Kavvaaaaaa!
Jutrooo!
Printable View
Kavvaaaaaa!
Jutrooo!
Hvala na kavi,jutro :)
Ja jos čekam M...i tako... Dosada!
Ives, držim fige za dobre briseve ! Ostale curke , neka testici budu pozitivni :fige:
Cure, da li netko zna nešto o Epruveti? Bilo je na radiju a ja sad bas gledam njihovu stranicu. Oni ti dođu doma (ZG i okolica)izvade ti krv (na uputnicu) i odnesu u bolnicu tj. Laboratorij. Uglavnom ne moraš čekati po bolnicama. Svoju uslugu naplate cca 100kn (ako je sve za isti laboratorij). Mislim da cu njih nazvati sada za spolne hormone i hormone štitnjače jer nemrem puno izostati s posla. Znate li ista o tome? Ne znam di na forumu da postavim to pitanje, hmmm
Curke dobar dan!
Jucer sam bila slobodna pa sam se odmarala od interneta. Do navecer bila u kuhinji vise manje, a navecer se malo druzila i kartala! Ugl uzivanje u slobodnom danu!
Ja bi vas kolektivni nekaj zamolila jer me zanimaju osobna iskustva.
Da li svaka od vas OSJETI ovulaciju i primjeti onaj sluzavi bjelanjkasti iscjedak? Ili je to individualno? I ako ne primjetim sluz da li to znaci da nije doslo do O?
Ja vec 2 ciklusa ne vidim nikakvu sluz, a O nisam nikad bas "osjecala" kad se dogada...
Ako vam nije tesko kad se budete javljaje samo ukratko te dvije stvari za sebe napisati! I hvala vam!
(inace bi mi O trebala biti danas)
Ives drzim fige za ciste briseve! Ko u casne sestre!!
Ja 15og idem kod ginica....strah me da bu nekaj naso i stavio pravljenje bebe na cekanje, al jedva cekam da ga pitam dal je bila O
Pozdravljam vas sve i saljem puse!
Jagodice ja nikad nisam imala plodnu sluz osim pod stimulacijom. Ima dana kad sam ful mokra, onak isjetim veliku količinu iscjetka, obično je to oko dana kaf bi trebala biti O. Bolova baš i nemam, ne nekih tipičnih po kojima bih rekla da je to O.
Tak da ja možda nu nemam O. Imam PCO ali ni to nije potvrđeno, jednom hormoni i uzv ok, drugi put disbalans i jajnici puni cistica. Po trakicama ovulacija dolazi cjelu mjesec, druga crta prisutna ali nikad dovoljni tamna. Sad nisam dugo pratila, sve kupit ću pa nikako.
Curke moje, vratila se ja. Bilo je divno, stvarno treba češće dupe prošetati van svog kvarta :)
Jagodice, meni iscjedak je onak, tu i tamo, nemam onu šemu da se rasteže k'o lud, ali dva tri dana prije M je obilniji, vodenastiji. Osjet ovulacije; nisam ni znala da ju osjetim dok nisam počela koristiti trakice. Tad sam skužila da me od poz trakice dva dana onak, baš siječe u jajnicima.
Limeta, kaj se i ti boriš sa cinovima kad ideš na kolposkopiju? Nemoj da te bude strah. Probaj gledati na sve te preglede da i ako se nešto nađe, našlo se na vrijeme. Ali ~~~~~~~~~~ za uredan nalaz i za dobar sgram.
Ives, hahahaha, uhvatili su te na ho-ruk! I bolje da je tako. I tebi puno ~~~~~~~~~~~~~~ šaljem.
monaLi, nemam iskustva, ali pitaj frenda Gugla, on sve zna :)
Šiškica, ljudi koji nisu u našem modu, nemaju nam što drugo reći nego tu čuvenu "Opusti se". Meni još gore kad mi to kaže cura koja je prolazila sve ovo što i mi i nakon par godina joj se osmijehnula sreća. Vjerujem kad ostvarimo trudnoću i rodimo to divno dijete, zatomimo te grozne osjećaje i zaboravimo silne godine borbe, ali... baš me to naživcira.
Vidim, ima tu svega, i prokucalih srčeka, i naših dragih trudnica, pokoji minus... Šareno kao i uvijek. Svima veeeeliiiku pusu šaljem.
Btw, mislim da mi O još nije bila. Danas pišnula trakicu, sutra bi mogla biti pozitivna. Još koji sexić će pasti ovih dana. Ou je.
Ja sam se zbedirala jer ne primjetim tak iscjedak koji se rasteze. A citam kak je on dobar da cuva spermije za JS kad krene na put. A da im je tesko plivati bez te plodne sluzi....tak da me to malo onak..smracilo jer meni iscjedak nije rastezljiv nego vodenast
Al dobro! Bumo vidli kaj bu ginic reko. Hvala vam puno kaj ste podjelile samnom svoje iskustvo!
