Mb, prekrsasno! :))
Boxice, cestitam! :))
Ja prijavljujem 4 km uz more.
Bravo cure na svemu otrcanom i odvjezbanom.
Printable View
Mb, prekrsasno! :))
Boxice, cestitam! :))
Ja prijavljujem 4 km uz more.
Bravo cure na svemu otrcanom i odvjezbanom.
Boxice bravo za b2b run,impresivna brojka trkaca.
Jadro :klap:za trk uz more.
nano na muskulfiber:lol:
bravo svima na b2b, bilo vas je par na tome.
nano rolanje zavidim isrkeno.
j-la di je moja prozivka. pih. cekam li ga cekam. kako ne docekah onda cu od pon valjda sama se natjerati.
od obavljenog neko trckaranje s jednom predivnom i zgodnom rodom :zaljubljen: ona trci ja gutam njenu prasinu i jos se divim.
Spajka :lool:
Kad je ono bila utrka? Očito sam fulala čitavu sedmicu :lool:!
Ništa od ponedjeljka, ajd ti fino od sutra ;-)
Nemam šta prijavit, kasno smo ušle u kuću sinoć, a i precijenila sam se s kilažom utega prekjuče, pa sam malo zeznula donji dio leđa.
bravo bravo vrijednice da sad ne nabrajam pojedinačno :klap:
čula sam da je bila odlična organizacija na b2b, da je bila hrpa odlične hrane hoćeš rougemarin hambića, viška pogača, :njam:štrukle, veganski i vege obroci, variva, salate, voće, pivo, sokovi (pretipkavam s poruke od frendice). Super za sve koji su sudjelovali i uživali!
spajka počela trčati opasno a neće priznati :P
kjb i ja se navikavam na tram.
Hoćeš možda u ned planinarit? jesi vidjela na zatvorenoj grupi kluba na fejsu?
Lili, tako sam i ja čula od mm-a, da je bilo svega za jesti, pogotovo ako si bio brz. Kaže da su se cure iz njegovog tima žalile da je nestalo hrane kasnije. Inače, dobro je trčao, samo mu pukao veliki žulj nakon 1.km pa ga je to smetalo.
Boxice, bravo za rezultat i napredak od lani!
I ja jutros tramvajem, baš mi je teško palo. Razmišljam se kupiti neku kabanicu pa da mogu i po kiši na bicu. Ovaj tjedan sam jednom pokisla i nije uopće strašno :lool:
Ima li ovdje takvih što se voze i po kiši? E da, zimu isto najmjeravam ići što više. Imam jednu genijalnu tetu u vrtiću, ona je doslovno cijelu godinu, bez iznimke na bajku. Morat ću je priupitat za savjete.
Lili, kakav je to ponco za bajk? Imas kakav link?
Jadro
Kupila sam u Rog Jomi kao kabanica al se zove ponco za bicikl.
Jako je praktican posebno one trake ispod di se provuce ruka I drzi rucka a s druge strane time se onemogucava vjetru da podigne ponco.
Toliko je sirok da fino pokrije I kosaru ispred u kojoj bude torbica. Budem vise suha nego kad hodam I nosim kisobran.
Jel ovakva Lili?
https://www.rog-joma.hr/oprema_detalj.php?i=11904
Lili jel to ova kabanica?
A gdje provuces ruke, ne vidi se na slici
Jel zgodno u tome voziti bicikl, ne smeta ti
Cure
Mislim da je bas takav. A ruke tocnije dlanovi se provuku s donje strane .ima ispod kao trakica.
Sad ste me podsjetile da ga nadjem jer ce mi trebat za vikend.
Niskotlakasice kako vam je prosao dan ? Meni popodne tlak full pao. Jedvaaa sam drzala oci otvorenima.
meni je za divno cudo bilo OK.
bok djevojke!
ja sam bolje, ali pauziram s vježbanjem
a pauzirat ću i drugi tjedan kakav mi je raspored, imam seminare neke
to znači da ću biti češće u zg ovih dana, ako tko bude imao vremena nek se javi
znam da ste sve full ispunjene svojim obavezama i nemam očekivanja
samo da se javim...
vidim da ste vrijedne!
j-la bravo za redovitost!
MB zavidim na Vidovoj i na Braču
i na suncu i na produženom ljetu
baš sam zavidna :lool:
summer respect za tvoj raspored i vježbanje po noći, to mi je SF!
ma bravo svima.
