hvala draga!!!! :) :) :)
Printable View
10.dpt/15.dpo.
Cure drage bile ste stvarno puno optimisticnije od mene u mom slucaju,hvala vam na podrsci,samo da sad sve dalje bude u redu.
Vibram dalje da bude jos dobrih beta!
Bubicazubica,Katjuša,Miuta,Ljube,Darmar i ako sam jos nekoga slucajno izostavila ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
pozdrav, danas nije bilo transfera... transfer ce biti u subotu 5dan....
Ljube, jesu li se oplodile sve js?
Cekaj, zar si putovala iz varazdina da bi ti rekli da danas nema transfera?
svi su oplodeni i lijepi i rekla da idemo do blastocista.... jesam putovala i cekala.....
nazalost, bojim se da je to putovanje neizbjezno, jer on ih pogledaju na dan planiranog transfera ujutro. da se lose razvijaju, bio bi transfer, ne bi stigla doci.
ljube555 sretno!!!
~~~~~~~~~~~~~~~
Ljube, drzim fige!
Meni je to neobicno jer u Vg znas dan prije hoce li biti transfer trodnevnih ili ce cekati to blastica.
I svaki dan mozemo zvati i raspitati se o napretku embrija.
Zato mi je cudno. Nisam navikla.
Evo curke, moja beta se školski dupla, danas je 272.:-D:-D:-D
ljube super za blastice :-)
sisak bravo, čestitam, neka sve ide do kraja školski~~~~~~~~~~~~~
Super Ljube,bit ce to divne blastice!
Sisak jeeeeeeeeeee!Ja cu sutra na "duplanje".Nadam se da ce biti ok!
Bravo cure! Kakve prekrasne vijesti za početak dugog, toplog ljeta! Puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima za pozitivno dalje!
Kikla, prekrasna priča :zaljubljen: Daj je molim te zalijepi i na ovu u temu: http://forum.roda.hr/threads/11635-Naše-priče Bilo bi šteta da se izgubi u moru postova na odbrojavanju....
Moram se izjadat jer više neznam što napraviti.. nakon skoro 7mjeseci od aspiracije i zamrznute blastice, nakon krvi i znoja da po preporuci doktora ja smršavim 17kg, nakon prve menstruacije u životu pa onda i druge, nakon sve psihičke boli evo mi konačno krenuli sa stimulacijom!!! kad se meni prije neka 3tjedna pojavio osip na laktovima što mi je sada prešlo u nekakvu akutnu urtikariju izazvanu bogzna čime!!! Napomenula doktorima da se spremamo na postupak i zako koristom neku blažu kozmetiku ali meni to i ne prolazi. U subotu imamo prvu folikulometroju i ja sam očajna da će nešto biti odgođeno zbog te alergije. možda se kroz nekoliko dana počne smirivati od ovih krema novih što sam dobila,ali za sad još ništa.
Što vi mislite? samo mi suze nadolaze jer sam se nadala,naravno glupa ja, da za 10godišnjicu veze budemo u troje :-( :-(
Mislim da to ne bi trebalo utjecati na postupak.
Sent from my iPhone using Tapatalk
draga, ak te baš jako ne svrbi i nisu ranice, i ak baš ne koristiš kortikosteroide,
pa što bi ti to smetalo za postupak.
gle, ak ćeš čekat da se sve posloži, teško ćeš dočekati takav mjesec,
mislim, nekad dobiješ virozu ili mm treba na put, pa ovo pa ono,
svaki mjesec je nešto.
dočekala si red za postupak, smiri se i lijepo nastavi...
ja recimo od utrogestana imam takvu reakciju dolje da mi je sve upaljeno, svrbi i peče do boli,
imam ranice i problem mi je sjediti (a sjedim cijeli dan),
danas sam imala prezentaciju pred 50 ljudi, a mene svrbi i peče dolje katastrofa,
ali kaj mogu, moram trpit...
jesi probala poizbaciti hranu koja bi ti to mogla izazvati?
suncokret imaš pp
Suncokret, ja sam dosta smrsavila prije nekoliko godina i razvila alergiju na konzervanse, bojila u hrani i na neku hranu (npr.jagode).
Najjednostavnije ces se urtikarije rijesiti ako dan-dva drzis dijetu - cista riza ili tjestenina bez icega, meso, jaja i sir nikako ne jesti jer pojacavaju reakciju. Probaj s onim vocnim kockama da sto prije ocistis organizam (Ortisan - mogu se naci u biljnim ljekarnama i dm-u)
Mozda si nesto novo jela, neku hranu koju inace ne jedes.
Hvala vam na ohrabrenju i savjetima, sad mi je već puno lakše.
