli da dodete sa uzorkom? Naime, uzorak sperme bi trebao biti sto svjeziji i ako se donosi, trebalo bi ga prenositi na tjelesnoj temperaturi (u ruci ili sl).
Postupak je takav da kad tm preda uzorak, laboratorij ga obradi i to traje sat-dva.
Nakon toga se izvede inseminacija, parminutni postupak u kojem ti lijecnik stavi spekulum kao kod uzimanja briseva i pomocu katetera ubrizga obradeno sjeme u maternicu. Gotovo je brzo i bezbolno je. Nakon toga najcesce odlezis neko vrijeme i to je to.
maco hvala ti na odgovoru. :-*
Mi smo u KBC-Split u postupku.
Da,tako nam je sestra,a i doktorica rekla da dođemo s uzorkom u 7 i 30 (ne smije biti stariji od 1 sat).
Vjeruj mi i mene je začudilo jer sam mislila da će MM morati dati tamo uzorak. Njemu je laknulo. :-D
Nekako ćemo se organizirat da uzorak bude što svježiji.
Već smo 3 puta radili s-gram i svaki put smo donosili uzorak,tako da znamo tu proceduru.
Samo mi reci molim te,jel ja idem na inseminaciju u svojoj odjeći?
Ne znam je li trebam ponijeti spavaćicu ili nešto.
MM se pita hoće li on biti sa mnom cijelo vrijeme ili će me čekat? Ja nemam pojma što da mu kažem. Nije ni meni sve jasno,a on bi volio sudjelovat,odnosno biti sa mnom. :-)
Možda su blesava pitanja,al ja stvarno ne znam te detalje,a nisam htjela gnjavit sestru jer je imala pune ruke posla.
E zato sam te i pitala gdje si u postupku.
Ja sam sva 3 AIH odradila u Cita tako da stvarno ne znam detalje u KBC.
Meni spavaćica nije trebala.
Mislim da prisustvo supruga nije uobičajeno, ali uvijek možete pitati.
:fige:
Hvala ti svejedno,pomogla si mi što si opisala postupak. :-)
Možda se javi netko tko je bio na AIH u KBCu,iako mislim da bi mi rekli da trebam donijeti nešto sa sobom.
Ja ću obući neku dužu majicu i gege ispod,tako da ako zatreba ta majica imitira spavaćicu. :mrgreen:
Vidim da u potpisu imaš "Klempu",jel to datum rođenja? Bete?
Vidim da je veselo nešto,čestitam ti. :-D
Je, veselo je. :-)
Jedan skočko je za 1,5 godišnjeg Klempića, a drugi za njegovog bracu koji stiže za 2 mjeseca.
Hvala.
Želim i tebi i svima na ovom pdf-u slične potpise u skoroj budućnosti
Hvala ti. :-*
Čestitam ti onda dva puta. :love:
Drago mi je čuti kako ljudi ipak uspiju. :-D
Jedva čekam sutra. Bojim se kad takvo što napišem da ljudi misle da sam luda,
al meni je stvarno dosta mučenja iz ciklusa u ciklus,a ovo daje nadu kakvu takvu.
daxy u Kbc Split na punkciju i transfer se mora ponijet svoja spavaćica. Za inseminaciju ne znam, al pretpost. da je to isto. Al ta kombinacija sa dužom majicom i gegama mislim da može proć. Ali nisu obustavljeni postupci u kbc split do iza nove godine zbog nekih radova? Bilo je riječi o tome prije nekog vremena, neke forumšice što su bile dolje u postupku su to rekle?