Lili ta kabanica mi je svjetska, baš mi se sviđa...
dođe mi da kupim bicikl :mrgreen:
Boxice :mama:
meni je danas bio tlak prestrašan, onako, sva sam ko iz tuđe glave
oko 6 sam se sručila u fotelju
digla sam se samo za prošetati psa i napraviti pizzu
sad sam opet zalegla :mrgreen:
ugodan vam viken želim
evo me s prvog sata jazz baleta
ok, dijela sata, zakasnila sam na pocetak, posao, jelte
ja odusevljena za pocetak
malo koreografije, ucenje pokreta, okreta, super glazba
puuuno istezanja i za kraj snaga
ima nas sest-sedam
moram se pohvaliti, curke, medju kojima je i moja, vec dosle u dvoranu, skupile se na dnu i smijuckaju nam se :)
radimo vjezbe, kad cujes trenericu:
- tamara, mama ti je bomba! ma vidi kako radi trbusnjake!
ne zna se ko je bio ponosniji od nas dvije :aparatic:
a ja se mislim kako su njeni trbusnjaci mala beba za sve nase video trenere :D
to su bili obicni leg lifts, 10 kom, pih
a onda sam za kraj napravila zvijezdu kad su me curke izazvale i kaze mi kcer da su joj sve prijateljice dosle reci kako joj je mama super :aparatic:
a jos nisam stigla ni otpjevati skoro citav tekst wannabe od spajsica na koje rade koreografiju :lol:
bravo za sve otrcano i odvjezbano!
Summer ti si legenda :lool: :naklon:
Ja sam cili dan nikakva, glava me ubija, posao me satra... mislim se jel idem trcat sad da se malo resetiram :unsure:
summer :lool: legendo!
flopi, samo ti polako
al covjece, ne mogu se nacuditi ovoj spajki, jos ce od nje ispasti trkacica :mrgreen:
Lili i kjb, svaka cast na pripremama! stvarno vam je cvrsta glava!
e, a sto se tice bicikla po kisi i snijegu, u mom gradu je to uobicajeno - i moram priznati da me cesto zivcira, jer stvaraju kaos u prometu
ne ove mladje, vec starije generacije...ne znaju pravila i misle da su glavni i na cesti i na nogostupu
nisu nam nesto biciklisticke staze, malo ih je, pa valjda zato (iako se ovi stariji i pored njih voze po cesti, mrske su im nesto, lol)
al kad vidim biciklista u full opremi na super bajku, mam mi toplo oko srca, sjetim se nase Danci :heart:
inace, ja sam uz dg dijastaze dobila i dg trna u peti pa sam bas vrhunski materijal za vjezbanje :roll:
tako da, dosadnjikave vjezbice do daljnjega...
:-* svima i budite vrijedne i dalje
Summer, jos da je wannabe bio, mogla bi i sat preuzeti :)
Odmaralice, odmarajte, zasluzile ste.
Ja sam jucer onaj cardio. 10 setova, sa minutom pauze izmedju setova taman se na 20ak minuta navuklo.
Danas abs dan: 16 sit ups, 16 sitting twists, 16 flutter kicks, 8 scissors i 8 leg raises. 4 seta.
Trudim se sve odrađivati bar na lvl 2.
A Ginger bem mu sad i trn. Al ti si nasa vjezbacica jos malo se strpi a onda dolazi tvoje vrijeme i veliki come back.
Summer cudo nase! :klap:I drago mi je da si uzivala.
Ja.sam imala dan ko MB satrao me svu. Tek maloprije je.doslo na red moje pakiranje za sutrasnju duzinu a tih stvari ima li ima.
Najavili su nam kroz.jutro i kisu pa bi moglo bit veselo trcat po kisi pa se susit trceci dalje. Nadam se da se necemo prehladit. Uzela sam i siltericu.
Evo me sad u toploj kupki.Dolazim sebi jer cijeli dan nisam stala.Idem malo procitat knjigu.Sutra cu bit ko nova. Dizanje u 5:30h (opet :rolleyes:),dorucak,oblacenje I idem po tih 36km. Tko prezivi, pricat ce :mrgreen:
Salim se malo,glava je i dalje cvrsta.Jedino sam danas stvarno pretjerala s aktivnostima no dobro ceka me i rucak kad dodjem.
Laku noc ljepotice!
