Pozdrav drage ćekalice
Nova sam na forumu ali i u MPO .
Prije 10 dana sam imala ICSI prvi u prirodnom postupku
Ja bez jednog jajovoda i rog mat.oštećen a suprug sa dostaà losim spermiogramom.
Eto sad cekamo betu 24.03..(Ri)
Printable View
Pozdrav drage ćekalice
Nova sam na forumu ali i u MPO .
Prije 10 dana sam imala ICSI prvi u prirodnom postupku
Ja bez jednog jajovoda i rog mat.oštećen a suprug sa dostaà losim spermiogramom.
Eto sad cekamo betu 24.03..(Ri)
fusa zao mi je zbog - ali izvadi betu. Mozda je jos niska. Sretno sutra svima koje vade betu.
@fusa jako mi je žao, nadu koju si imala pretoči u borbu i želim ti uspjeh što prije. I ja sam se s tobom nadala toj sjeni, al ovaj put je tako. Samo hrabro dalje, pratimo se!
Ja prijavljujem betu 13dnt 221.4 !! :)
Presretna.
Najbolje mi je kad pitam sestru jel to sad trudnoća, dobijem labav odgovor iako znam da moraju tako. Prekjučer kaže, ponovite betu pa ćemo dalje, a sada kad se poduplala, ma odlična je beta, al dajte prvo da vidimo uzv za 12 dana.. I tako čekaj li ga čekaj stalno ;)
Fusa,dobro si zapamtila....sutra vadim betu :-)
Nisam radila test :-)
Drzite fige :-)
Mi smo danas isli na prvi uzv i imamo srceko :)
Biska jeeeei - čestitke na srčeku!! Divnooooo :)
moj uzv pregled je 27.3. na skoro punih 6 tjedana ce biti.
Snelly držimo fige, neka je sretno do neba! Mora biti, javi .. :)
Glow, nama je danas 6+1. Ufff, mislila sam da ce mi srce danas iskociti od straha i uzbudenja.
Pokusaj biti pametnija od mene, opusti se koliko mozes i uzivaj u spoznaji da si trudnica :)
Biska jel' to znaci da ces se sada poceti smjeskati i uzivati :) hajde draga, sad polako prema kraju! Uzivaj u svakoj sekundi <3
Šarlota, pina, glow i biska čestitam na lijepim vijestima! :)
Ja prijavljujem betu na 13dnt dvije 5-todnevne blastociste -727.:-D Ponavljam betu u petak.
Hahaha Rominka, ja se toplo nadam da cu se sad malo opustiti :)
Protjerala me doktorica na bolovanje i rekla da zaboravim na emancipaciju bar do 12 tt,
te da se sada mogu polako veseliti.
Ja cu svakako pokusati :) :) :)
Cure drage, pa ja vise ne mogu pratiti sve te plusice, bete i srceka! Krenu mi suze na pomisli koliko je trenutno radosti na ovom malo forumu. Grlim vas sve jako...
I meni pune oči suza...
Čestitam svim curama na srčekima i plusićima, na sreći koja je vas i mene konačno sustigla. Molim se za sve koje se trude za taj nevjerovatan osjećaj.... Sretno nam drage moje!
Super za ove lijepe vijesti!
Sretno trudnicama i veliki zagrljaj čekalicama!
Cure ja idem na uzv sa 5 tj i 3 d
Jel netko vidio srčeko prije 6.tjedna?? Hvala puno
Iskreno, ne vjerujem. Većinom se vidi s punih 6 (+koji dan). Recimo, meni se s 5+6 vidjela gestacijska, žumanjčana i plod od 1 mm ali bez otkucaja. Sa 6+6 smo imali otkucaje.
Tako da se nemoj uplašiti ako slučajno ne bude. :-)
Biska, Pipe, Anci, čestitke!!! :-)
Sjuskice, cestitke i tebi! Puno vas je novih trudnica pa ne mogu sve ni popamtit ;-) jeeeeej :-D
Fusa, ja tebi držim fige!
