Sretno biska i da nam objaviš lijepe vijesti!Evo mi putujemo u srijedu isto vlakom.A slovenci su meni prošli put prevrnuli sve kofere torbe do zadnje krpice:gaah:tako da se sada nadam da čemo imati više sreće!
Printable View
Sretno biska i da nam objaviš lijepe vijesti!Evo mi putujemo u srijedu isto vlakom.A slovenci su meni prošli put prevrnuli sve kofere torbe do zadnje krpice:gaah:tako da se sada nadam da čemo imati više sreće!
Hvala ti Nina! Držim ih i ja tebi!!! :)
Valiana, nas slovenci ništa nisu gnjavili, možda jer nam je prezime slovensko :D
Sretno i tebi! U Pargu je ovih dana čarobno toplo i sunčano, pa uživajte cure koliko možete :)
evo, curke, samo da prijavim negativnu betu sa FET-a, na žalost
ne znam kako dalje, sve mi je još friško, da li tražiti ponovo odobrenje od HZZO-a (ako ga uopće i dobijem) ili prijeći na drugi forum izlazna strategija-strategija preživljavanja
raduje me svaki uspjeh na ovom forumu...
drage moje samo da prijavim svoje putovanje u srijedu tj.preksutra u Prag!
Nina kad ti putuješ?
Puno sreće svima želim sve vas ljubim
javila sam već na mpo trudnoća pa da podijelim i s vama drage moje
http://forum.roda.hr/images/misc/quote_icon.png đurđa76 prvotno napisa http://forum.roda.hr/images/buttons/viewpost-right.png Prag????kakva je situacija
ništa dobroga...od petka krenilo pojačano krvarenje pa je beta danas očekivano pala na 45! što znači biokemijska. :-(
zvala svog ginekologa (bw naljutila sam se na njega jer sam čekala 3h da mi se javi) jer nisam znala što mi je činiti, krvarenje je bilo užas preko vikenda a još jutros 3 uložka puna..ne znam da li od toga što sam zadnjih 10 dana pila utriće ( a piše da može biti vrtoglavica nuspojava ) ili od gubitka krvi jako se slabo osjećam, baš sam sva zamantana. gin je nakraju rekao ako tako nastavi popodne da idem na hitnu na kiretažu a ako se smanji da čekam dalje da se sve samo očisti a da su velike šanse da će tako biti jer beta dobro pada. hvala Bogu popodne već se smanjuje krvarenje pa nisam išla na hitnu. a za koji dan ću ponoviti betu pa ćemo vidjeti. moj gin nije ništa spomenio ali valjda će me trebati pogledati uzv kad stane menga..
ovo mi je prvi put pa nemam pojma kako to ide..cure koje ste imale biokemijsku..je li vam prošlo kroz mengu ili ste radili kiretažu..koliko je normalno da se to ¨samo¨isčisti?jeste radili uzv i prije nego je stalo krvarenje?
hvala svima na podršci i dobrim željama. ja nemam srca niti reći da mi je teško kad vidim vaše mpo priče. da mi je ova trudnoća uspijela to bi bilo čudo nad čudima. moram priznati da je sve lakše kad već imam Maru:-) a ima i 3 smrzlića ali će pričekati sigurno dogodine dok se oporavim..
Draga Prag,zao mi je!
ja na žalost imam iskustva sa biokemijskom.moja je beta bila oko 600.U ovoj tvojoj priči je dobro što je tako brzo pala pa neće trebati kiretaža, pogotovo ako kažeš da se kvarenje već osjetno smanjilo.
A tako sam bila sretna zbog tebe!
Odtuguj to,a neka te drži tvoja Mare,a mama ce sto prije oporaviti i otići po pojačanje:-).
Drži se draga,pozzzz i glavu gore
Prag draga zao mi je:love2:
dobro je sta imas jos smrzlica ima sanse velike da Mare dobi drustvo
ja nazalost nemam smrzlica I moj decko ce ostat jedinac tesko mi je :cry:
sretna si sta si dobila toliko embrija u pocetku tako da ima nade:klap:
Evo mi ipak uplatili putno osiguranje i sendviči su u pripremi.Sutra smo u ovo doba u Beču.Cure držite se hvala vam svima na potpori uz vas je sve lakše i bezbolnije.Nadam se da če nam ovaj mjesec biti sretniji ali i ako ne bude idemo dalje nema odustajanja!:-)
drage majalina i prag, jako mi je žao :-( prag baš me posebno bila veselila tvoja vijest o novoj trudnoći, a sada loše vijesti :-( iduće godine u nove pobjede :love: držte nam se cure, i velka pusa maloj mari :heart:
pretorija draga, baš me nekako steglo ovo pročitati :-( grlim
biska, nina, valiana i monika, sretno cure ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Cure hvala na lijepim željama,punkcija u četvrtak...
Evo cure da se i ja malo javim. Danas mi je 5 dpt, vratila sam se na posao jučer, al se vrijeme i dalje vuče puževim korakom. Ma tko će dočekati taj 16-ti dan???
