orhideja- clematis je rekla da je sestre nisu trazile i da je bez papira napravila punkciju pa kad dodje muz ovjerite i doneses gore.ak te pitaju kazi da ces donest sljedeci puta jer je muz bio na terenu. mislim da ti nece pravit problem
Printable View
bubekica nismo još dobili nalaz :(...molim Boga da stigne sutra jer ću više izluditi....svako jutro sjedim na terasi i čekam poštara, kad ga vidim da dolazi doslovno se počnem tresti..a on samo produži...:(
sami_os žao mi je...
Inesz, ja sam nalaze dobila unutar dva tjedna, s time da je dr. A znao i prije mene.
Kadauna ja mislim da budem stigla.....
U dobru i zlu, Muma, Sandra1971, piki...hvala vam svima i sretno :fige:
Cure pomoc, dobila danas u 19 a trebam se javiti prvi dan da treci dan za davanje hormona a sutra je subota? Dal da zovem ili ne? Pomoc.....????!!!!!!
ne moraš zvati... samo se pojaviš... sretno!
helppp i meni--ako ima netko tu trenutno...
jučer i danas imam "iscjedak" samo na papiru....trebala sam sutra-prekosutra dobit, e sad..otići ujutro ili čekati ????
ma inače mi samo "pljusne" a sad i pretprošli ciklus--imam ewo drugi dan ovako...više je rozkasto :/ nezz ako odem da ce bit rano--a opet ako mi bude kasno... oo, koja dilema..koma
i pretprošli mj mi 2dana iscjedak, treći je pljusnulo... :/ sad nezz ako odem sutra da je rano--ali ako ne odem da će u pon biti kasno...koja dilema aaa
sorry nisam vidjela da je prebacilo na drugu str,pa sam ponovno pisala... Sorryyy...
Jadan moj wc danas :lol:
Ipak mislim da sad i psiha utječe na to...ali koliko god gledala--nije mi to to...tako da sam ja u ponedjeljak gore-pa kak bude
bubekica hvala ti punooo :zaljubljen::naklon:
Mora pljusnut :-)
Sretno!
Pljusnulo je jutros... Kakvo olakšanje.
Cure, do koliko sati se moram pojaviti za vađenje hormona? Ako isti dan obavim pregled kad je to otprilike? Pitam radi posla. Thanks!
[QUOTE=špelkica;2399979]Cure, do koliko sati se moram pojaviti za vađenje hormona? Ako isti dan obavim pregled kad je to otprilike? Pitam radi posla. Thanks![/QUOTE
i meni su rekli u 8h. 8:05 sam bila gotova-jedino sam poslje čekala do oko 11h dogovor s doktoricom.
muma hvala
vidimo se u ponedjeljak!
koliko vidim--sutra bi moglo biti gužve na brdu :-D
sretno svima...vidimo se..
Sretno!!!~~~~~~~~
ej, pa i ja sam sutra na brdu, ali samo da mi daju inekciju :-D
cure puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~svima !
muma za jedno lijepo srčeko sutra! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
neizvjesnost i isčekivanje prošlo....počinjemo...
dosta gužve je bilo (iako sam ja u svom svijetu bila :scared::drama:,valjda od nervoze) jesam li ja poseban slučaj,ili? :zbunj::lol:
nadam se da je i ostalima sve ok bilo?? --i sretno svima :fige::fige:
menopur+natri vag+siofor 850mg
pije li tko siofor (mislim da je rekla dokt 1 ili 2 ) :?:
orhideja. sretno s pikanjem! Nek završi s plusićem krajem ciklusa!
tina29 hvala ti! :-* Imamo jedno kuckajuće malo srčeko! :-D Još uvijek ne vjerujem!
muma :-D presretna sam
Bravo Muma, cestitam!!!
Muma Čestitke :-D:-D
hvala vam na željama :naklon::-)
Hvala vam svima! Držim palčeve da sve koje još niste doživite to što prije! :-*
Muma draga čestitam!!!!
Muma,čestitam na srčeku:-D:-D:-D
Bubekica ,da vrijeme do bingo postupka što prije prođe:yes:
Orhideja,sretno!
Muma čestitam!!!
Vanesa kasnim sa čitanjem, pa i odgovorom. Ja isto imam kratke cikluse. Sa Utrogestanima sam procurila, taman na dan kad sam trebala dobiti, 4 dana prije bete, a sa Estrofemom nisam, ali svejedno nije bilo trudnoće. Ali to je samo moj primjer. Ima kakvih novosti? Nisam baš u toku u posljednje vrijeme.
Orhideja ja kao i Piki, čekam sve do transfera, pa tek tada idem kod j.bilježnika. Zakaj da plaćam, a ne daj Bože ne bude transfera.
Bubekica ja sam bila u punoj stimulaciji s Menopurima 11./12.mj., pa u prirodnom postupku s Klomifenima 1./2.mj.. Nakon toga mi je dr D. rekla da dođem ponovno u 4.mj., pa da vidimo kakva je situacija. Doduše, došla sam već pred kraj mjeseca jer sam 29.3. procurila. Njoj se to činilo prerano jer mi je rekla da sam u kratkom periodu imala 2 stimulacije, pa da me ona ne bi stavljala u stimulaciju prije 6.mj.. Na kraju sam ipak počela sa kontracepcijom zbog pcos, pa je dogovoreno da dođem nakon što popijem kutiju Yasmin-a, da vidimo kakvo je stanje sa cistama. Sad sam u sub bila gore, kod dr A. i on je odlučio da idemo u punu stimulaciju sa Gonalima. Ne znam kakvo im je inače pravilo sa razmacima između stimulacija, ali evo, možda ti moj primjer pomogne.
Nellie super za start! :fige: za uspjesni postupak! hvala na objasnjenju.
hi svima!
Vanesa ja sam bila 13.04 na transferu. Juče mi je beta bila 3044 u pon. idem dr.A
A ti?
Bubekica stvarno sam mislila da ce ovaj put uspjeti...:(