:heart:
Printable View
Bravo Matej! Svi čekamo vijesti...~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Možeš li nam staviti slikicu Mateja,duša mala hrabra... :)
MAtej je bez respiratora, ima samo maskicu s kisikom koja mu pomaže da ipak lakše diše. Navečer je kontrola pa će se vidjeti dal će se trebati vratiti respirator ili ne. Također nije više ni na infuziji pa je malo izgubio na težini, ima oko 1390. Drage moje ovo nam je jako sretan dan
sorry ali slikicu ne bi još, uostalom ne vidi se bebica već samo cjevčice
samo tako nastavi, hrabri laviću!:heart:
Bravo lavicu :-D
Super vijesti!! Samo nek napreduje tako i dalje!!
predivno! :zaljubljen:
divne vijesti!
bravo Laviću, svaki dan pomalo naprijed :heart:
Bravo!:-D
Matej ma bravo hrabriću mali!!! Velike puse! :-D:heart:
jipi!
<3 malo :-) bravo laviću :-*
Samo nek nam Matej raste!!!
Mama jesi se ti skroz oporavila od poroda?
:kiss: hrabrim roditeljima i Mateju
Sunašce malo!
:-D
Jako lijepe vijesti! Samo naprijed...
Kako ste? :)
jutro malecki, jutro linalena, kako ste?
nadam se da je kontrola prošla super i da danas imaš još lijepih vijesti :heart:
i ja čekam vijesti
mama se malo uljenila, naravno kada je zaposlena oko mene. Rekli su joj neki dan da će me presvlačiti i sada stalno dole stražari a svima priča da ju je frka, ma ne vjerujte joj ljudi. A i kad je fraj samo tipka po računalu i traži na Amazonu stvarčice za mene, lijepo su svačega naručili, samo kaj je pobrkala što je naručila prekjučer a što jučer pa ću tako nakraju imati 5 majčica i 0 hlača. Malo se razbolila (angina op.m) pa nosi masku i sada kada bi me mogla dobiti na malo maženja van stakla mora još malo pričekati, kroz koji dan smo zajedno. A ja dane provodim spavajući, pa malo plačem - to volim i ide mi sve bolje i bolje, pa radim nešto čudno što se kihanje zove, papam ali nekako mi grami nejdu a mama je odlučila da do nedelje imam kilu i pol. I znate jučer sam imao 6 tjedana, pusa svima pogotovo svim djevojčicama i dječacima a poseban pozdrav svim dušicama koje još nemaju roditelje da se požure čekaju ih željno
:)
neka ste se vi nama javili!
Puse vam šaljemo!!!!!!
:-*
lina, šaljem vibre tebi za ozdravljenje i pusac Laviću :heart:
:)
Ajme lavicu, rasplakao si me :heart:,posebno zadnjom recenicom :zaljubljen:
:zaljubljen:
Čitam vas lavići i veselim se svakoj dobroj vijesti.
<3
Sunce naše :)
Mama me je danas 2 puta presvukla, DVA PUT !!!!
A tata me je držao u naručju, da da držao me tata
Jao Lina, prekrasno! :zaljubljen:
Samo vi ljubite i mazite malog hrabrog lavica, uskoro cete to raditi u toplini vaseg doma...
:-D
ja sam se rascmoljila,mogu mislit kako je vama bilo!
uzivajte u svakom danu,jos mjesec i doma ste !
cmoljim i ja!!! prekrasno,divno,samo uživajte u vašem zlatu! kiss veliki! :heart::kiss: