Jel moram to biti na taste ili tako nesto?
Printable View
Jel moram to biti na taste ili tako nesto?
Zapravo jedino u Hrvatskoj moras biti nataste prije vadjenja krvi. To je skroz zastario koncept i istrazivanja su pokazala da kod zdravih osoba nema potrebe za tim. Kad god sam vadila krv ovdje, bilo da se radi o hormonima ili kompletnoj krvnoj slici, bilo je iza podneva i svi rezultati su bili super.
A beta ne ovisi o tome jesi li jela i pila :)
Ne moras. Iako ja uvijek vadim oko 7 ujutro pa sam na taste, ali za ovu pretragu smijes jesti.
Ockej...onda cu ja lijepo u pon zvati mediko i tamo otici pa sam na miru...jos samo moram izguglati u kojim okvirima beta treba biti... :-D
Hvala ti...:heart:
Evo večernjeg pozdrava!
Preletila sam postove jer sam vam dosla donijeti rođendanske torte! Šalje vam velika trogodišnjakinja!!!
Sara sretan veliki 3. rođendan!
Giovi - ako ces vaditi betu uzmi u obzir da ne treba nužno biti vrijednost iz tablice. To su najčešće vrijednosti ali ako je implantacija bila kasnije onda moze biti i nesto manja brojka. ;)
Pozdrav curkama, ja bas došla s nekog rockasa... ne znam kad sam zadnji put bila budna iza 23h, ko baba sam ;)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jutro curke...kavica skuhana...
Saraaa sretan 3.rodjendan princezici...
Mona racunam i na to...ali bar da vidim okvirno kako stojim da mogu mirnije cekati taj 24.ti...
Chiara sad sam gledala cjenike od Medika i Sunca. U Suncu ne 120kn a u Mediku 150kn. Cisto ovako informativno... :-)
Sarasvati sretan rođendan curki!
Giovi hvala na kavici, poslužit ću se!
Da li nam piški tko danas?
Dobro jutro!!!!!
ja danas sama.-mala kod babe-muz otiso u lov
GIovi dobro pa je vikend pa mozes odmarati i prelezati cijeli dan, ali molim lijepo bez stresa...
vidjet ce mo sta ce ti reći bete sutra...ides privatno ili?
Sarasvati sretan najsretniji veliki rođendančić...:preskaceuze:
Nivana meni ti je vikend najgori,pogotovo nedjelja jer radim u kaficu...:-) ali brze ce mi dan proci i kolege znaju pa cu laganini. Da da vaditi cu privatno...tko ce se maltretirati sa nasim doktorima :-D
pa shvatila sam da radis u ugostiteljstvu....ali nisam imala pojma da je i nedjelja radni dan...(tebi), onda sto laganije...i drzimo fige da bude sve OK
Curke drage nakon 8 dana kasnjenja od menge, nekoliko negativnih testova i jedva vidljivih crtica danas veliki plus na clearblue digitalnom :D sreća do neba. U vama svima želim ovakvu sreću i veiki plus :)
♥ lista za: 12.03.2017.♥
(ne)čekalice:
Pozitvka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 46.dc
giovi~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~33.dc ll
natalie38~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 32.dc
Nivana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26.dc
Nivember ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26.dc
Fitnessgirl ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~26.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~26.dc
Odbrojavalice:
Kremar ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22.dc
vlatka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~19.dc
sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~~~~18.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16.dc
Munkica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~12.dc
Marle ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9.dc
evo mislila sam da necu nista pisati, ali nemogu..
idemo s simptomima
neznam da li umisljam osjetljivost bradavica, i bradavice su mi potamnile
konstantno žiganje i nekakva bol vjerojatno u jajnicima
u trbuhu povremeno neki leptirici.,napuhnuta...
uvijek gladna...
pojačana zelja za ljutim...i onda me opere žgaravica...:lol:
kad vidim koji mi je dc odmah sam u sto muka...i sto posto imam sve simptome..
hshahahhaha :lol::lol::lol:
Ajmo sve cure s gornje liste da otvorite novo odbrojavanje zajedno. Godina je odlicno pocela, a i ovaj mjesec vec 2 plusica. Imam osjecaj da ce ih biti jos. Drzim vam fige
Hvala svima curke moje drage i želim i vibriram za vaše plusiće, svakako javljajte ishode držim vam figice na najjače :* i šaljem zagrljaj podrške
Hvala vam na čestitkama! :pusa: Jutros smo bili na Sljemenu, kod mame/bake na ručku i jedan lijepi vikend provodimo.
