Cure, jeste li vidjele u Ikei kuhinjski stol na jednoj nogi?
Printable View
Cure, jeste li vidjele u Ikei kuhinjski stol na jednoj nogi?
Je,ja vidjela,ali prije par dana,s obzirom na situaciju,pitanje je da li ih jos ima....
Hvala apri, no tek ću sljedećeg mjeseca u kupnju - sada čekam povratne info valja li to išta. Lijepo izgleda.
mi se spremamo po pax ormare za hodnike, koliko vidim na zalihama ima dovoljno elemenata koji nama trebaju
uzeli bi njihovu montažu, pa me zanima koja je procedura s time? gdje to dogovaramo i kada?
ima ih, ima
ja jučer kupila, ostalo je bilo još 5 komada
ali, nema ga ni u grazu, ni u njemačkoj
ima u italiji
nešto je baš čudno s time
iako, ne znam dal da se veselim ili plačem
pa svi stanovi u hr će izgledati isto
koji točno ima?
ovaj možda
http://www.ikea.com/hr/hr/catalog/products/S09903014/
tih je prije bilo na bacanje
stajali su u sredini, između velikih boksova
a sad kažu da ih više nema
ja sam kupila onaj od 120
ima ti takvih sa obojanim detaljima, jučer nije bilo čisto bijeloga
roza i zeleni je bio
A možda velika potražnja za radnim stolovima ima veze sa početkom školske godine :-D
A u Ikei Villese imaju još TROGEN ormare i komode, bila sam prošlu nedjelju.
I u Nizozemskoj svi puno kupuju u IKEI, pogotovo su stanovi za iznajmljivanje svi isti. No, dobra strana toga je i da je trziste rabljenog, a jos uvijek dobrog namjestaja isto zivahno. Moze se kupiti kuhinjski stol sa stolcima za simbolicnu cijenu (20tak eura) ili dupli krevet i tak.
Sad ste me s ovim Trogenom sjetile komode za presvlačenje. Živjeli smo u minijaturnom stanu i zapikirala jednu drvenu iz Ikea. Onaj dio za presvlačenje se otvarao po potrebi. Na kraju sam ju kupila jer je srećom mamin prijatelj dolazio iz Nizozemske pa mi ju je dofurao , a tamo ih je još bilo. Uglavnom vrijedilo je, sva robica mi je u ladice stala, a taj gornji dio sam samo natrag preklopila i opet mogla prolaziti stanom :mrgreen:
To mi je bio jedan od najisplativijih komada namještaja, a još mi je i lijepo izgledao :-)
No s bračnim krevetom par godina kasnije nisam imala sreće, baš onaj koji sam zapikirala je išao van iz prodaje. Samo ga je bilo još tipa u Belgiji.
mi tu komodu imamo jo dan danas - a kupili smo ju za sada već skoro pa trinaestgodišnjaka. Mislila sam ju pokloniti, a sada mi je žao - skroz se dobro drži.
i na nju nam je carrinica naplatila carinu - a ja s trbuhom do zuba. To je valjda jedini put u životu da sam platila carinu
Meni je komoda za presvlačenje isto najisplativiji komad namještaja,naime dijete još u njoj drži stvari,jer nema ormar. Ja sam imala onu drvenu sa plavim sa strane kojoj se nastavak skidao.
kad konačno kupimo ormar ide u vikendicu.
Naša se nakon 12 godina ne drži baš tako jako dobro no dovoljno dobro da ju zadnjih 11 mjeseci koristi mali nećak :-)
i naša se još koristi jer nemamo ormar.
A najdoljnja ladica je neko vrijeme bila "kuća" našeg hrčka - obožavao se unutra zavlačiti
Ima li netko iskustva s kalupima za muffine iz Ikee?
Postoji onaj neki limeni i postoje pojedinačni silikonski...Preporuka?
Namještaj ne volim, ali IKEU volim! One sitnice su krasne. Blizu je aerodroma, pa dok čekam, odem se prošetati, pojesti...Atmosfera mi je super, a sad je spojen i ogroman trg.centar sa IKEOM, pa imaš satima što raditi :)
A doći ću ja i do zagrebačke, moram vidjeti razliku. :)
ali nemoj tako skoro
krcato je
pola slovenije, bosne, srbije... dio mađarske je ovdje
ničega nema, sve opustošeno :-)
pričekaj koji mjesec, neka i šveđani shvate koliko su podcijenili ovaj dio europe :-)
Zato ja pratim temu i spremam se na obilazak u proljeće :)
bila sam danas premijerno
onog po što sam došla nije bilo, potrošili smo 60kn na robu i 80kn na hranu:roll:
beti, bilježim se za izvješće, tj. usporedbu.
Dakle već 4.put idem po jedan ormarić... na stanju na internetu non stop piše da ga ima a na polici nema...
jučer su mi objašnjavali da kad dođe kamion oni odmah pišu stanje da ima ali ne stignu stavit na policu i da dođem danas jer će sigurno bit...
došla danas - nema... otišla opet pitat i taman je tamo bio store manager (neki stranac) koji mi je osobno išao u skladište tražiti - nije našao...
ispalo je da je neka greška u sistemu i da toga ustvari nema ali nisu naručivali jer im je pisalo da ima... a ja nisam mogla niti ostavit broj telefona da me nazovu kad dođe kad je pisalo da ima - luda kuća :lol:
uglavnom - uzeli su moj broj, naručit će ormarić, a ja sam dobila dva vaučera za ručak u restoranu i dijete mi je dobilo sladoled, te naravno ispriku gospodina direktora :-)
Mislim da je pol bivse juge danas u ikei...nismo nista kupili,samo prosetali :mrgreen:
I inače, nisam još bila u Ikei pa ne znam iz osobnog iskustva, ali vidim da pišete kako su svi ljubazni, uljudni, kako su pristojni.
Mislim si, pa tako bi trebalo biti svugdje, baš je šteta da su ljudi kod nas u našim trgovimana ne neljubazni, nego nezadovoljni, pa samim time ni prema kupcima nemaju lijepu energiju. Ne kažem da su svi, ali nekako sve češće nailazim na ljute prodavačice sa glavama u pod i pričom same sebi u bradu. Kad u nekom centru trebam pomoć da mi netko kaže gdje šta stoji samo što mi ne okrenu očima što sam ih uopće zaustavila.
Nadam se da u Ikei to nije gluma koja se mora provoditi, nego da su ljudi stvarno iskreno ljubazni i pristojni.
A takav primjer bi svi trebali slijediti, pa da se jedva čekam vratiti u njihovu trgovinu jer će me dočekati puno lijepih gesti i osjećat ću se prihvaćeno a ne kao da smetam što sam uopće došla.