Hvala cure,evo danas nema ništa al isto sam ja ostala kući.
Printable View
Zubic vila, nadam se da ste dobro i šaljem ~~~~~~~~~~~ da vam vrijeme do pon prođe čim prije i da na uzv sve bude ok!
Bluebella, kako si nam ti? Jel prestalo krvarenje ili se hematom još čisti? Nisam uspjela pohvatati ima li neki uobičajeni rok koliko dugo treba tim hematomima da se isčiste...
Legal alien, i trebaš biti ljenguza... iskoristi ovo vrijeme za sebe i uživanje u trudnoći... poslije će ionako biti veselo, ali bez puno odmora!
Milasova, što su ti rekli za urinokulturu?
Moe, imale smo isti plan za subotu... prošetat ćemo tvoju mini moe i moju mini bebolinu po gradu... žao mi je što baš moraš mirovati, no čuvaj svoju curku pa da ste vas dvije dobro... a za šetnje će biti vremena!
Beilana, da dani što brže prolaze i da uživaš u igranju svoje beboline u buši! I naravno, da čim prije možete van iz bolnice!
MalaMa, ~~~~~~~~~~~~ za kontrolu u pon i šetnje nakon toga!
Gabi, kako si nam ti? Što kažu dr. ima li šanse da uskoro dođete kući?
ja danas ulazim u 30 tt i moram priznati da mi se čini da je sve to vrijeme proletilo... Baš smo jučer imali majstora da nam okreči sobičak za našu bebolinu pa da polako mogu posložiti stvari... Baš se veselim tome!
Ne vjerujem da cu ja doma sa curkom u busi već u rukama:)
Sad smo u 32. tt, do punih 34 će me držati na tokolizi a budući da moram na carski vjerojatno će me držati ovdje dok ne krenu trudovi ili do 37. tt
Takav je neki plan, ne žele apsolutno ništa riskirati jer većina doktora zna moju anamnezu sa 2 vanmatericne i hrpom ivf-ova.
Svima puno vibrica za sto god vam treba~~~~~~~~~~~~~
kod mene je krvarenje stalo... još samo neke smeđe žilice ispadaju. ležim i mirujem. išla sam danas samo do Vilija da mi sestra bocne injekciju i to je to.
svim curama :kiss:
123beba još malo :) proletit će i to.
gabi želim da vam dani što brže lete. znam kako je to kad moraš mirovat, još u bolnici. al brzo će to proć. ~~~~~~
svima malo dobrih ~~~~~~~~~~
Gabi na istom smo, iz bolnice doma s bebom u rukama.
Cure koje ste rodile, kad pocinju oni lazni bolni trudovi? Ja vec nekih 5 dana imam strasan pritisak dolje od bebe, jako me boli stidna kost i prepone, a imam svaki dan po 2-3 lazna trudica. Il me prime u krizima i sire se do trbuha, il me grci dolje trbuh pa mi se nakratko preseli do kriza. Jel to normalno, u 37 sam tjednu, ili je ipak rano? Vecinom je to oko ponoci.
Bila na protocima opet, sve ok. Nisu mi htjeli rec koliko je sad teska.
Citam i citam pa ne znam kaj se dogada, toliko nas je u bolnici.. drzim palceve da kaj duze izdrzimo i sve bude ok
beilana, sve je to normalno u tim tjednima - što bi bilo prerano? a i da sutra rodiš, to je sasvim ok - gotovo ste u terminu.
štikla lady, AltGr+1 da se ne ponovi :)
cure, svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Gabi25, beilana da vam što brže vrijeme proleti u bolnici
Evo i nas sa mjesecnog druzenja sa Klempicem putem malog ekrana!
Danas smo 32+4, mali veliki djecak ima 2300 g, i i dalje jaaako voli svoju posteljicu i skrivanje iza rucice, tako da nam je ova fotkica iz avatara izgleda jedina dok se ne rodi.
Ostalo sve 5, zatvorena, cerviks uredne duzine, oblika i cvrstoce, posteljica zdrava, Klempo "dise" plodnu vodicu, stucka i uglavnom flegmaticno odbija suradnju. Za ctg su ga morali izvibrirati sa onom spravicom da malo zivne pa da mozemo ocitati nalaz.
Sljedece druzenje zakazano za tri tjedna, a dotad mogu nastaviti setat, uzivat i papati puuuno sparoga :yes:
Polako koracamo prema cilju, samo neka i dalje bude ovako blazeno...