Ja sigurno ne :-P
Bačvasta sam od utrića, tu i tamo me štrecne dolje, noćas me tako zgrčilo da sam se probudila i jauknula, no odmah je prestalo.
Najveća maštarija je da me uspavaju na 10-ak dana i probude na Dan-B :)
Daklem, pošto sam 100% sigurna da neću izdržati s čekanjem još 11 dana, pitanje za iskusne - kada se odvažiti i popiškiti prvi test, a kada na svoju ruku najranije izvaditi betu? Mrvice su trodnevne :heart:
Nina nadam se da ćemo se naći u Pragu na kavi. Evo mi danas krečemo put Praga imat ćemo laptop pa se čujemo.
svima puno pozdrava!
Sejla hvala na lijepim željama!
valiana ti sutra imaš transfer? rado bi te htjela vidjeti al ako je transfer najbolje da odležiš.
mislim na sve vas!
Nina u kojem ste hotelu odsjeli?
Mi smo u Clarion congress h.,blizu PFC-a.Stetan put i čujemo se...
ja radila test 9dnt morula :-D i bio je plusić, al to je stvarno prerano pa ne preporučavam... bolje pričekati 11 ili 12dnt
sretno :-D
oknp :bye:
znači još 6 dana agonije :-)
hvala cure!
Drage i dragi putnici u Prag,
evo mi se spremamo 12.10. na put pa sad se bavim pomalo organizacijom puta... pa samo smo htjeli pitati ako netko ima dobar savjet u vezi puta slobodno nam se javi ... svaki savjet je dobro došao...
putovat ćemo vlakom, al me zanima dal je bolje kupiti karte preko <croatia expressa ( sa presjedanjem u Beču) , ili bolje direktno kupiti na Glavnom kolodvoru u Zgb ?
kad se stigne u prag kako je najbolje do klinike ? ( naišli smo na cijenu taksija čak od 25 E) koji broj podzemne ? Kako od klinike do centra grada, ma sve nas zanma ...
Unaprijed hvala ;))
Makajica, ako ideš u PFC oni ti mogu organizirati prijevoz (taksistu) da vas vozi do hotela (ili klinike) za 15€.
mm je karte za vlak kupio na Glavnom kolodvoru - pitat ću ga za detalje pa ti javim. samo znam da smo rezervirali sjedala za put u Prag, za povratak u Zg nismo radili rezervaciju i bilo je mjesta u vlaku.
U hotelu smo zapitkivali recepcionere kako doći do svih lokacija koje smo htjeli obići i uvijek dobili super upute - metro ti je najbolji, jako jednostavan i lako razumljiv sustav. Al isprobali smo mi i bus i tramvaj :D
Na početku svakog dana kupili bi 4 karte koje vrijede 30 minuta i mogu ti reći da u tih pola sata možeš stići metroom gdje god ti srce poželi. Mi smo uspjeli doći i do zoološkog koji je prilično dislociran i do kojega treba presjedati s jednog metroa na drugi + presjedanje na bus koje te vozi direktno do ulaza u zoo.
biska, HVALA hvala na savjetima ;)
majalina,prag žao mi je :love2:
biska,monika,valijana i nina sretno!
makajica, mi smo s aerodroma do klinike plaćali taksi 25e
Majalina...Prag tako mi je zao....bas sam se razalostila....
Ljubim vas i grlim....cuvaj te se ...budite nezne prema sebi...Ljubim
Hvala svima na lijepim riječima!
Pls info kako ste prvi put kontaktirali Prag, odnosno da li im se može poslati sve nalaze mailom da vide o čemu se radi, ili bolje kd smo u Češkoj, a planiramo koncem 10 mj ići, odmah se dogovoriti za neke konzultacije. Koja su vaša iskustva i koja je cijena tih konzultacija?
Ako je netko išao na PGD pliz infos i cijene. Pozdrav svima i još jednom hvala!
pozdrav cure
mi danas obavili sve i u utorak čekam transfer.
sutra obilazimo Prag.
sara69 hvala na lijepim željama.
pozdrav sejli,bmaric,oknp.......... i svim ostalim dobrim dušicama ovog foruma
pusa
monika, sretno
Evo samo da se kratko javim,danas bila punkcija,dobili 9 js , 6 zrelih ,2 relativno ok , 1 nezrela koju su odmah eliminirali,a sutra ćemo vidjeti daljnji razvoj.Sve vas puno pozdravljam iz suncanog Praga..
Nina, sretno pa to je stvarno ok broj!I uživajte u Pragu!!!
JelTom što se tiče konzultacija možeš sve poslati mailom,ali ak ćete ići svejedno u 10 mj onda odite na konzultacije,a sada mailom samo okvirno.
Što se tiče cijene konzultacija mislim da je oko 100 eura iako nisam sigurna jer sam ja sve dogovarala mailom, neka me druge cure isprave.
Sejla, ti stvarno imaš malu princezicu!!
Prag kako si, jel krvarenje stalo?
Poz svima!
