palci, maruska :love:
maruska kakvi je to core test
mamice bravo bravo :klap:
meni se toliko svidio jucerasnji trening sa utezima da sam jutros napravila extreme cardio iz gamme :mrgreen:
Printable View
palci, maruska :love:
maruska kakvi je to core test
mamice bravo bravo :klap:
meni se toliko svidio jucerasnji trening sa utezima da sam jutros napravila extreme cardio iz gamme :mrgreen:
počelo mi se štucat pa sam išla tražit krivca
našla :-)
i kad smo spajalica i ja neki dan zaključile kako je meni vježbanje hobi ja sam se nakon toga našla sa prazninom u glavi. zaprabo, nemam pojima jel mi hobi. ja u životu hobi nisam imala pa da mogu usporedit jel i ovo isto. nemam neku definiciju istog.
ali definitvno znam kad smanjim intenzitet, počinjem se osjećati loše. fizički me love neke smetnje (boluckanja i tako to) i najčešće ću u roku keks navuč neku brzinsku virozu. dok mrdam dupe, sve je po špagi.
ovaj junkie se otkrije u nedjelju poslijepodne i definitivno ponedjeljak kad sa nestrpljenjem čekam vrijeme treninga. tu je psihički element
cure što se tiće šećera, nemojte si komplicirat život.
svježe voće, suho voće imaju šećer. u vlaknima je i vodi ali skroz se brzo apsorbira u krvotok.
mlijeko ima svoju laktozu. isto brzo dođe
žlica meda, neš ti mudrosti.
nema potrebe tražiti neki posebni šećer (zapravo fruktoza je jednostavni :lol) u nekom obliku kad šećera oko nas ko pljeve.
drmnite voće, imate i vitamine i minerale i vlakna. istersite samo fruktozu i imate samo to. banana je odličan izvor kalija koji se uvijek potroši prilikom vježbanja. rajčica isto tako. kakao ima magnezij. cimet ima protuupalna svojstva.
mašti na volju :-)
ja sebe nebi svrstala u napredne :lool:
O misu - http://vegan.editboard.com/t293-japanski-proizvodi
Dođe oko 50kn vrećica koja traje beskrajno dugo, možeš ga malo na žličicu ili najbolje kao temelj za povrtnu juhicu. A savršena je i za imunitet odraslih i djece.
Ne znam bi li ti se okus svidio pa postoje i umeboshi kuglice, kutijica je oko 45kn, jako su sitne, kiselkaste....one se istope u ustima i meni su pomagale i spašavale me nekad davno kod prestrašnog gastritisa. Imaju ih bio dućani i biljne ljekarne.
Mi core radimo po minutu, ali u 10, 15 serija na treningu. Između pumpamo muške sklekove i umrem. I to na kraju jednostanog treninga.
:lool: da me vidis koliko pusem i umirem pritom nebi tako mislila.
i da, plank 3 min nikako nije za nazadne :)
Plank u raznim varijacijama vježbi izdržim ok, ali odjednom 3 min ne. Jesi probala bočni?
Krećem danas s Focusom..nema više odgađanja :-)
Bočni - nisam mjerila izdržaj. Mogla bi večeras. :-)
Super za Focus! Nadam se da će ti se svidjeti koliko i meni.
Jučer sam krenula s focusom, prvo ga nisam mogla nabaviti pa krepao komp ali jučer je nestalo isprika i krenula s cardiom.
Inesica baš mi je falilo čitati te, nemoj tak bježati.
Svima ostalima naprednima ili nenaprednima ( kao što sam ja) šaljem :kiss:
Mamice skidam kapu, odlično si to obavila.
p.s. listovi me ubijaju...vidi se da nisam dugo vježbala cardio :škartoc:
palite fanfare, ja sam završila body revolution
i da citiram forresta gumpa, that's all I have to say about that
sutra počinjem sa focusom, danas mi je prvi dan ciklusa pa si uzimam rest day
još sam doma, malena si je navukla upalu uha nakon one strašne viroze
a ja sam si jutros odsjekla pola nokta novim ikeinom nožem
eto, da znate, ikeini noževi super, vrlo su oštri :lool:
:-D:-D:-D
za svaki mjesec
bravo betty!!!!!!!
bravo betty! za zavrsetak BR ne sto si odrezala pola nokta :mrgreen:
:sing:
(nisu fanfare ali... )
Bravo!
Evo nas se skupila na Focusu moćna gomilica...
mene je fokusa strah, zelim ga probati, citala sam o njemu, ali mislim da cu umrijeti ako ga ikad pocnem raditi.
Nema te zašto biti.
Ja sam počela vježbati 01.09. - 30 DS. Trebalo mi mjesec i po. Pa pauza od dva tjedna.