Mona nisam koristila Epruvetu ja osobno ali baka je. Dodu izvade krv das im uputnicu i bok.
Samo odes po nalaz.
Meni je sestra jedna za 80 kn dolazila doma vadit kad nisam izlazila iz kuce.
Dode izvadi krv i bok.
Joj nivesa hvala na info, da li mozda znaš jel se naručuje ranije ili? Jer spolne moram vaditi kad dobijem M a to ne znam kad ce biti :/
To je onda stvarno super stvar. Nema čekanja i mogu i hormone štitnjače riješiti odmah. Inače bi se i za to morala naručivati
Ne znam. Fakat se ne sjecamm.
Najbolje ti je da ih nazoves i ispitas sve.
Kazes im kaj sve trebas i oni ce ti reci i dal na taste ili ne sve ostalo.
Ti si u Zg?
Da u ZG sam... Bas cu ih nazvati u ponedjeljak :)
Jutroooo! Kavica i cajek od jagodice! ( kava od jagodice...zvuci malo bljak haha)
Mona drago mi je da si uspjela saznat kaj trebas.
Ja mislila jucer O, i pokrili, kad ono danas od jutra svakih 5 min me tak zaboli s desne strane! Bit ce da mi pokusava reci: Eto me! A mislila si da sam prosla! Jbt vec gubim apetit za keksom...nadam se da budem se od tolko keksa udebljala :P
Virtualni zagrljaji za sve!!
Jutro!
Kavicaaa!
~~~~~~~~~~~~~~~
Lista za: 13.3.2016.:preskaceuze:
~~~~~~~~~~~~~~~
(Ne)čekalice: :-D:dancingfever:
monaLi~~~~~~~~~~~~~~~35.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~31.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~ 25.dc
Odbrojavalice: :love2:
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~22.dc
vjerujem u bolje sutra~~~~~20.dc
Cheerilee ~~~~~~~~~~~~~19.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~18.dc
zola~~~~~~~~~~~~~~~~~17.dc
tanita14~~~~~~~~~~~~~~16.dc
jagodicabobica ~~~~~~~~~ 14.dc
anka91 ~~~~~~~~~~~~~~ 12.dc
Ives000~~~~~~~~~~~~~~ 11.dc
Limeta ~~~~~~~~~~~~~~~ 4.dc
Xviidobro nam došla u ljubičice, neka bude ll :fige:
Pozdrav curke, ispričavam se što nisam jučer objavila listu. Imali smo smrtni slučaj ,umrla je od moje ujne mama
tako da nisam uopće bila doma.. stalno u nekom trku oko organizacije sprovoda.
Eto uhvatila malo vremena da vas obiđem :*
Odbrojavalice nadam se da ste sve dobro i da vrijedno pokrivate svoje plodne dane.
Ako nalazi budu dobri, ja i mm budemo pokušali još ovaj ciklus.. u kućnoj radinosti bez klomića.
Eto ~~~~~~~~~~~~~~ neka nam bude svima plodno i uspješno !!!
(Ne)čekalice jesam li nešto propustila ?? :mrgreen:
Romeo, draga. Evo maknula sam te s liste, na tvoj zahtjev. Želim ti da
ti ovo bude zadnji ciklus u idućih godinu dana :* Javljaj nam sve obavezno!!!
Ives moja sucut. :ghug:
Drzim fige da te iznenadi jedna DIY beba!! Cuvaj se!
Ives moja sucut. Grudi su mi se ispuhale, a to mi je znak da stize M grr tako da nema bas nekog iscekivanja, sad moram smisliti sto i kako dalje..a ne da mi se nista. Drzim fige da je sutra nalaz cist :)
Hvala ti draga. Ma ja ti ne vjerujem po simptomima.. xavii znaš kako to ide kod nas : "trudne dok se ne dokaže suprotono " :lool:
Spominjala si nešto mpo ako ne uspijete ovaj ciklus?
Sve sto smo mogli pokusati smo pokusali, iduci korak je mpo, samo ne znam kad cu biti spremna na to.. do tad naravno ostaje po starinski haha
Ives draga moja, hvala na lijepim zeljama, bas mi je drago jer si me izdvojila...bilo mi je lijepo uz vas, ali obavjestavati cu vas o svim novostima :-), jos uvijek cekam 1.dc.
Curke, svima sretno, kome upali trudnoca ovaj mjesec, dobit ce lijep bozicni poklon :-)
Curke pišite sutra 3dc
Siskica jbmu! Nove pobjede za jedno 10ak dana...