Prije 3 tjedna sam imala suhu kožu na laktovima i okolo sitne mjehuriće. Moja doktorica mi je dala beloderm i suha koža se smirila a mjehurići su se širili. Onda mi je dala rinolan koji sam pila 4 dana dok nisam počela s puregonom. Jučer sam bila kod privatne dermatologice i dala mi je posebne kreme, gel i neki puder i to koristim. To je sad tek jedan dan ali zasad pomaka nema. Dala mi je upute i o prehrani i toga se od danas i držim. Sutra još planiram i izbaciti i kavu i mlijeku. I čim manje biti na suncu. a onda ćemo vidjeti. svrbi, crveno je, širi se.. imam samo po rukama i nogama, ostali dijelovi tijela su za sad ok.. trbuh je čist tako da tu pikam puregon.
Misliti da u subotu moram mpo doktoru reći za to ili ne?
Znam da nema savršenog postupka, uvjerila sam se u to i sama! baš je kod mene i slučaj da je uvijek baš nešto! nije da očekujem i zamišljam da ću odmah iz prvog pokušaja ostati trudna, ali uvijek kad krećemo uvijek nešto!
nadam se da će to biti jedna od onih sretnih priča koje tu čitam.. :) :)
sisak super za betu
ljube ~~~~~~~~~~~~~~~~ za blastice ;-)
suncokret ja bi na tvom mjestu rekla i mpo doktoru, da zna.. ;) Nadam se da će ti se brzo smiriti reakcija
kaži svakako MPO-ovcu, čisto da ti srce bude na mjestu, ali ne vjerujem da će to njemu biti relevantno.
probaj poizbacati rizičnu hranu i klonit se sunca, jer su reakcije na sunce danas fakat jako česte
(a i javilo ti se je sad kad je sunce jako), ili je neka kombinacija hrane, ili od lijeka.
ali nema veze, draga, to je Murphyev zakon, uvijek neke zezancije, ali onda se često baš u takvim ciklusima,
kad smo down, i sve otpišemo i bude komplicirano, baš desi da bude uspješno :)
sretno u postupku
ovdje sve pršti od divnih vijesti, nek se tako i nastavi..bravo svima i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i posebno ljube, za tulum u labu ~~~~~~~~~~~~~
Evo i ja nastavljam niz lijepih vijesti.. juče imala uzv.. 5+5tt, srčeko nam lijepo treperi..
Još jednom svima ~~~~~~~~~~~ i friške trudničke prašine ***************
Plavo oko, i ja sam na 5+5 vidjela titranje. :heart:
To mi je bilo tako čarobno da sam blejala u onaj ekran s nevjericom.
Nemaš dojam da je to u tebi, nevjerojatno, zar ne?
Meni je sinulo da sam trudna tek nakon tog prvog uzv.
medeja, meni još nije.. ko da se dešava nekom drugom, a ne meni
plavo oko super za srčeko :-)~~~~~~uživaj sada u trudnoći i svemu što ona donosi
Reći ću svom dr.čisto da mi savjest bude mirna.. nije mi jasno kako mi je ujutro osip svijetliji,a recimo već sad mi je krvavo crven. klonim se sunca, danas nisam još ni iz kuće izašla, valjda ni neću do večeri.
Bilo me strah jer imam i po bedrima, guzici,listovima da ne zasmeta kod aspiracije il transfera.. crne misli mrš mrš :-)
Plavo oko bravo za srceko! :heart:
Kod mene krenulo neko krvaruckanje :( Danas sam 8dpt, vracen 8stanicni 3.dan. Znam da ne smijem prestati sa utricima dok betom ne potvrdim.. da li ima smisla ako krvarenje nastavi sutra na 9dpt raditi betu? Jer ako nista od svega da znam prestati sa utricima..
I zadnji put sam na utrogestanu dobila mengu.. Pa jel mi progesteron nista ne produzi.. Luda sam..
Plavo oko super!
Katjuša jos nije gotovo!Nemoj prestat s utricima,pricekaj betu.
Ja danas vadila betu 468.9! U utorak je bila 227.7. To je ok?
Katjuša, ne prestaji s progesteronom dok betu ne uradiš, daj Bože da je implatacijsko krvaruckanje~~~~~~~~
leelooluna, to je pravo školski duplanje, super :-)
mene glava boli a danas je 6dpt blastica, a to je kod mene uvijek PMS sindrom, uhuh....
Katjuša, ja sam prokrvarila 7dnt trodnevnih mrva i ispalo je implantacijsko krvarenje.
Držim fige da je to to, na tvome bih mjestu u subotu vadila betu.
Leelooluna, to je izvrsna beta, pravilno duplanje!
Darmar mene je nekidan 2 dana bolila glava,poludila sam.Tako da to mogu biti dobre vijesti ;)
hvala vam, katjuša, nek je implatacijsko.. ako ćeš bit mirnija vadi betu..
Leelooluna,beta je super ne brini..
plavo oko :heart: