dino,sretno!!! ~~~~
kikica,i ovdje ti čestitam na trećoj srećici... :-D
Printable View
dino,sretno!!! ~~~~
kikica,i ovdje ti čestitam na trećoj srećici... :-D
Fijolica ja tebi cestitam od srca i nek bude uredna i dosadna T..
Sto se tice uputnice, ja sam u 6 mj. Nosila novu uputnicu..
A sto se tice anestezije, probala sam je sad kad su mi radili kiretazu i jednostavno sam bila pod dojmom.. :lol: mislim, zbog anestezije.. :-P
Žene, hvala na odgovorima.
I sretno!
Fijolice, poslušaj ti ove friške trudnice, ja već za'rđala.Sretno ti dalje.
Kad već nisam i neću moći u živo čestitati (bar ne sljedeću subotu)našim "novopečenkama"učinit ću to ovdje i sada-Kikica1 i Jejja -ihhaaaaa, čin čin!
Ja sam sutra na punkciji. I ovaj put me je strah kao nikada do sada. Jucer mi je bio dr. M na fm i nije bio bas zadovoljan jer mi je ovaj folikul na desnom jajniku prevelik, a na lijevom su bili mali. Tako da me je strah sta ce biti. I nisam uspjela nista rijesiti za anesteziju, moram sutra pitati akoo ce me primiti bez uputnice, ali sestra nije bas bila optimisticna.
Sretno sutra dina!
Može biti da ti to nije folikul nego cista.Tako je meni bilo sad u zadnjem postupku.dr.V je rekao da imam1 folikul,što je bilo meni čudno i obustavio mi stimulaciju(išla na punkciju 9 dan) uspostavilo se da je cista a ovi ostali folikuli su bili mali tako da se nisu mogli svi punktirati .
Zato sam dobila samo 2 jS.
Nadam se boljem scenariju kod tebe.još jednom sretnoooo!
Punkcija obavljena, dobili smo 15 stanica :) Sad cekamo cetvrtak da vidimo kad ce biti transfer i nadamo se dobrom tulumu.
Bila je punkcija pod anestezijom i ako slucajno cu morati opet na punkciju, rekla sam nikada vise bez anestezije. U 9 i po sam se probudila, u 11 sam vec bila kao nova i isla doma. Malo me je boljelo poslije, sad skoro vise nista ne boli. Koja je to razlika od ovih prijasnjih punkcija.
Bravooo Dino !!!! 15 js :-o bit ce to super tulum!!!
Znaci i tebe anestezija odusevila, pa znamo mi sta je dobro :lol:
Ja sam bome isto odsetala nakon 12js al iduca dva dana sam prelezala, valjda kad se sve "ohladilo" , mozda je i zbog puno folikula bilo ali uzasno mi je poslije bolno bilo..
Mene za sada još uvijek samo malo boli, nadam se da će i ostati tako.
Uglavnom, anestezija je zakon :mrgreen:
ma ča je taj Orgalutran?? mislim da sam i kod Frćke vidjela... je to nesto kao Cetrotide?
Ki če sad jovo na novo? :drama:
Tako nešto, da...ki će, a ti ćeš jovanka! :) Koliko mora proć?
a ja ču da, a da ki če... ugl.. doktorica mi daje zeleno svitlo za 3 mj.. a vidjet cemo sta kazu na humanoj.. probat cu doci na kavu..moram se nesto ozbiljno konzultirati s vama... 8-)
Naravno da ces kafelisati!
Dino sretno za cetvrtak!
Mah mah cure drage...cestitam na betama i jejja tebi na :heart:
Jos dok imam saljem svim mojim dragim suborkama trudnicke prasine i zelim vam sto prije uspjeh!!!
Vatrice draga ti si stvarno snazna zena,vec nestrpljenje raste za nove pobjede :fige::fige::fige:
Sneki sta se muti kod tebe?
leptirice nema predaje! Samo naprid se gre!
A Sneki muti jaja.. :lol:
Sneki je bila u prirodnjaku, danas je procurila i živi u nadi za bolje sutra :lol: Hvala šta mislite na mene :kiss:
Živilo bolje sutra!
Zivilo bolje sutra!!! I ja cu reci... Sneki idemo đir na kafe u Riku? ;-)
Naravno! Jest da će mi MM dati otkaz koliko sam malo doma... ali sve to ide u godine staža (bračnog, jel te)
Danas, 3. dan od punkcije, imamo 10 embrija :) Od 8 - stanicnih do 4 - stanicnih. Cekamo subotu za transfer.
dino84 predivno!!! :-D
Bravo, konačno dobro odrađen postupak!
:fige: za subotu i da bude za barem 2 FET-a
Evo da vam se i ja javim....obavili danas punkciju u anesteziji....dobili 16 js....jos sam koma valjda od anestezije ali sutra je novi dan
tantolina, super, bit će tu puno lijepih embrijića :) Puno ~~~~~~~~~~~ za daljnji razvoj situacije.
P.S. danas smo se vidjele i nekoliko puta na FM :)
tantolina, kakvu stimulaciju si imala, nešto drugačije nego prije?
Bravo dino!!!!! Jupi!!!! Bit ce i smrzlica!!
Tantolina 16 js?? Super!!! ~~~~~~~~~~ za dobar tulum
Sta se to s Rijekom desava? Ima se, meze se, a??
Neka se tako i nastavi...
Tantolina, Dino84:klap::klap:
To je prava stimulacija!!! Super!
Za transfer:fige:
Dino sretnoooo :)
Tantolina prije nisi dobivala ovoliko js ili? Od srca ti zelim da jedan od tih 16 bude s tobom 9mj a onda o dalje :)
Kako se Rijeka bahati s JS, opa bravo curke!
Tantolina drago mi je da si opet u akciji, imam osjećaj da nisi dugo bila.
Da nisam nikad dobila ovoliko stanica....mislim da sam u svih 8 prijasnjih postupaka dobila ukupno toliko....ovaj put sam bila na puregonu (2-5 dan 3 ampule, 6-13 dan 4 ampule) i mislim 3 ili 4 dana orgalutran ( valjda se tako pise)....a i od zadnjeg postupka skinula sam 22 kg- valjda je i to pomoglo :mrgreen: sad se nadamo najboljem....u nedjelju za ri da vidimo kako napreduju....
tantolina, moram priznati kad sam te jučer vidjela da te na sekundu nisam prepoznala, sorry! :oops: Sad mi je jasno i zašto! 22 kg?! Wooow!Sad si sa 16 js prava koka!
dino vibr vibr x100000000000
i mi smo krenuli s postupkom, jučer 2dc, 3 Menopura...
Dino super brojcica, kako cure kazu nek bude i za dva fet-a...
Tantolina nek bude dobar tulum...
Ajmo Rijeka, cim vise js, vise embrijica, vise uspjesnih trudnoca ~~~~~
vau tantolina pa to je super znači bila si na jačoj dozi nego inače a vjerojatno ti je i smanjena kilaža pomogla da tako dobro reagiraš, sretno dalje i da bude puno dobrih embrijića:-D