Potvrdujem ovo, bar za sad je jos tako.
Printable View
Pitanje u vezi folne. Gledala sam nesto danas svoje papire od prosllog neuspjesnog FETa jel se spremam ponovno i zapelo mi za oko 5-10mg folne da su mi pisali, a nisam dobila recept nego sam pila samo iz ljekarne neki koji ima 800mcg i bila uvjerena da je to to i sad idem racunati i to je ubiti tek 0.8mg.
Da li ste dobivale na recept neke folne s tolikom kolicinom mozda?
Lijep pozdrav,
Dali mozda neko bio na donaciji sjemena?
Sljokicaa, uzimala sam najobičniji Folacin od 5mg, davao mi soc gin recept, ali uz nalaz ga možeš kupiti u ljekarni, nekih 30/40 kn košta kutija sa 30 tableta. Sretno
Pozdrav , evo ja sam bila 05.10. U Pragu, radili smo test u Zagrebu, niko nas nije pitao za testove na ni jednoj granici, niti su nas zaistavljali i bilo sta pitali na granicama. Kada smo dosli u hotel trazili su test i to je to. Slobodno smo setali Pragom i u povratku smo bili u shopingu u Becu. Niko nas nista nije pitao do Sloveneke granice, tada smo pokazali isti test iz Zagreba koji je vredeo 72 sata i to je to.... dakle bez ikakvih problema
Ne znam zasto mi poruke kasne satima ,
Draga effesolori,
Na sta ste isli,koji postupak?
Na sta ste isli,koji postupak i gdje?
Na donaciju jajne stanice,u postupku smo tek, otisli smo samo na prvi ultrazvuk, kupili tamo sve potrebne lekove i ocekujemo transfer pocetkom 12 mjeseca , ostavemo tamo oko 10 dana. Moj suprug ima savrsen spermio. Ja na zalost sa 34 moram na donaciju.
FertiCare klinika Prag
Ne znam sta je sa mojim porukama
Zaista ne razumem zasto nema mojih poruka?????
Poludecu
Presporo moje poruke prolaze , moderatorica bi mogla to brze malo molim Vas .
Hej cure, imam problem sa porukama, ne stizu!!!!!
Ovdje mozete pratiti koje su trenutno mjere: https://reopen.europa.eu/en/map/CZE/7001
Za sad se moze s 1 pcr bez izolacije
Pozdrav! Da li ide koja od vas na postupak u 11.mjesecu?
Pozdrav Dina! idrm ja krajem 11 meseca u Prag... od 16.11 estrofem krecem i Trental 400. Klinika FertyCare
Ako šta trebaš pitati samo reci. Brzo pišem , pa grešim
Mene najvise brine hoce li mi Endometrij zadrbljati dovoljno sa Estrofemom, pri put ga koristim , a inace mi je Endometrij 8 maksimalno.
Effesolori jesi ti cjepljena protiv covida?
Panta sto je s tobom? Nisi se dugo javila?
Ne nisam cijepljena
Niti planiram dokle god mogu da izbegnem. A nije ni moj suprug.
Dina , kada ti ideš u Prag? Koliko imas godina ?
Nadam se da cu ici kao i ti....40+....
Zasto se nadas? Gde vidis problem? Ako ides onda ides, jesi li bila na konsultacije , uplatila deo iznosa, na sta tocno ides?
Kako si puna pozitivne energije..treba mi netko takav...ja sam negativno ocekujem...idem na Fet...imam embrije....nadam se da nece zatvorit granice kao lani...al ja sam se cjepila
K9liko ti godina imas
Nece zatvoriti granice , a i ako zatvore na lecenje te moraju pustiti neka ti klinika samo izda potvru da ides na lecenje i moraju te pustiti pod bilo kojim uslovima , ne brini bices tamo. Imam 34.... idem na donaciju jajnih , i mene samo brine moj endic , koliki tvoj bude ?
Mislim da vise nikada nece zatvoriti granice
Samo se hrani dobrom emergijom.
I bas si me prokuzila , hiperaktivna sam osoba.
Moje endo je bio 8.....a sad cemo vidiit...cekam da dobijem pa startam sa svim tim...fali mi pozitive...
Isto ko moj , samo ja nikad nisam pila Estrofem, ovo je prvi put. Sta te muci zasto si negativna ? Opisi mi ukratko tvoju borbu ? Zanima me kako je sve pocelo i kada?