Samo da se kratko javim- ni drugo skidanje s tokolize nije uspjelo, ostanem prikljucena na infuziju do 34. tt u bolnici.
Danas smo točno 30 tt, valjda ćemo izdržati
Printable View
Samo da se kratko javim- ni drugo skidanje s tokolize nije uspjelo, ostanem prikljucena na infuziju do 34. tt u bolnici.
Danas smo točno 30 tt, valjda ćemo izdržati
Gabi25 drz se! :kiss:
Gabi25 zasto toliko dugo na tokolizi?jesi li otvorena?sad mi malo nije jasno
Gabi :heart: drži se... vibram da ti što brže ide dan za danom...
Hug.
Zato sto čim me skinu s tokolize dobijem trudove, a ne bih se bas htjela poroditi u 31. tt
Gabi,
ti ćeš roditi u 38 tt :-)
U to ime evo ~~~~~~~~~
Gabi25 da izdržiš čim duže~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ja jučer počela osjećati i lupkanje (bar mislim da je to to), a i stigao mi na svijet nećak:-D:-D
aha,naravno draga,nije mi bilo jasno jer sam i ja lezala u bolnici a nisam venozno dobijala vec sam pila tablete..ja sam sutra punih 30 tt tako da smo blizu s terminima,drzim nam fige da sto duze ostanemo skupa s bebicama u trbuhu,ja isto moram mirovati cijeli lijevi bok mi se ostrugo vec..drzi se draga proci ce sve to
gabi, draga, i ja vjerujem da ce biti sve najbolje, drzi se
gabi drži se i nek dani brzo lete!
Gabi, bit će sve ok čim reagiraš na tokolizu... a za 2 tjedna se možeš malo opustiti ;) bit će sve to dobro :)
Gabi25 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mare bitno da cure napreduju a oticanje je neugodna nuspojava i ~~~~~~~~~~ da ne pretjera
Gabi,drzi se..
Ja imam osjecaj da su mi noge pune vode iako ne naoticem,nekako teske..jel to moguce?!
milasova, i ta tezina je voda, jel se trudis dosta piti i piskiti?
Gabi, drži se, misli na tebe i curku stalno :heart:, ja bogme od kad sam puštena doma na mirovanje zbog hodanja po bolnici baš i ne mirujem stalno. Prebacili me s andola na fragmin pa morali sanirati kapilaru u nosu i zbog toga izgubila po bolnici tri dana. Sad jedva čekam ponedjeljak kad nam je kontrola, samo da je stanje nepromijenjeno s cerviksom :scared:.
pozzdrav curke , evo napokon se i ovo sunce ukazalo ja odmah nekako veselija hihi
zubić drži se bolje da si pod nadzorom neg da se misliš doam jel sve ok
gabi i ja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da dogurate 38tj :love2:
mala mimi nas dvije smo tu negdje,,,,,ja sam do 20tj kao osjećala nešto al nisam imala pojma jel to beba il šta, s nekih 20+4 sam osjetila to nježno lupkanje iznutra,al ono kad legnem i smirim se, a evo čini mi se da cura jutros na poslu tipka sa mnom hihihi sreća pa nije ranoranioc budi se izgleda tek u 8,30 h
Ja sam pocela piskiti krv:-(
Sad idem kod gina vidjeti sta je..koma
A pijem dosta tekucine,Mare..
Sad me je napala nekakva infekcija
Gabi, mislim na vas i šaljem ~~~~~~~~ da izdržite bar do 35! Drži se!!!!
Milasova, javi što kaže dr. Držim :fige: da sve bude ok.
Milasova, čuvaj se. Vjerojatno je neki urinfekt.
Gabi, da još dugo izdržite skupa.
Meni se tlak stabilizirao, izašla sam iz bolnice. U ponedjeljak kontrolni ctg i uzv cerviksa. Doktor rekao da je najbitnije da izdržimo u komadu do 35.tt. Tješim se da su to samo još 2 tjedna.
