Više neznam dali sam tu objavila ili ne, moja beta
441- 13dpt
2003,7 -16dpt
U ponedeljak na pregled kod Dr A. da vidimo kakva je situacija. Svim curama puno sreće i uspjeha.
Printable View
Više neznam dali sam tu objavila ili ne, moja beta
441- 13dpt
2003,7 -16dpt
U ponedeljak na pregled kod Dr A. da vidimo kakva je situacija. Svim curama puno sreće i uspjeha.
Vanesa čestitam!!!! :-D
Vanesa inkognitušo :-D:-D:-D
Pozdrav svima,pomagajte.Molim vas gdje se radi UZV skrotuma(s dopplerom).
Ida molim vas kako se zove androlog,mm bio kod nekoga Kristijana Peroš(specij.interne medicine)
Vanesa,čestitam :-D:-D:-D!
Vanesa čestitke i od mene
Andi33 uzv je mm radio kod nas u bolnicu-uputnicu daje dokt opce prakse. Da, dr Peroš je andr...
Ok hvala puno,sve jasno,pozdrav i sretno..
Vanesa i Zeki cestitam!!! Lijepo je vidjeti lijepe vijesti....
žeki jesi mozda vadila na VV, bila s muzem po nalaz? vidjela sam jednu crnu zensku kako drzi nalaz velike bete 3000 i nesto dok sam ja cekala gore :-)
cestitam!
Bubek stigao nam je jučer nalaz, ništa nisu pronašli..upućeni smo na biopsiju testisa, tako da je naša avantura na VV završila...puno vas sve pozdravljam i želim svima ubrzo velike bete!!!
u dobru i zlu jako mi je zao, nemam rijeci :-(
od srca ti drzim fige da biopsijom nadju decke!
hvala draga..ovaj put neću biti jako optimistična, šta bude, bude...
vidim da i kod tebe loše vijesti..držite se, možda nam jesen objema bude sretnija :*
:kiss:
Danas na brdu poprilično tiho. Kaže sestra da nisu navikle tako malo raditi.
u dobru i zlu :love2: žao mi je...skupite snage i strpljenja, te u nove pohode.....vijeruj--bit će bolje... sretno vam želim
drage djevojke,
nije me bilo jedno vrijeme.
čestitam svim novim trudnicama - a vidim da ih ima!!!!:-D :-D
čekalicima puno dobre vibre, a ostalima držim fige za dalje...
mi se spremamo po svoje smrzliće u lipnju..uff..
Ajvi, baš me zanima kaj je sestra koju sam jutros dobila na telefon onda bila preživčana ako im nije bila gužva?!
baš me uzrujala...:-o
Znala sam da mora biti još netko !!!!! Sad neznam koja si ti, ali i ja sam u ponedeljak na pregledu, beta ti je veeeelika
[QUOTE=žeki;2402305]hi svima!
Vanesa ja sam bila 13.04 na transferu. Juče mi je beta bila 3044 u pon. idem dr.A
A ti?
Ja sam sve zbrkala neznam pisati po forumu :-) a kolika ti je bila prva beta ako si je vadila 26.4? Koliko su ti embrija stavili?
čestitam..
nema aktivnosti na forumu :lol:
swe se prebacile na trundnice i trudnoću :-D:klap:
ima li tko u pohodu na brdo--ja sam sutra na punkciji :scared::scared:
Hvala ti , jesi ti stigla do dokt?
hrabrosti mi treba :cekam:
Nisam još uvijek. Samo zivkam i nikak ništa dogovoriti. Pa mi ne radi doktorica, pa ne radi rtg... Poslala sam upit za privat. Čekam, uglavnom. Kao i ti.
Znaš možda koliko imaš folikula?
Orhideja.morale smo se vidjeti! Tebi danas punkcija,ET u četvrtak, 1JS, jel da? Ja sam u četvrtak na punkciji pa se vidimo!!!!
Muma ne,nisam htjela pitat -onda bi se uspaničila hh, a ovako nezz kaj me čeka ..... a ti-budi upona da vidiš da je sve ok i da možeš uživati
Sandra1971 ne, danas nisam bila gore (jučer jesam) sutra je punkcija... Sretno ti u četvrtak :fige: (znaš li ti koliko imaš)?
Sandra sretno u četvrtak, think pink!
orhideja. ma i bolje ti je tako, nisam ni ja znala, očekivala sam da će ih biti manje nego što ih je bilo. Bit će ok. :fige:
Ja se napokon naručila za 15h! :-)
pozdrav svima,dugo se nisam javljala.al vas zato citam.cestitke svima koje ste uspjele:-D. ja se danas vratila iz bolnice sa hsg-a. ne bi ponovila nikad vise:cry: .sad jos samo jedno vadenje krvi i najvjerojatnije sljedeci ciklus u postupak.
o, onda sam sve pomiješala, ne znam kak sam zabrijala da si danas bila gore... tko zna što sam ja pročitala..... al danas sam se s 2 cure baš lijepo napričala, jer je trajalo i trajalo u nastavcima :-PCitiraj:
orhideja.;2406599 [B prvotno napisa
Sretno na punkciji sutra!!!!!
Znam i zato mislim da opet ništa... danas mi je 8DC jedan folikul je 23mm, drugi 12, a treći 9mm.... dr.je u čudu, a i ja... večeras štoperica, al sve mislim da će ovaj najveći otploviti, a ova 2 neće stići narasti :lol: pa se ne nadam....
hej Sandra1971, baš sam se sjetila jučer kaj ima kod tebe.... ajme držim fige....
to je pod klomifenima, podnosiš li ih bolje ovaj put?
riba76 draga, nisu klomifeni, stavio me na menopure :-)
vidim da se zagužvalo na našem brdu... Držim :fige: da iz svega izađu mali, lijepi smotuljci! :)
Orhideja, sretno sutra na punkciji... mislim da imate otprilike istu dijagnozu kao mi pa ti želim i isti scenarij... Da odmah uspije!!!!!!!!!!!
Sandra, neka tvoji folikuli ostanu baš tamo di trebaju i neka budu odlične veličine, js dobre kvalitete i da sve prođe baš onako kako si želiš! Sa prematanjem pelena za cca 40 tjedana :)
123beba iz tvojih usta.....
vidim,bome prolazi vrijeme - ti ćeš prematati princezu još malo :zaljubljen:
Sandra 1971 sretno u četvrtak, da bude lijepih js... s nestrpljenjem čekamo tvoj update :coffee:
orhideja. :fige: javi nam lijepe vijesti!