Gdje nam je Bab i njezine ljubavice!?
Sramilice javi nam se!
beilana nemaj brigu, ja sam rodila sa 36+6 koliko si ti danas, sitnija beba al brzo je to nadoknadila, odmah je bila samnom, malo je više spavala od drugih bebica i trebalo joj je jedno 3 tjedna da može pocicati kolko joj treba al ja sam joj pomogla izdajanjem i to je to..
cure na mirovanju nek vam vrijeme brže prođe,uskoro ćete nadoknaditi šetnjama sa svojim smotuljcima!
draga naša Gabi šaljem puno pusa tebi i bebi!!!! I da nam izdržite što duže pa da sretne i velike zajedno izađete van! Drži nam se! A i nije još dugo do 37 tt!
Ja već par dana isto razmišljem kako dugo nisam vidjela Bab da se javlja i baš mi fali! Bab, jaaaaaaaaaaaaavi seeeeeeeeee!!!!!!
Bluebella, super da je stalo... ~~~~~~~~~ da sve bude super i bebica sigurna!
Beilana, ja isto mislim da ti to uopće nije rano... ipak ste 37 tt! Evo malo ~~~~~~~~~ za skorašnji susret sa tvojom malom princezom! Da sve prođe odlično i da se uskoro mazite u naručju!
maco, pa tvoj klempic je izgleda mirna beba... eto, neka vam bude tako miran i noćima kada dođe! :) Moja curka je opet pre aktivna da bi ju mogli uslikati pa niti mi nemamo nikakvu lijepu sliku... :( No, već sam si ionako smislila da ću ju slikati kao luda kad se rodi i sve to nadoknaditi! :)
Jel me netko tražio????? :-)
Drage moje, tu smo mi ali se slabije javljamo.
Uživamo ko nikad do sad, dječica me (malo je reć) lupkaju...a ja svaki put razvučem blaženi kes i mislim si dal ću se sad probudit i skužit da je sva ova moja sreća zapravo samo jedan san???
Ušli smo u 27 tjedan i ja još ne vjerujem šta nas je "snašlo".
Neki dan mm ljubi trbuh prije odlaska na posao i kaže dječici tata vam sad ide raditi a vi čuvajte svoju mamicu...meni su samo suze krenule...od miline.
Odlično smo svi skupa, bila sam ovaj tjedan u petrovoj na guk profilu i nalaz je savršen tak da sam baš sretna.
Prošli utorak je dečkić bio procjenjen na 703 grama, a princezica na 675.
Stalno se stišću jedno uz drugo sa glavicama...ko da se maze, baš su mi slatki.
Za sad su nogama prema dolje i rekla mi dr da ima još šanse da sd okrenu ali da možda i ne budu ali tak mi je svejedno kad ću na carski.
Po njenim riječima cilj nam je doći do 35 tt i onda je rekla da se slobodno mogu rodit. Ameeee..pa to je za 9 tjedana!?!?!?!?
Kolko god ih jedva čekam vidjet i izljubit i stisnut uz sebe tolko bi da moja trudnoća još malo potraje jer baš istinski uživam. Ponosno šećem svoj trbuh i uživam u svakoj sekundi.
Nisam puno kila dobila tak da se baš osjećam poletno.
Kupili smo im kolica i kindače, još nam fale as i komoda za presvlačenje i to je onda to od većih stvari.
Eto, rekla bi da je ovo ukratko od mene/nas ali kad bacim pogled na duljinu posta nekak mi to ne paše...
Svim dragim curama koje su u bolnicama želim da im vrijeme što prije prođe i da što dulje ostanete zajedno sa vašim bebicama.
A kad i dođe vrijeme poroda želim vam da to bude najljepši dan u vašim životima.
Velika pusa svima od nas troje :-*
Bab:zaljubljen:
Bab, predivno. Uživaj i dalje u trudnoći, i sretno! :)
bab tako te je lijepo citat :zaljubljen:
znaci ti ne mirujes doma vec setas ? odlicno
bab :zaljubljen: divno!! ~~~~~~~~~~~ da prešišate 35 tt!
Hvala vam curke puno.
Je, kapice, nismo na nikakvom mirovanju. Dapače, preporučeno nam je lagano šetanje ali ne mogu baš dugo jer me trbuh i leđa počnu stiskat. Ipak je tebušina ogromna.
Jučer me sestra u petrovoj pitala dal sam došla na ctg kad me vidla kolka sam:-)
uživajte sve sa svojim bebicama...
