orhideja~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Printable View
orhideja~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
sandra 1971 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za četvrtak
riba76 nismo ni razgovarali o tome, samo je rekao: "idemo s menopurima" :-D a ja odmah u sebi pomislila :klap: :dancingfever:
ewo ja..drage moje -hvalaaaa vam na :fige:
dobro je prošlo (iako sam ja mislim bila najuplašenija) :lol:
imamo 5 js :-D
danas bile 2 punkcije, 4 i 5 js , Sandra1971 sretno i tebi sutra u rukma doktorice (mislim da doktora nema do ponedjeljka)
orhideja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tulum u labu!!!!!!!!!!!!! Da svi budu veseli i aktivni pa da te dočekaju lijepe vijesti, uspješan transfer i VELIKA beta!!!!!!!!!!!!
a što se tiče mene... ja još uvijek ne mogu vjerovati da će moja curka uskoro biti tu da ju mazim i pazim... baš sutra idemo na tečaj za trudnice pa se nadam da ćemo se lijepo provesti :)
Cure, držim vam :fige: da i vi čim prije osjetite svoje bebice ovako kako se sad moja curka okreće! Sretno vam svima!!!!!!!!!!!!
Ja tek sad s posla!!!! Uh, muka mi je od pomisli da idem sutra na brdo....
Bravo orhideja. !!!!!! Da se sve oplode :fige:
Znam da nema doktora.... šteta.... jer imala bih što za reći....
osjetim kako moj junački folikul od 23 mm odlazi... putuje od 21h :lol:
baš ću pitati doktoricu da li ću uopće ići na punkciju... mislim da nemam zašto...ne vjerujem da su druga 2 išta narasla niti bi mogli biti za išta...
Sandra, nadam se da ipak nije tako... Držim :fige: da te osjećaj vara i da danas dobiješ lijepe js! Sretno!!!!!!!!! I naravno, javi kad prođe...
curkeeeee, zna li tko broj od lab...da provjerin kak se razvijaju??
Dan... evo nisam bila u pravu :-D :-D :-D imamo 2 JS.... transfer (ako bude sve ok) u subotu!!! Hvala vam svima koje ste me tješile i bile u pravu govoreći da će biti sve ok.... a već sam bila skroz u glavi odustala i pomirila se s tim da neće biti ništa!
Orhideja odlično! ~~~~~~~~~~ za tulum!
Sandra bravo :-D Sad puno ~~~~~~~~~~~ za te dvije, da bude sve super i da budeš uskoro ponosna trudnica!
Piki daj Bože da se tvoje riječi i želje ostvare (kao i moje) :-D
sandra superrrrr---nek imaju tulum kao i moje :-D više od 2 se oplodile-i čekamo ponedjeljak
br je ako nekome treba (01 23 53 909)
Sandra,bravo nek se lijepo oplode i da postaneš trudnica:-D:-D:-D
Orhideja,za lijepe vijesti iz laba!
orhideja. hrki hvala....
orhideja. sretno u ponedjeljak!!!
vec dva sata zovem doktoricu na vv i ne javlja se :-( a ja bi rado saznala koja mi je beta
Sandra1971 woooo hoooooo! :-D nek je najžešći tulum u labu!
orhideja. bravo!!! Nek je i vama veselo do ponedjeljka.
clematis :fige:
dobila sam doktoricu na tel, beta mi je 39!!!
jel to ok?
clematis danas je 16-i dan od punkcije? beta je mrvu malena, ali moze izaci na dobro. kaj veli doktorica?
da danas je 16-i dan od punkcije. Ah doktorica veli da u sub ponavljamo, nije mi bas zvucala preodusevljeno, al ja je nisam bas niti pitala. Samo sam joj rekla da kaj se mene tice dobro je, jer 39 je puno vise od 0.
drzim najvece fige na svijetu za lijepo duplanje u subotu!
Muma draga, hvala ti!
hvala ti bubekica, i ja se nadam da ce se lijepo duplati u sub. Ali opet za mene je i ovo napredak, barem znam da je js sposobna se uvatit na neko vrijeme. :-D
mislis embrij, ne js?
:facepalm: da mislila sam na embrij
clematis :fige: za subotu i troznamenkastu betu!
rekao je dr.A da ce prvo probat inseminaciju,al ovi u čk nakon hsg-a su rekli bi bilo bolje odmah na ivf,jer da mi jajovod je prohodan al je jako suzen na kraju i da od inseminacije vjerojatno nece biti nista tj. da nece biti uspjesna. e sad vidjet cemo sta ce reci dr. na VV, ipak su oni strucniji. ja sam jos uvijek velika zbunjola u svemu pa ako sam nekaj krivo napisala....sorry :oops:
Dal ces ic na aih ili ivf ovisi o nalazu hsg-a, ali sumnjam da se ce ici na aih ako je tvoj jedini jajovod slabo prohodan, to nema bas smisla. Sretno!
Sandra - odličnoooo!pa to je prelijepa vijest... držimo im objema fige i da ih u subotu obje smjeste di treba :-)
Clematis,mala je al ne mora znacit nista...drz se...
Zna li Netko je li doktor u lipnju gore?
Sandra1971 bravo~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za transfer :-D
Orhideja super~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za ponedjeljak:-D
Clematis~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za subotu, da bude sve o.k.
Cure, zna li netko koji se lijekovi protiv bolova daju prije punkcije? Prošli put sam loše reagirala na njih, jako sam povraćala pa ih slijedeći put moram izbjeći. DA li je netko uzimao nešto protiv bolova na svoju ruku?
Koliko znam, čitam i sve ostalo, baš i nije pametno uzimati na svoju ruku tablete... Zašto se ne savjetuješ sa mpo prije punkcije?
Sandra1971 ~~~~~~ da se obje oplode, budu vraćene i da se prime :fige:
Još se oporavljam od šoka od bete 13 dnt 441 nosim trojke. Tako je bilo u ponedeljak na ultrazvuku:-)