Tigrice cestitam od srca :-)
Printable View
Tigrice cestitam od srca :-)
tigrice :-D:-D:-D predivno, uživaj draga
Tigrical draga ajme pa čestitam
:) :) :) :)
Tigriceeeee, beta je odlična. Evo ja popila malo Malvazije za tvoju betu i Vatrino srce
Cure sretno do kraja :klap::sing::pivo:
:-D:-D za moju najdražu tetu betu na forumu TigricaL :heart:
Tigrical,jeeeeeeeeeeeeeeeee !!! :-D :-D bravo!!!!
Vatrice,čestitke na malom srčeku!!!! :-D
Čestitam :-D:-D:-D
Cure ❤ ste!
Vatrice...cestitam na malom srculencu <3
TigricaL juhuuu..cestitam :)
Sandra zao mi je...sto reci :(
Svim tuznicama veliki zagrljajj!
Tigrical..... prekrasne vijesti:-D:-D:-D Čestitam od :heart:
sandra žao mi je :love2:
tigrical čestitke :-D :-D :-D
vatra :heart:
Bravo tigrical!!!! Nakon svih postova, što više reći...weeeeeeeeeee! :-D
Tigrical najiskrenije čestitke, ajme što volim kad maratonke objave betu! Možda (bojim se i pomisliti) je ovo godina maratonki, pa jedva čekam svoj postupak (možda na jesen)!
Iako sam danas dobila vješticu ova vijest mi je uljepšala cijeli tijedan- skoro pa je godina dana od mog zadnjeg postupka.
Ovo je baš za slavlje :pivo::njam::sing::dancingfever::zaljubljen:
Tigrical čestitam i uživaj u tom daru
Tigriceeeeeeeee :-D :-D
E za ovo cu i ja drmnut jednu rundu, pa kud puklo :-D
tigricel čestitam od srca :-D
vatra :zaljubljen: prekrasno.....
želim vam školske trudnoće do kraja :-D
Ma niti ja ne okrivljavam nikoga :-) da su nam svi doktori i sestre kao ovi na VV-gdje bi nam bio kraj.... ogorčena sam jer više nemam šansu, a ne zato što nije uspjelo 8-) kako god probali- neće pa neće.... svi su nam nalazi ok, al očito nešto ne valja pa neće :neznam: da smo barem dobili dijagnozu, mogli smo se usmjeriti na rješavanje toga, ali.... :lol: i zbog toga se loše osjećam jer ne znam što bih sad sa sobom...
A sad je ta priča gotova, mogu vas samo čitati i veseliti se s vama kada koja ostane trudna ( misleći: blago njima da se bar meni i MM dogodila ta sreća) i misleći o tome kako se svaka od vas grozno osjeća kad ne uspije, kad nema JS, kada se ne oplode, kada je beta 0 - jer sam ja sve to prošla i taj strašni osjećaj svaki put do sada imala .....
Uh, kad sad čitam što sam gore napisala, osjećam se još gore kad pomislim na sve vas koje ste godinama u MPO i koje ste prošle xy postupaka.... ja sam godinu i pol, 6 postupaka i muka mi je od tih par, a nemam se pravo žaliti (sram me bilo :oops: )
tigrice, jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :-D!!!! Baš si mi uljepšala dan!!!
Sandra1971 :love2:, jako, jako mi je žao, nemam pametne riječi :-(....drži se draga!!!
Vatra, čestitke na srčeku :zaljubljen:
Tigrical :-D tooooooooooooooooo!!!!
Ama crkla bi da nisam nasla vezu na ovom zabitom otocicu. Pala je i koja suzica. Tigrical kao i kad smo se cule i dalje nemam pravu rijec. Al srce mi je golemo,golemo...
Cure, hvala vam.... o piki naravno da ću se javljati, ostati ovdje s vama što god da se desi i plakat ću i radovati se s vama.... pa vi me jedine razumijete :naklon:
Samo da i tu javim moja beta je 0. Sad sam čekalica ne zna se čega i kada će to biti.
o piki :cry: ne i ti.... k vragu, tak sam danas nabrušena.... žao mi je draga, jako... :love2:
sve je tako u glavnom nepošteno, nisam dugo ovdje, al nekak mi se čini da je sve manje sretnica kojima se ova borba isplati i ostvare trudnoću
Vatra čestitam na srčeku! Sada samo mirno.
Sandra, žao mi je. Hrabro dalje!
Sve cure ovdje mogu razumjeti i shvaćam što osjećaju... ali tigrical ne mogu uopće zamisliti kako se ti sad osjećaš :-D nisam ni znala koliko tvoja borba traje (ja sam ovdje jako kratko pa pokušavam sve pohvatati).... draga, uživaj u svakoj sekundi svoje prekrasne trudnoće... :kiss: čestitam još jednom od :heart:
:-D :pivo:
Piki,sandra zao mi je :love:
Tigrica,10 godina :-o ajme, zelim ti sve skolski do kraja!! Cestitke!!
Vatra cestitke na :heart:
Mima235 :fige: za uzv sutra :kiss:
Ma vjeruješ ti meni da je uopće ne znam kako se osjećam! Nestvarno mi je...
Tigrical;)
Tigrical,kad je uzv?
mogu mislit... u stvari ne mogu.... ja sam samo malo išla na VV i već sam kukala kako mi je previše i dosta.... sad kad sam vidjela danas tvoj post :oops: da se pokrijem ušima po glavi i :ups:
o da linalena baš si tak ti izgledala onaj dan na kavi :lol: :zaljubljen: :kiss:
Draga tigrice, pa ovo je pre-pre-pre-prekrasnooooo!!!!! jupiiiiiiiiiii!!!!!!!! kakve divne vijesti! Držim rukonožne fige da sve bude školski do kraja. :-D :-D
Sandra1971 žao mi je :love2: šaljem ti virtualne zagrljaje draga! Znam da je sada sve još friško, ali provjeri jesu li vam (i ako nisu zašto nisu) radili ICSI. Neobično je da na samo dvije JS nisu išli metodom koja bi dala veće šanse za oplodnju...
Vatra, a što reći? Osim, :zaljubljen: :zaljubljen: čestitke na srčeku, želim ti najmirniju i najdosadniju trudnoću!
Tigrical, pridružujem se čestitkama :pivo: , sretno i školski dalje!!!