Ti testovi čisto zlo po mom skromnom mišljenju (ja sam ih uvijek prerano radila i ubila se u pojam). Samo betu priznam! :mrgreen:
Moja beta je 154.10 :-) 12.dnt :-)
Ponavljam u subotu :-)
vlcure pa ti su prekrasne vijesti, toliko plusica i lijepih beta! Cestitam trudnice ! :)))
Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk
snelly bravo!!!! :-D:-D:-D
Snelly čestitam!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D
Cure u nedobitnim ciklusima, nakon koliko dana od nekorištenja crinone gela(ili nekog drugog progesterona) ste dobile M? ili koliko dana poslje transfera?
Imamo baby boom :-) doslo sunce, krenule i bete! Cestitam svima na betama i srcekima!
Drzim fige cekalicama!
Fusa - zao mi je zbog neg.testa :-( nemres betu prije vadit? Dok dočekas, i ako je bila biokemijska, spustit ce se.
Fusa, jednom isti dan, jednom nakon 5 dana nakon prestanka korištenja utrogestana, a prije je bilo i prije vađenja bete. Različito, kao i svaki ciklus.
Hvala cure...neznam kad je mogu očekivati pa zato pitam, a moram pelene ić kupiti jer ih iz inata nisam htijela kupit prije:lol:
Prije 3 dana kad mi je bilo 14dpo ili punkcije, kad inače trebam dobiti sam navečer imala dosta jake bolove i trganja dole, tad sam mislila da će i doći.
strpljen-spašen8-)
Nažalost nemam gdje vaditi betu, živim na otoku gdje to ne rade a ni nema privatnog labaratorija...najbliži mi je 2 sata vožnje autom i pol sata vožnje trajektom...ma sigurno ću dobiti do 23.3. kad mi je beta...ako ne nema ništa nigdje pobijeći osim mojih živaca:mrgreen:
Stvarno ovo proljeće nosi toliko lijepih vijesti:heart:
Bravo cure, čestitam od ❤!!!!!!
Evo, ponovila Betu , 13dnt , 1860
Sybila, nadam se !! Drugi petak prvi ultrazvuk:)
Hvala vam curke :-)
Drzite fige za dalje :-)
Pozdrav svima, malo da vam se pojadam danas mi je 10 dnt i sva sam neka poljuljana. Od svih silnih simptoma vise ne znam sta je stvarno, a sta si umisljam. Grudi me bole i dosta su povecane, dolje stalno nesto osjetim, a da ni ne govorim o vjetrovim i napuhanosti. No danas sam se bas uplasila jer sam imala stolicu kao pred mengu (da to lijepo upakiram :) i sva sam se prepala da cu dobiti. Jooj tako sam nestrpljiva
Moja beta danas na 10dnt blastica 77.6. U ponedjeljak ponavljam. Cini mi se malo mala ali je u prosjeku za te dane. I dalje imam smeđi iscjedak.
Vidim puno lijepih beta, cestitam svima a tuznicama zagrljaj!
Snelly i Bond, čestitam!!!
Bond, čestitam na beti!! Moja je 11dnt bila 87.3 i dr rekao da je to sve, naravno uz ponavljanje da se vidi pravilno duplanje. Ne brini!
Snelly (simptomi su simptomi hahaha), bravos, jako mi je drago! :)
@cekalice meni to sve zvuci jako slično meni, strpi se i opusti max...
@fusa ja sam prošli put dobila pred M na 13dnt i još sam bila pod utrićima.
@šarlota @pina sretno s duplim srećicama!!
Puno lijepih vijesti nek nam je svima sretno dalje :) ..
Cekalica pa ti mozes vec radit test! Navijam za + . Vidis da sam ja na 10dnt isla vadit betu jer nisam vise mogla cekat a 7dnt je test bio plus.
još jednom čestitam svima s pozitivnim betama! cure uživajte , zaslužile ste!
I hvala vam na savijetima i potpori:trep:
Mene počeli jajnici boliti ko inače pred M, tako da ću sigurno danas dobiti znači da se čujemo, nadam se, za negdje 2 tjedna, opet na čekanju:cekam:
I do onda nadam se da će biti puno pozitivnih beta!