beilana nadam se da je krenulo ~~~~~~ da mrvica uskoro uživa u maminom naručju.
Printable View
beilana nadam se da je krenulo ~~~~~~ da mrvica uskoro uživa u maminom naručju.
Evo nas s divnim vjestima. U utorak mi je procjenu radil jedan doktor od 70g i po njemu je beba bila 2200g,a skuzila sam da mu uzv nije jaca strana. Zato sam danas jednu dobru dokt prosila da ona napravi procjenu jer sam ipak bila malo skepticna. Nasa curka je 50cm dugacka i ima 2650g. I dalje je malecka,al je po tome u 2tj ipak dobila 450g. Toliko sam happy. Pl.vode i dalje malo, al protoci su nam uredni
bravo beilana!:-D bit će to sve uredu!!!!!!!
beilana ma to je prava cura...moja je bila 2600 i 45 cm
biti ce sve dobro
beilana :-D bravo za curku! Mazi bušu a uskoro ćeš i nju uživo!
Hvala curke. Tak sam happy. Posebno!!! Jedva cekam da sve mazimo svoje mirisljave pokloncice. :*
beilana, to je odlično!!! :-D
beilana baš mi je drago da je cura ipak dobila grame, a bogme je dugačka sasvim dovoljno. bravo za vas!
Beilana super za mrvicu :-)
Bluebella kakvo je stanje kod tebe?
stiga mi nalaz uk i negativna je! još piše leukociti 7-8,eritrociti 4-5??jel to normalno ili?
željkica,dobro je to,bitno da je uk sterilna što znači da nema bakterija, a leukociti i eritrociti su u malom broju pa je zanemarivo. Sve je ok.
željkica :klap: Ja ću to obaviti u ponedjeljak. Tak mi je teško nalijevat se tekućinom, a znam da moram. I još nisam zadovoljna koliko popijem dnevno. :|
Ajd kad se već hvalimo nalazima, da se i ja pohvalim. Stigao moj nalaz krvi i urina, sve je u ref. vrijednostima osim:
- leukocitna esteraza 3 (ref vrijednost 0)
- leukociti mnogo (ref vrijednost 0-2)
- stanice pločastog epitela 10-15 (ref vrijednost 0-1)
Jel zna netko to protumačiti?? Ne izgleda dobro.. Kod ginića idem tek za 3 tjedna...
bubimitka izgleda da je neka upala. ja ne bih čekala 3 tj. zovi gina pa pitaj.
sanda mislim da ti je nalaz ok,meni je na nalazu urina pisalo dosta bakterija i pločastog epitela a uk uredna ,tako da mislim da ti je dr upravu al ako te muči odi napravit uk!
bubimitka ja bi isto zvala gin,da budem mirnija
I kod mene je sediment urina pokazao "bakterija: dosta". A onda nekoliko dana kasnije "urinokultura: sterilna".
Ma najbolje je kontaktirati liječnika, ne možemo mi na forumu postavljati dijagnoze.
Ako je potrebno nešto liječiti, bolje je što prije početi, a to će ti liječnik reći. Valjda ima neki broj telefona na koji ga možeš kontaktirati i prije pregleda.
Drage moje suborke, kod mene je još samo 45 dana do termina. Uzbuđenje i nestrpljenje raste sa svakim danom, i dalje ne vjerujem kako je vrijeme proletilo.
Pa neću se ni okrenuti, a već ćemo s kćeri slaviti polaganje mature?! :lol:
Hvala cure, svakako cu ga zvati...
Moe zar vec?! Ajme super, jos malo pa uzivancija :-)
Moja UK je pokazala da imam nekakvih saprofita,kao da je to uredan nalaz..
Ali moguce da je uzorak kontaminiran,pa cu ja to ponovit iduci tjedan..
Jesu vas bolile prepone i ledja nisko u 5tj ?
Nekad lijevo nekad desno
Beilana, baš mi je drago da curka dobro napreduje! Bit će to prava mala princeza!
Milasova- saprofiti su normalna bakterijska flora.
Crvenkapo, prvih tjedana sve bolucka. Mislim da nemaš razloga za brigu!
Eritrocita u urinu kod nas žena uvijek može bit jer imamo mengu,transfere,a "cijevi su nam kratke" pa dok dajemo urin malo se i njih pokupi,eritrociti inace znače krv,al sve je dobro dok ih nema jaaaako punou vrijeme kad nema menge,transfera,punkcja. A leukociti isto nije toliko zabrinjavajuće,pogotovo ako nema ništa bakterija,nekad je to samo pokazatelj da je došlo do kontaminacije.
crvenkapa evo čitam svoj nalaz. kod mene je bilo leukocita 1-3 i bakterija nešto. uk- fiziološka flora, bakterija 10 na2. gin ništa nije rekao da ne valja. a to je bilo davno i nakon toga nisam osjetila nikakve probleme.
tulipan, nije isto -kod nas zena i -kod nas trudnica
cesto je da kod trudnica bude maln leukocita, malo bakterija, al kad i mikrobiologija nadje bakterije-pitanje je koje i koliko, ja sam imala e.coli 10 na trecu i to nije bilo za antibiotik nego samo za piti vise vode i piskiti
plocasti epitel je kontaminacija, al nije to neki problem
i leukociti u krvi mogu biti malo poviseni, sve je to u trudnoci normalno