01.11. počela BR. Trebalo mi 4 mjeseca.
01.03. počela Focus. I guštam. :-)
Ništa dodatnog vježbanja uz ove programe nisam radila (osim odbojke dva puta tjedno ali to je ustaljeni ritam zadnjih... 20 godina).
Bravo, Kosjenka!
Maruska, ne znam jesam li komentirala, no odlicna mi je ova tvoja odbojka. To mi zvuci super stvar i za sto bi se reklo- izbacivanje negativne energije, druzenje, aktivnost. Super :)
Ja bih danas nesto od focusa, mozda abse na koje me MB sjetila u subotu.
ja sam jučer dvije zuzke, a danas zuzi i tati. betty cestitam!!
:klap: betty
ja nemam pojma što ću nakon BR, no kako idem polako imam još vremena za odluku
Je. Na listi proriteta pri organizaciji svakodnevnice ima jaaaako visoko mjesto.
Jedino što, dok nisam počela vježbati s vama, nisam uopće bila svjesna koliko malo znači za kondiciju, snagu... Mislim, bolje išta nego ništa ali sam stvarno mislila da mi više daje na fizičkom planu.
Ali vrijednost socijalne komponente - neprocjenjivo. :-)
zato ja nisam odustala od svog grupnog insanitya kad sam kuci pocela vjezbat, to druzenje mi je neprocjenjivo
To vam je neka poznata ekipa, super :)
Ja sam odvjezbala abse iz alpha focusa. Nisam to 100 godina radila i stalno sam se bojala da ce mi pupak iskociti :lool:
Ima dosta v holda i vjezbi tipa skare, bicikl. Nije lako :mrgreen:
jelda da su super ti absi :mrgreen:
Odrađen Cardio (Focus).. stvarno se nema izgovora ne odraditi što se vremena tiče, brzo je gotovo a čini mi se da je učinkovit.
Najviše mi se sviđa što vrijeme broji od 25min prema nuli :mrgreen:..to me motiviralo..
betty, BRAVO!!!!!!!
Kosjenka, super za alfu :klap:
ja prijavljujem 39 temp i gadnu upalu grla. Mislim da će ovo povuć za sobom poduži odmor...
Cure, bravo za sve napretke, odradjene treninge, odlicne pejseve i izgubljene kile :-D
danci, ostali bolesni i nespavaci, drzite se :-*
Ja sam danas ovaj od tati:
http://www.lovingfit.com/exercises-w...for-dream-body
Dakle, to nije zena, to je azdaja :mrgreen:
Ukupno 90 zgibova (radila chin up, i to semi assisted), jos sam se smuvala i zaboravila ove reptile i tuck in push ups pa sam njih jos na kraju dodala, ali nisam uspjela sve. To mi je ostao dug...
Riknula sam, sveukupno mi je trebalo preko sat vremena.
definitivno ovaj wo ulazi u favorite.
Uf Danci, da nije gripa?
Jucer sam radila onaj neki besplatni bodyweight zadnji sta je stavila for a blast body ili tako nesto i 56. A danas novi zshred i abs afterglow.
8 sklekova u komadu. nije još za fanfare, al je duplo više nego prije mjesec dana. :aparatic:
inače razmišljala sam da nakon focusa i one boleščuge nastavim s BR gdje sam stala. al ne mogu se natjerati. navukla sam se na focus, pa krenuh ispočetka, s tim da ću pomalo zamijeniti neke treninge s onima iz bete, ne mogu odjednom, bila mi je preduga pauza.
inace, ja nikako da se odlucim bil sirutku il ne bi. zapravo brijem da bi mi ju A pojeo, taj utamani sve umjetno šta nađe, a nekako mu ne fali mišićne mase otkad nogomet trenira....
Bravo curke na rezultatima,zavrsenik programima,smanjenu kila:-)
Danci,da sto prije prode..
Danas opet olimpijski trzaj glavna vjezba..
Polovila dam tehniku-napokon i uspjela odraditi trening kak se spada..
Znaci,5x10 olimpijskog trzaja
AMRAP:10 min
100 jump rope
15 ol.trzaja 20 kg
Napravila 5 serija
Pobjego mi post..
I onda push press 12-10-8-6-6-6
Prvu seriju sa 17 kg,pa tri sa 20,pa zadnje dvije sa 30 kg..
Ins Plyometric Cardio Circuit - težak, ali ne kako pamtim od prošle godine... nije mi trebao ručnik :mrgreen:
betty :naklon: za BR. ja ga nikad nisam završila :oops:
što ćeš sljedeće?
Kosjenka :klap: za alphu... guštaj još malo prije prelaska na betu
Danči, kako je jutros? :love2: