ma ima, i metro i tramvaj i bus i trolejbus :) imat ćemo i privatnog šofera :) ali opet...kad krenem šalabajzati po gradu, nema tog javnog prijevoza koji će me spasiti.
Printable View
Mini kuhalo za vodu? Od pol litre ili malo vise? Ima li u običnim marketima tipa konzum plodine?
ima.po 100kn
možda je kasno ali za TEicu, našla prekrasne bermude, ali baš bermude u Kiku u svim bojama. ba su lijepe imslim da su po 60 kn.
A najlakše je reći trobridne.
Gdje kupiti krevetninu na Peppu?
http://www.posteljina.hr/?grp=9871
a ovdje je i na akciji 50%, mislim da ćemo je i mi kupiti :-)
gdje ima za kupiti dječja navijačka haljinica ili suknja prigodna za svijetsko nogometno prvenstvo a da je po mogućnosti od pamuka?
Danas sam vidjela sve navijacke rekvizite, ukljucujuci i odjecu, u Kauflandu.
Vidjela sam u Intersparu majica, haljinica...džidža midža and co :)
Mislim da toga ima po svim tim trg. centrima.
carewear šeširići, ima li ih u dmu i ove godine/hoće li ih biti? jel se isplate? ja bi onaj od 2-5g
Gdje kupiti hrvatske znojnice za ruke?
nema više, gdje ih još ima?
Našla ih u Rost športu
Ima netko ideju gdje povoljno kupiti tepihe / staze tzv. krpare, onakve obične šarene? Trebam više komada i više dimenzija.
U Jysku sam vidjela te tepihe.
Sent from my iPhone using Tapatalk
gdje u Zagrebu kupiti 3d puzzle poznatih građevina za veću djecu ?
rođendanska želja moje kćeri :-)
Zaluđeni smo filmom Čudovišta iz ormara. gdje kupiti.... bilo što od toga, majice, kapice, plišance...? već i sitnica bila bi dovoljna a film je stariji pa nije aktualan.
Postoji li bicikla 14" i ako da di kupiti :)
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Vidim sad na mr google da postoji. U nijednom ducanu u Dubrovniku ne postoji i kazu da nikad nisu ni imali, pa su me totalno zubunili.
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Gdje kupiti ORTHO nastavak za Oral električnu četkicu za zube? Nema DM, Muller, Farmacija.
Radi se o nastavku za zube s fiksnim aparatićem.
Sad sam na ovo naletila, možda ima koja građevina.. http://www.crnojaje.hr/Deals/Details/3867
ja kupila za Božić eiffel-a u Kauflandu bilo na sniženju 29 kn.
Trebam neki fini frotirski dječji ogrtač? Gdje se to kupuje