Kapice, za tebe potiho skačemo nas troje i držimo male i velike fige za sutra.
bab, mjerkat cemo se u subotu, dvije duple koturaljke:-)
kiss svima!
Bab:zaljubljen: Beilana mene lažnjaci držali skoro mjesec dana. Valjda zato nisam odmah reagovala kada su krenuli pravi :-) Mare,Bab i ostale curke jedva čekam da vas vidim u subotu :heart:
Bab predivan kratki izvjestaj. Uzivajte i dalje 3 u1, a sigurna sam da ce uzivancija 2+1 biti jos i bolja! :-*
123beba hmmm, miran-kako koji dan... Zadnja dva dana i je, danas opet luduje, ali zato je uvijek zestok :-P
Ma decko vec ima neki ritam, a to vrijeme kad mi dogovaramo uzv jednostavno nije njegovo vrijeme!
poz curke
evo i mi smo danas bile na pregledu,,, sve je ok,, cerviks u redu,, beba raste sad je oko 500g (ako sam dobro zapamtila) sve mjere su u redu, al je gospojica danas prespavala cijeli pregled i još nam guzu okrenula:oops:
ali evo maloprije sam prvi put osjetila one PRAVE udarce ajme pa ja nemogu opisati koji je osjećaj kad sam ono stavila ruku na trbuh i od udarca se sve trgnulo,,, neopisivo!!!!!! Jedva čekam da tata dođe pa da princeza i njega pozdravi :zaljubljen:
deniii :-D
i ja danas bila na pregledu,sve je ok....550 gr,29-30 cm....vejika aktivna....mamina curka....:zaljubljen:
sljedeći tjedan idem vaditi OGTT...
I mi bili na pregledu isto sve uredu ali nije nam dr. rekao težinu i dužinu, stalno je nešto mjerkao a ovo mi nije rekao!
Baš je bio okrenut nekako glavom prema dole, posteljica se još malo pomakla sad je 4,5 cm od ušća, kako je kod tebe Sanda?
super
Deni, Sanda, Mali Mimi :-D:-D:-D
Povremeno škicam na ovu temu, a sad se i "službeno" prijavljujem ovdje. Jučer smo na 12+2 tt obavili pregled, sve je u savršenom redu pa se nekako lakše diše.. :-)
Bubi dobrodosla :-)
Ja sam se ovoj temi prikljucila odmah nakon pozitivne bete
P.s. Mali info sa jucerasnjeg uzv.... Hematom se povecao sa 7x3 na 35x15, dobila sam injekcije Fragmina za svaku vecer do 12tt. Veli R da dugo nije vidio tak veliki hematom.
Strogo mirovanje i dalje.... Kontrola za deset dana....
Bubi super, a sve smo tako praznovjerne, prije 12 tt samo škicamo :-)
Sretno do kraja, jel to jedan mali Škorpion/Škorpionka stiže?
BB, samo ti lezi, a hematom će se resorbirati :storma:
Jel ispod bebe?
Da, da.. Baš škorpija :-/ Bit će zaje..... :-)
Bluebella nadam se da ćeš ga se riješiti bez većih poteškoća, drži se....
BB ako te tješi, ja sam imala hematom 50x20. Nije bio iznad ploda, ali je bio priljubljen uz plod. Uzimala samo utrogestan i norambel po potrebi i resorbirao se.
Sad sam sam u 27 tt, nije sve idealno, imam kontrakcije i dosta mi je maternica zgrčena, boli trbuh, ali samo uzimam magnezij, normabele i utrogestan.
I, naravno, BB, samo miruj i bit će sve ok. Sretno! :)
Bluebella čvrsto držim palčeve da hematom nestane i da možeš uživati u trudnoći! :fige:
Bubimitka81 uživaj na ovoj temi, nek ti je savršena trudnoća do kraja :-D
Svim ostalim curama sretno do kraja, bezbrižno i školski! :-* I ja vas škicam već odavno ali ne znam kad ću se službeno "uključiti". :scared:
Muma nakon tako lijepe bete vrijeme ti je da se uključiš odmah.. neka nas je što više ovdje :-D
i ja samo škicnem isto sam u veeeeeeelikom strahu,nadam se da ću se pridružit iza sljedećeg uz!
bluebella :voodoo: da hematom ode!!!!!!!!!ma bit će to sve dobro!!!!!!!!!!
Željkiceeeeee evo nam još jedne danas :) baš ma zabavlja dok sam u krevetu.... ajmo još crvenkapicu čekamo :)