Draga Ignis, hvala na savjetima!
Čekamo izolaciju DNA i konačne nalaze tako da vjerujem da ćemo kroz mjesec dana imati sve potrebno. Javim kako napredujemo.
Jel tko od vas curki išao na PGD u Prag?
Pozdrav cure:-D!Evo mi se nočas vratili iz Praga.Vratili mi dvije 8stanične mrvice trodnevne.Sad treba dočekati 23.9 i betu.Ovaj put moram priznat da mi je transfer bio jako bolan dug i neugodan.Nakon njega čak malo krvarila.I tako me sve boli da se i sad jedva krečem.Ovo mi je čudno jer nakon prošlih nisam ni znala kaj su radili jer nisam niš ni osjetila.Čak je i endometrij na transferu bio 10:-D!Ovaj put sam bila bez cikle sam ananas i pivo i rekla to dr,ona kaže da je to super kombinacija.Ananas sada više ne zbog c vitamina sad sam pivo ali naravno bez alkohola:-Dbitan je hmelj tako mi je rečeno!Što se tiče putovanja vlakom uf uf nama je ovo 4.put vlakom i uglavnom je sve ok osim kaj ja uvijek imam dogodovštine da nasmijem onu ženu od koje kupim karte:-D.Znači povratna karta je 1,409 kn mi uvijek uzimamo rezervacije jer ljudi tam putuju više nego mi.Da nismo jučer imali rezervacije stajali bi jer su sjedili po hodnicima ljudi a od Beča do Zg smo imali i saunu nije bilo ventilacije u vlaku a prozore nemreš otvorit!Eto dobro došli u EU!Mi kupujemo karte u Croatia express u Teslinoj ali nam uvijek dostave na glavni kolodvor a pošto nismo iz Zg netko nam to prije podigne.A može se zatražit da pošalju i poštom.Uglavnom meni je tako najbolje putovat komotno je presjeda se u Beču ali to je taman za udahnut malo svježeg zraka!Eto malo odužih.Hvala vam cure na podršci i sretno svima nama:-D
Drage curke hvala Vam na sjećanju i ovim dobrim čestitkama i željama....a što reći mora se slušati svoje srce i ići dalje. Draga Mara znam da si čekala i rodila dvije curke i ove njihove slikice su preslatke, čestitala sam vam prije svog odlaska u bolnicu kad sam uspjela virnuti na forum i zbilja sam bila sretna koliko i ti. Moj maleni ima pomalo grčeve pa se mučimo s tim inače je dobro djetešce i učimo se skupa. Svima koje su na svom putu ili iščekivanju od srca želim da se što prije obraduju. Ako možete nemojte biti nestrpljive u iščekivanju bete sve je to život i ima svoje stepenice. Pozdrav svima.
venera, lijepo si rekla da su to sve stepenice, mi smo ih presli malo vise, al smo stigli do vrha, svima zelim isto!
draga moja valiana, drzim fige!
Evo curke da javim da smo danas imali transfer,2.dan.Nažalost svih 7 embrija je bilo dosta loše pa su mi odlučili ipak dans vratiti dva koja su bila donekle dobra.Neizmjerno sam jutros bila tužna zbog takvog razvoja situacije ali su me dr.L i muž uspjeli malo dići.
Sve vas puno pozdravljam...
drage moje evo da vam se javim da sam dobro. krvarenje je stalo jučer, bilo je dosta obilno 5 dana a onda se smanjivalo, tako da nisam išla na kiretažu. u pon ću još napraviti betu po preporuci svog gin. malo me je ovo iscrpilo jer moje zdravlje nije naj općenito, ali bit ću ja ok. odmah sam prekuhala crno vino. i napravila smjesu oraha, meda i limuna.
psihički sam ok, ali volila bih da je beta odmah bila 0 već ovako, ponadaš se, proveseliš, a onda krvarenje pa čekanje..od petka pon, od pon petak itd. imam mariju i nije propast svijeta da ona ostane jedinica ali volim djecu i voljela bih bar još jedno imati. u klinici jesu ostala 3 smrzlića ali tko zna kako će preživjeti odmrzavanje, sad je od 6 -5 propalo. ali o tome ću razmišljati na proljeće...
i moram vam reći da sam jako sretna jer je trudna žena što je sa mnom bila na tranferu. njoj je to bio xy put i bila je tako u grču, ja sam joj cijelo vrijeme pričala o vama svima pojedinačno, pričala o uspijesima, ustrajnosti, vjeri da će sve doći na svoje...mari, oknp, pretoriji, simicv, đurđi, sejli, seli i svima vama koga sam se sjetila...tako je proletilo vrijeme i rekla je da sam joj dosta pomogla, da je prvi put bez grča bila i eto upalilo je :-D
valiana i nina 977 sretno!!!
Prag žao mi je zbog tebe ali mi smo sve jake i nakon poraza samo ojačamo i idemo dalje!Nadam se da če nam jesen donijeti lijepe vjesti i pun forum novih sretnih trudnica!:-DSretno cure