Sorry na.tipfelerima tipkovnica od novog moba me zeza I moja brzopletost :mrgreen:
Cubana bravoo za ustrajnost i odradjeno !
Meni su B2B-ovci danas poslali mail u kojem me obavijestavaju da sam osvojila tretje mjesto na utrci u Splitu u kategoriji tvrtki te i te velicine :) jer da ona koja je osvojila prvo zapravo nije bila zaposlenica tvrtke za koju je trcala :lol:
Summer, super za jazz balet. Nego, mislim da su nam djeca isla skupa u vrtic prije dvi godine :D
Ginger, meni se nakon obe trudnoce pojavio taj vrazji trn u peti. Ovaj put mi je pomoglo setanje po pijesku u moru.
Lili, KJB, sretno s duzinom sutra!
Ja mozda odvjezbam nesto veceras, al prije ce bit da necu.
Lili svaka cast, ja mogu samo sanjat toliku kilometrazu! :naklon:
Jadranka super :klap:
Hvali se!!
Ginger grrrr za trn, nadam se da ces ga se rijesot sta prije! :love:
Cubana ustrajna si, bravo!!
Ja sam opet u 22 isla trcat :škartoc:
6km@5:51
Vec sam udvostrucila kilometrazu u odnosu na kolovoz. Sta i nije tesko jer sam u kolovozu trcala samo 5 puta! Nisam pogledala prije pa me ovo bas iznenadilo!
Sad odo u krpe! Laku noc cure!
Bravo MB svaka ti cast draga! :dancingfever:
Jadranka jeeee...:-D cestitam!
Ovdje ne sipi nego kisa lije ko iz kabla. Nemam pojma kako je zamislio trener da po ovom vremenu otrcimo. Uzela sam I kabanicu onu jednokratnu.
Will see...
Upravo stigao mail od trenera da ce kisa oslabit kasnije I 2 motivacijska videa. Ko ga,ne bi volio.ma idem makar cuskije padale.
Love you Balboa
:lol: ahaaahaaaa vristim na Balbou!
Lili, go girl, go!
Jadranka :lool: za trece mjesto
koliko dugo ti je trn trajao? mene peta muci vec dva mjeseca, sl nedavno je postalo gadno pa sam pitala doktorici kaj mi je...
uglavnom, nis posebno mi nije preporucila, malo visu petu, onaj mekani ulozak i madazi stopala
mb, ajme, i ti imas volje, bravo!
Cubana, bome, vrijedna si
hebate, Lili, nadam se da se nisi smrzla...ja upalila grijanje :unsure:
Ginger, bar mjesec i po me dosta bolilo :( a onda je proslo skroz u tjedan dana. Pomogale su mi tenisice skroz stisnite uz nogu.
Vibram da sto prije prodje!
Lili, bravo za odlucnost!
Lili bravo :klap:
Ja bi sigurno odustala :lool:
Lili, koja volja.
Ja lijećim muskulfiber tak da nis ne vjezbam
Ljubi vas Balboa :kiss:
Roknuli smo 36km I to na 5:37.
Cekali sat vremena u klubu da se kisa smiri I nebo se smilovalo. Trcali smo bez kise :-D
Kjb je isto mrak.eno je jos trci s curama al izdrzat ce ona. Znam ja.
Sad sam malo zavirila u brojke.
Trcali smo 3h 22min prosj.heart rate 152 potrosenih 1.727 kcal.
Bilo je odlicno nas 5, bez kriza (nesto sitno frend stao sabrao se al brzo prebrodio) . Temp za pozelit u smislu trcanja jel :-)
Bravo Lili!!!
Kad je maraton?
Vau Lili :naklon:
A na heart rate od 152 sam ljubomorna :lool: meni je i dalje oko 170 :/
Kjb go go go!!
Jadranka 29.10. Ljubljana.
MB ne brigaj.svatko ima drukciji.Samo ti trci.vidis kako lihepo napredujes.
Ajmo kjb run run! Ako si gotova javi nam seeee.
Samo da vam javim da je kjb istrcala i sad uziva na frizuri. Koja faca 8-)
Evo me kod frizera. Treba se covjek znat nagradit nakon 34 pretrcana km, za 3:41 minutu, prosjecni pejs 6:30. Meni su svi moji u klubu mrak, i vi ste mi mrak kako me samo podrzavate.
moja ekipa sa trcanja je na kraju i zapjevala, super smo si.
cure uzivajte u vikendu