A tek ovdje sto sve ima! :) Koliko ljubičica! I jos jedan plus stigao, Marlena čestitam!
Nivana, sam si ti sve umišljaj i ubrzo si potvrdi da je sve stvarno!!!
TheMarlena čestitam :-D kada je prvi pregled, jesi se već naručila?
Nivana :fige: da simptomi dovedu do plusa! Kad bi mogla pišnuti test?
Giovi da li ideš danas vaditi betu?
Jutro!
Marlena čestitam!
Kod mene nema ništa, jučer su me počele boljeti sise, odnosno bradavice, kao i obično pred M. Koji mi je dc, 27. mislim...Do kraja ovog tjedna bi trebala doć M. Ne nadam se. Imam osjećaj da ću znati dok budem t, nekako, ne znam. Zasad nemam nikakv filing...
Grlo me bolucka, umorna saaaam...I gladna!
E da Mami oćeš molim te mi samo ispraviti nick u listi, piše Nivember a November je :)
♥ lista za: 13.03.2017.♥
(ne)čekalice:
Pozitvka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 47.dc
giovi~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~34.dc ll
natalie38~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 33.dc
Nivana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27.dc
November ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27.dc
Fitnessgirl ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~27.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~27.dc
Odbrojavalice:
Kremar ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23.dc
vlatka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~20.dc
sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~~~~19.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17.dc
Munkica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~13.dc
Marle ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10.dc
Marlena čestitam!!!! November, nije ništa. sve što si nabrojala su znaci povišenja progesterona...e sad, dal je t ili m vrijeme/ili test će pokazati. Recimo,mene već 3 dana bole cice, tak da ih nemrem pipnuti...jučer i danas imam osjećaj kao da će mi doći m, a prije 3 dana blagi spotting, Naravno, i žuti trag nakon toga. Začepljen mi je nos i jučer i danas sam imala glavobolju, jelo mi je promijenilo okus( ali bolesna sam pa vjerojatno zato). Samo kažem da svi ovi simptomi se mogu pripisati povišenju progesterona jer ako nisam ovulirala 8 DC (a vjerujem da nisam jer sam imala nisku temperaturu dane iza) nije vjerojatno da sam T.
Nivana, November, Fitness i šiškica~~~~~~~~~~~~27 DC, da bar sve sutra pišnule II i zajedno s giovi otvorite odbrojavanje.
Nivana, hvala na čaju...evo baš ga pijuckam *)
Cestitke Marlena!! Cini se da moji folikuli strajkaju ovaj mjesec. Najveci je od subote ujutro narastao jedva 1 mm i sada je 15 mm. Dr. misli da je to - to i da nece bas vise rasti. Sad moram pricekati nalaze krvi da vidim uzimam li ipak stopericu ili cu na jos jednu fm. I mene je uhvatila neka prehlada i grlobolja. Bar se necu previse nadati ovaj ciklus...
marle- mislim da neću raditi test, narucena sam kod ginića 23.3...možda dan prije neg idem tam da znam na cemu sam...ako nebi dosla prije...
ja nista pretjerano ne osjećam osim najvise sto imam taj iscjedak i ono luda želja za sexom...i konstantni bolovi u tom donjem stomaku lijevo i desno...onak žiganje.
aj dobro i glad(to ne racunam) kad razmislim ja sam uvijek gladna ...:lol::lol::lol:
Dobar dan curke...evo kavice...bez kofeina je ali sta sad? :lol:
Marlena cestitam od :heart:...
Ostale ajmo plusice na sunce...ja sam od 5h ujutro na nogama i Marle vadila sam betu...ìiiiiiiiiiiiiiiiiii...nalaz je tek sutra poslije 14h...a bas sam se veselila da cu dobiti danas dobar rezultat pa da mirno mogi cekati pregled...sta ima kod vas?