Ja (ko i sve ostale) zelim za Bozic mirisni smotuljak! (ne mislim na joint) :P
Jaoooo nek se primilo!!!!!
Xavii, simptomi taaaako znaju zavarati, pa dok nema M, tu je nada.
Romeo, tebi sretno u novim vodama i nek bude od prve!
Ives, moja sucut, draga.
Šiškica, ta glupa M :(. Ništa, u nove pobjede.
Meni jos nije lh pozitivna, bit ce da mi se ciklusi opet produljuju. Grrrrrhhh
bok curke,
citam vas vec nekoliko mjeseci i evo, doslo je vrijeme da vam se pridruzim. posebno mi je zgodno kaj vam pisem s mjesta van RH gdje sam se prvi put i prijavila na forum, pa evo, dva mjeseca kasnije, krecemo i mi u metodu pokusaja i pogreske :) kao sto sam na upoznavanju upisala mi smo 29,9/32,9 iliti 30/33 starosti i osim sto meni AMH ne stima, ostalo bi moglo biti ok, pa ako nakon pol godine nis ne uspije, specijalist MPO je rekao da se javimo i da ne cekamo standardnih godinu dana, jer sam ja ajmo reci 10 godina starija po nekim njihovim mjetama :P oh well. :)
que sera, sera, sad smo na GO i meni je taman 14 DC pa tko zna... ajmo dokazati da moderna dijagnostika nije uvijek u pravu. :)
Ninci dobro došla!
Ninci, dobro nam došla i da se što prije preseliš (skup sa svima nama) na trudničke teme!
Pratite li kako O, jel' dragi radio sgram, pošto vidim da si ti već neke kontrole prošla?
Ninci dobro nam došla :pivo:
Baš mi je drago što si nam se odlučila pridružiti.
Ovdje ti sigurno neće biti dosadno uz nas.
Ako želiš dodam te sutra na našu listu, pa da odbrojavaš s nama sa stilom :mrgreen:
Tatnita, nadam se da si se nauživala i da si napunila baterije za nove pobjede.
Šiškice, važi sutra pišem. :*
Jagodice :sherlock: :lool:
Jutro, cure!
Prvi radni dan nakon go, dobar stari krkljanac kroz grad. Kavica je posluzena. I caj :)
Jutro. Ninci dobro dosla!
Ninci - dobrodošla nam, pridruži nam se na listi :)
Tanita - ajde ajde... bar si friško odmorna :D
cure... ja još čekam M... aaaaaaaaa!!!!
Jutro cure!
Tanita14 hvala na kavici! Jel li bila O?
Sto se tice kolposkopije radim je jer sam prosle godine imala borbu sa hpv-om, pa je preporuka bila da ponovim kolposkopiju za godinu dana, mada srecom nista nije bilo na grlicu ali ja sam poslije toga jako disciplinirana i ne zelim nista prepustati slucaju.. Jutros sam odnijela uzorak za sgram, mm je ipak strpio par dana :) popodne ce biti rezultati pa cuvajte mi fige da sve bude ok :fige:
Ninci dobro nam dosla i sto prije otisla u trudnicke teme!!!
Ives moj asucut :(. Jsu danas gotovi brisevi??
Jagodica sto se tice mojih plodnih dana, nekad imam sluz nekad ne..uglavnom pratim sa lh trakicama ili radim folikulometrije..
Ja sam za kavicu posto sam besposlicar mogu sad dugo ceifit
Jutro!
Bokic cure :)
Kak ste vi meni?
Ima tko pametan i uspjesan savijet za lijecenje prehlade?
Cak mislim da sam i jajnike prehladila jer me pikalo jucer u lijevom tak da sam se trznula i na glas jauknula :/
Jutro, hvala na caju!
Ninci dobro dosla i sretno!
Nivesa ocjedi limun u casu, stavi na to zlicu meda i malo vode, uzmi rezanj cesnjaka i narezi na kockice i popij s tom tekucinom, nemoras zvakati samo onako ko tablete! Meni pomoglo. Ak ti je to fuj onda gro limuna i meda u caj a cesnjaka u salatu neku!
Limeta ja trakice vec 2 mj narucujem pa nikak narucit...
anka sad malo odmori napuni baterije prije nego krenes dalje
Ives ;). Kad su nalazi? Drzim fige!
Meni danas 15dc ali sutra idem ginicu pa danas nebu keksa. Nadam se da smo napravili kaj smo mogli. Po mobitelu mi O bila 12.....
Pozdrav svima koje nisam spomenula.
Cure jel koja od vas koristila utrogestan, jel on odgadja M?
Jagodice jel radis redovni pregled i papa?
Nivesa caj od svjezeg djumbira sa limunom i medom!!