Zubic,drago mi je da je tlak sad dobar..
Sutra idem u lab napravit urinokulturu i kks pa cemo vidjeti
Ooo zubic pa ti si meni blizu. Bas gledam, pa jel nema ni jedna da joj je termin prije mog? Il ne gledam dobro? Ja sam u petak na pregledu. Prosli utorak mi se cervix smanjio pa me zanima jesam se vec mozda pocela otvarat jer jucer tokom keksa sam imala tak neki skroz cudan osjecaj duboko nutra...il je to moja masta.
Milasova drzim fige da je sve ok.
Mare ~~~~~~~~~~~da ti oticanje ne uzrokuje nikakve probleme. Provjeri tlak i proteine u mokraci ak oticu ruke il glava
Gabi25 mozete vas dvije to ... Izdrzi jos 2 tjedna a onda ces lakse disati
beilana, ne znam jel ima koja prije tebe :) ali ja sam tjedan prije zubić tako da smo si blizu :)
zubić držite se još malo!
Milasova, što kažu nalazi?
Gabi25 ~~~~~~~~~ da što duže izdržite
...i da vam se pohvalim da od mene stiže još jedan potencijalni zet :)
milasova, i ja cekam
cure cuvalice i lezalice, drzite se
cure u terminu, sretno
argente, volim da je veci izbor za zetove. pogotovo mladje:-)
oticanje rjesavam s vise tekucine, vise odmora, sutra smo 27 t, i svi nalazi ok, cure se šire i komodaju
drage moje,evo sutra idem po neke nalaze,nosim urin za urinokulturu jer danas nisu uzimali nalze(nadam se da mogu to ostavit u petrovoj,jer idem sutra na UZV tamo) pa ćemo vidjeti.
Uglavnom,mokraća je sada normalne boje,ali ono što me muči je zatvor..već tjedan dana točno ni S od Stolice:-( ..iako jedem sve što potiče probavu,ništa..
vidjet ću sutra šta dr.kaže..
osjećam užasan pritisak unutra,vjerovatno od punih crijeva,ne znam kako da opišem..kao da mi je naotečeno sve unutra..jedva čekam sutrašnji pregled da vidim kako mi je frajerčić..
sva sreća što ga osjećam svaki dan i noć..
Argente,kismet čestitam na sinu i kćerkici:-)
Da se malko javimo. Mi u bolnici. Mrva mi slabo jako slabo napreduje zadnjih 2tj, plodne vode mali, ne znam od kud samo najednom. Reko mi privatni gin da ce me vjerojatno uskoro poradati jer bebi ocito nekaj fali u trbuhu. Tu u bolnici nist ne spominju. Cekam nalaze i sslusam 3x dnevno moje najljepse maleno srceko
beilana, veliki pozdrav. Brzo ćete se vas dvije voziti (juriti u srebrnoj strijeli, ili ste kupili nešto manje brzo:-)). Trudim se razveseliti te. Uspijevam li?
beilana, drzite se
milasova, jesi javila doktoru za zatvor? mozda ti da kakve tablete ili sirup za ciscenje, to je predugo
milasova, sirup od šljive i smokve - 100% prirodno i učinkovito. potraži u ljekarni... i jesi sigurna da si baš piškila krv? da nije bila samo full tamno narančasta mokraća? kad je u pitanju infekcija pri kojoj se baš vidi krv u mokraći, tu su obično prisutni i jaki bolovi i pečenje...
beilana, mi smo od 35tt do kraja imali popriličan manjak plodne vode i ležali po 3. put u bolnici. prvo su nam isto rekli da je u pitanju zastoj u razvoju, ali se na kraju ispostavilo da je to bila greška - N. se rodila s 39tt s 3630g. samo neka vas prate - zastoj i manjak vode upućuju na to da vjerovatno posteljica i protoci ne šljakaju kako spada... sve će to biti ok ~~~~~~~~~~~~~
Argente, kismet :zaljubljen: za kombinaciju!