Drveni znakovi se mogu kupiti kod drvene igracke Saboci, imaju svasta drveno (ja nesmijem vise ni skicat). Mi imamo svasta njihovo, jako je lijepo.
Printable View
Hvala. Već smo nešto naručivali od njih. Super su. :-)
gdje kupiti povoljnu pidzamicu za 8-godisnjakinju
Kik-ove se jako rastegnu u širinu. najbolje su one iz Lidl-a
A gdje ima njihov ducan u Zagrebu? I do kojeg broja imaju pidamice
devic ima u areni. prekoputa interspara.
Ja sam bila u West Gate, dakle tamo ima. Vidjela sam 12-cu (a imaju oni i pidžame za odrasle)
kupila u devicu: hvala curke (u Mani vrlo slicna pidzama 150 kn)
Puzzle za pod? ( ono na cemu se dijete igra) .. Da nije u nekom djecjem ducanu, vjerujem da oni deru na cijenama..
ima u svim ovim dućanima tipa konzum (ali ovaj veliki), interspar,i sl.
Gdje kupiti organsku eko zemlju za sadnju povrća na balkonu,koliko ja znam nigdje to ne postoji. Hvala.
ja vidila jucer u velikom konzumu ali ne znam cijenu
Gdje kupiti bokserice za dečke, vel. 98-104? Bijele? Dević? I kakve su cijene?
Gdje ima dobrih potkusulja u velicini 14-16
dević, u arena centru,vrlo povoljno
ajme jel ima negdje bliže to mi je onako full daleko drugi kraj grada
A koja je cjena
neznam točno cijenu, ali tam je sve full jeftino. ja sebi kupujem spavačice po 50 kn, dječji bodiji po 15kn
Ja sam Roku Devićeve kupovala u Kauflandu znale bit na akciji po 7-8 kuna, mislim da su i sad. Stvarno su odlične, ne rastegnu se peri-deri. Samo možda će nekome smetat što su bijele, ove Rokove imaju samo svijetloplavi rub onak ko od konca.
da li je slucajno netko negdje vidio metalnu ukrasnu police za balkon visine do 2m, sirine do 1m i najbitnija mi je "dubina" od svega 30cm (drzala bih cvijece na tim policama)
dević donjeg rublja ima i na placu (borongaj, trešnjevka) i u jednom malom dućanu na kraju draškovićeve (dolje prema pošti u branimirovoj, valjda je to kraj)
Bok da li netko zna gdje kupiti malene gačice s slikm Jurića,mi polako skidamo pelene,al on samo hoće gačice Jurića a imam samo jedne i onda moram brzo prati pa fenom sušit nemogu to više radit.
Ja sam ih kupila u HM-u ali velicina 1-2 god.
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Zna li netko gdje kupiti duzu jeans-suknju za E.?
Visoka je 155 cm, medjutim sve suknje koje je probala ili koje smo gledali online su dosta kratke, a ona bi htjela duzinu barem do koljena.
Znaci, otpada mi Benetton, GAP, Tommy Hilfiger, Boden.... Sve kratki, tipa ultra-mini modeli.
Znate li gdje ima duzih modela?
hitno mi trebaju žardinjere
i to neke na kojima mogu napraviti dekupaž
i usput mi trebaju salvete s anđelima
pa pitam za oboje: gdje kupiti?
Thora sada radi u Chemacu?!
odmah je idem haltati
hvala ti!
<3
Trazim trampolin (kompletna oprema,sa zastitnom mezom i stepenicama) cca 3m promjer
Ima u jysku na akciji, sa stepenicama 1400kn i mislim tako i intersparu.....
ima li netko saznanje o boljoj cijeni negdje??
Cure pomoć.
Pitala klinca da li želi navijačku majicu sa Modrićem i kaže da ne, on hoće nekog brazilskog igrača na N.
Jel to ima za kupiti i kak se zove.:zbunj:
I jel ima smisla tražiti po placu.
Peterlinnnnnnnnnn pomoć.:-)