tikki i mona22, jako, jako mi je žao :cry: :-(...držite se, pokušajte ljeto iskoristiti, a onda ćemo sve koje čekamo na jesen u dobitne do kaja i Amen :-) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Printable View
tikki i mona22, jako, jako mi je žao :cry: :-(...držite se, pokušajte ljeto iskoristiti, a onda ćemo sve koje čekamo na jesen u dobitne do kaja i Amen :-) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
tigrical kapa do poda i niže....
I ja sam nalaz pape zadnji put čekala 4 mj. i išla sam u postupke bez da sam saznala rezultate nažalost, baš su me izludili, trebalo je biti gotovo za 2 mj. na kraju je bilo tek za 4. valjda mi onaj moj ginekolog nije napisao hitno! Na svu sreću pa je nalaz bio OK
Bila nedavno afera oko toga u Sisku mislim da su te odgovorne osobe čak dobile otkaz jer se čekalo po 6 mj. na nalaz papa testa
http://tinolovka-news.com/vijesti-hr...ma-ceka-nalaze
Samo da javim update.... mi idemo po novu šansu u 8 mjesecu, odmah nakon GO. A sad mali odmor od svega do iduće M :)
tikki napunite baterije i u nove kasno ljetne pobjede
drage moje evo i mene napokon do vas
moja mala ljepotica je dobro raste, papa i spava
sad prvo da cestitam mojim tipkalica sa kojima sam i plakala i veselila se kao i one samnom prvo linalena tvoja beta me rasplaka i malo srceko
vatra moja draga čestitam
snupi i tebi draga
ginger, innu, vrci, zima i naravno tigrical velike cestitke i milijun ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za skolske trudnoce i lake porode
ljubilice cuvaj svoje mrve i javi najvecu betu
tiki za 8 mj ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
nana :zaljubljen: uživaj u malenoj, i ona u tebi
Nije me bilo neko vrijeme - morala sam se malo udaljiti od svega i pomiriti sa situacijom.
Radujem se sa svima koje ste imale razlog za veselje i uistinu suosjećam s vama koje ste doživljele nešto tužno.
Ja se evo nalazim u prvom ciklusu nakon stimuliranog postupka - i kako izgleda ovulacije neće biti. :cry: Znam da se to može nekad jednostavno dogodi, ali sam svejedno u badu jer u 22 ciklusa kako mjerim BT to nikad nije bio slučaj- nadam se da mi se nije nešto trajno poremetilo kroz lijekove.
nestrpljiva anka to je normalno da ti se poremetio ciklus nakon stimulacije, treba tijelu tj. hormonima par mjeseci da dođu na svoje, zato se ne bedirati nego shvati to kao normalu
dopunila bih samo da nekim ženama treba par mjeseci da dođu na svoje - a druge/ipak rekla bih većina normalno ovulira sljedeći ciklus. Isto tako je normalno da - iako mlada u godinama - nemaš svaki ciklus i ovulaciju pa možda je to takav ciklus ili ti je ovulacija jednostavno kasnije ili imaš malu cistu, sve je to normalno, događa se bez obzira na stimulaciju - tako da ne brini za sada.
Hvala cure! Nadam se ipak da će ovako biti samo ovaj ciklus - jer se još uvijek (unatoč dijagnozi) nadamo prirodnoj trudnoći - a bez ovulacije nema nade, a bez nade nema sreće.
Tikki odmori se sad tih mjesec dana a onda u uspjesan postupak
Nana draga hvala! Nadam se da uzivas u svakoj sekundi sa svojom bebicom..uzivajte
Anka nis ne brini..to se sigurno samo ovaj ciklus, bit ce to sve ok do slijedeceg postupka..drzim fige
nestrpljiva anka neka ti moj rođendan donese svu sreću na konzultacijama za postupak :lol: (vidim datum u potpisu)
meni se svašta poremetilo od hormona i mislim da je to, kako su cure već napisale-normalno
tikki sretno, neka ti slijedeći postupak bude dobitni i zadnji :love2:
nana0501 uživaj u svakoj sekundi s princezom :zaljubljen:
svima ostalima :kiss:
Hvala, Sandra!!! Nadam se da će doktor pojačati terapiju a da neće biti onako kako je najavljeno u medijima: da će bolnice od jeseni srezati lijekove drastično radi ušteda koje im je država nametnula. Već i ovako nismo imali neki super rezultat postupka (vidi potpis) a nismo imali ni smrzlića.
Kako će onda tek biti ako mi i ovo malo lijekova koje sam dobila smanje?! Ili ako terapiju ne smanje, ali na slijedeći postupak budem morala čekati i do godinu dana?!?!?!
Slijedeci ciklus zovem 1dc i mozda idemo u postupak!!!!!!!
Da i ode javim, beta 11 dnt 208.5 samo da bude za dalje sve u redu
Cestitam i ~~~~~ da sve bude skolski..
Tonkice čestitam ti i ovdje :-D
Nisam u toku uopce,danas mi dolazi komp napokon....pa cu ovako napamet...zelim vam svu srecu i pozitivne bete,mirne i dosadne trudnoce! Od srca vam to zelim....ja sad danas 37+2....u terminu,cekamo i odbrojavamo....kazu dr moglo bi i prije termina...jedva cekam.....pusa svima
Tonkice čestitam! Neka i dalje sve bude kako treba! :-D Baš je lijepo čuti i malo dobrih vijesti :-)
Tonkice :-D!!!
Cure jel mi moze koja od vas reci jeli mi se vidi potpis jer ga ja ne vidim
Vidi se potpis i beta....cestitam
Hvala Lasta evo i ja tek sada vidim, misla sam da nesto krivo radim.
Tigriceee??? Ja odbrojavam s tobom do uzv... :-*
Tonkice - jesi ponavljala betu jučer? Javi nam rezultat! Znaš da vibramo s tobom!
Tonkica čestitam!
Za današnje betočekalice ~~~~~~~~~~~~~ do neba!
Tikki hvala
Anka misla sam da mi jučer radi Dr. Medjutim zeznila sam se tako da betu vadim danas popodne, sve vam javim.hug
ljubilice,anna, :fige::fige: do neba!!
tonkice,nek se beta lijepo podupla! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ljubilice i sve ostale betočekalice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
trebam pomoć.... iza svake punkcije do sada dobila sam 20DC... zadnji postupak, kad mi je rečeno da nema ET (ponedjeljak), pitao me dr. kad idem na more i rekao nek stavljam utriće cijeli tjedan da si "namjestim" vješticu.... ja poslušala, ali eto još uvijek ništa, a za 2 dana putujem na more i sad me zanima da li mi itko išta u svezi ovoga može pojasniti.... inače, prošle godine nakon postupka s klomifenima nisam dobila 2 mj :-P mislim, znam da se nemam čemu nadati (trudna nisam), al nekako mi se neda zavirivati na plaži 500 puta dnevno u badić :lol:
betočekalice :fige:
koliko je proslo od zadnjeg utrica? ja uzimam duphaston i dobivam 3-12 dan od zadnjeg, mislim da se do 14 dana od skidanja s progesterona tolerira.
danas je 6.dan od zadnjeg.. nisam ga skroz poslušala pa sam pila do subote, ne do nedjelje :lol:
e, da bubekica imam update :lol: ovulacijska trakica danas mi je pozitivna?!?! :-o