pozdrav svim, i hrpa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sretnu i plodnu jesen
Printable View
pozdrav svim, i hrpa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sretnu i plodnu jesen
Bok cure, želim svima sreću i uspjeh koje se spremaju u postupak!! Neka jesen bude plodonosna!!!
Imam jedno pitanje, pabi molila da mi odgovore one koje znaju : ako sam u privatnika (dok se to još moglo) iskoristila jedan stimulirani postupak preko HZZO-a i jedan FET preko HZZO-a, da li mi se FET računa kao jedan potrošeni postupak na teret HZZO-a, odnosno da li to znači da sam iskoristila 2 stimulirana postupka preko Hzzo-a?
Ne, FET spada pod postupak iz kojeg je proistekao.
Hvala Argente!
Jutro! Prvi gonali odradjeni.. :) ~~~~~~svima pogotovo da pozurimo menge i da sve budemo trbusaste!! :)
cure ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve kojima treba
Jutro drage moje,vidim da je krenula jesenska lavina,pa saljem svima ~~~~~~~~~~~~~~za najplodniju jesen!!! Ja jos na moru al vec mi se povraca od pomisli da cu na briseve,i vec sada znam da u meni ima bestija...i muka mi je od svega,i sam Bog zna kada cu i da li ikada vise u postupak,a samo nova trudnoca bi mogla ublaziti ovu nesnosnu bol....!Puse s prekrasnog Peljesca :-)
Mury draga,prvo veelika pusa tebi na zbilja prekrasnom Pelješcu!Mi bili predlani u Vignju,jako jako lijepo...
A onda ti šaljem malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za više pozitive! :fige: da beštija nema i da mirno ideš u ovaj postupak!A onda ćemo nastaviti s vibricama za miran transfer,za lijepu beticu,za jako srčeko,što bezbolniji porod...:-D Sad uživaj još malo na odmoru!
Svim curkama koje su krenule,šaljem puuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da popunimo taj dugo čekani jesenski vlakić sreće!
Mury šaljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~za oporavak i novu trudnoću
I svima koji još nisu dočekali da postanu roditelji :love2: i da što prije ostvare svoj san
Cure, trebam savjet. Danas mi je 25dc i krenulo je obilno smedjarenje popraceno menstrualnim bolovima. 11dc je bila najobilnija sluz i valjda ovulacija. Na duphastonu sam pd 16dc i trebala sam biti sve do 5.9. jer ciljamo kretanje u postupak. Dal da prekinem duphastone ili?
Mury, sve znas...
Svima ostalima sretno!
Bubi, ja bi pričekala svježe crveno
Mury :love2: :kiss:
Strašna, tina_julija i svima drugima šaljem puno ~~~~~~~~~~~~~ za sve postupke -sadašnje ovima koji već sada idu i buduće postupke-vama koji ćete tek krenuti!
Sandra, šta ima kod tebe?
s_iva draga,kod mene nema vise ništa...samo vas čitam, ohrabrujem i molim se za vas :)
Sandra kako misliš više nema ništa? Nisi valjda odustala? :-/ sorry što ovako upadam ali ja vas često čitam, možda sam nešto propustila! Lp
Cure, help!
Znam da je offtopic, ali....u zadnje vrijeme sam skuzila da mi kosa sve više i više opada... Prilikom pranja čak u pramenovima. Stvarno se bojim da ću oćelavit. Bori li se još netko s tim? Može i na pm. Od svih mogućih hormona, nije dovoljno što ludim, još sad i ovo.... :(
Curke - koje ste u postupcima, tj. Strašna, Tikki, Loly, Tina_Julija puno vibri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i uspjeha!!!
Bubek - vjerujem da ti je bilo lijepo u France! Znam da ti pratiš i druge teme - ali da ti pojednostavim posao: piši mi 2. postupak 1/2014.
Strašna, prvo da ti poželim sreću u nadolazećem postupku...
Nemoraš se bojati da ćeš oćelaviti jer nećeš...jesi li provjeravala rad štitnjače...meni se to događalo dok mi nisu otkrili hipotireozu, kosa mi je ispadala u pramenovima, nokti su mi pucali ako bih ih pogledala, imala sam sjaj u očima:mrgreen:...
uglavnom počela sam piti eutyrox i rješila probleme, mislim kosa mi i dalje opada ali ne u toj količini...
strasna meni je prije zadnjeg postupka isto tako krenula opadati kosa i ja koristila b komplex , na kraju se ispostavilo da mi je falilo b vitamina.
Hvala nestrpljiva anka! :* sutra opet kontrola, nadam se da ce mi uskoro punkcija jer malo vise ovaj put osjecam jajnike...
Cure samo da svima pozelim srecu u postupcima i da nam bude plodna jesen :-)
Bubimitka.. Baš sam se pitala gdje si? Hvala na lijepim željama! A kako ste ti i tvoja beba? šaljem vam puse<3
jutro drage moje :kiss:
ja od jutros krenila sa letrilanom.u četvrtak prvi uzv pa da vidim šta će mi dodati kao terapiju
Hvala cure na podršci...
Tasha1981, provjeravala štitnjaču i OK je...
Boss, morat ću ija počet uzimat neke vitamine, definitivno :)
Btw, ja u subotu transfer :)
[QUOTE=saan;2467573]Bubimitka.. Baš sam se pitala gdje si? Hvala na lijepim željama! A kako ste ti i tvoja beba? šaljem vam puse<3[/QUOTE
:-P
Ja sam sutra na prvoj folikulometriji... nadam se da smo probudili dosta folikulića.
Punkcija ili subota ili ponedjeljak!!! :)
želm vam plodnu jesen i sa što više pozitivnih rezultata!!:-)
Evo mene nazad.. bila na konzultacijama menge nema, endo pretanak.. Bubekica prebaci me za 10mj FET :( ako bude i onda.. ja sam izgubljena i vise ne znam do kad cu cekat taj fet...
jejja koji ti je danas dc? kakav je plan? duphaston? estrofem??
jejja,žao mi je :love:
Šta kažu,zašto nema menge..?Držim fige za iduči ciklus!
Svim curama u postupcima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ !
Danas 33dc, endo 5 i sitno.. cekam do 03.09 ako ne dodje moram se javit.. ako dodje onda 10 dana estrofem pa 14 dana progesteron.. zasto je nema? Ako sam dobro shvatila jer erstrogen u tijelu nije odradio svoj posao pa ni duphaston nije djelovao jer se nije endic zadebljao.. zbunio me dr jer kaze da nije idealno filat tijelo estrofemom da bi zadebljali endo za transfer ali isto tako se slozio da cekat moju O moze bit godinu dana.. on ne bi s femarom isao jer moze bit da nastane 5 folikula pa kao sta cemo s njima onda a clomifen meni uzasno stanjuje sluznicu.. ne znam ni sama sad vise sta je pametnije napravit al znam da mi je dosta odgadjanjai mjeseca u mjesec
aaa, znaci rundu duphastona si odradila ovaj ciklus? ufff, nema ti druge nego onda odraditi estrogen+progesteron, dok ne dobis m ne mozes na fet... a sto se samog fet-a tice, kod pcos-ovki je estrofem uobicajen. uffff, zao mi je mila.
edit: ne kuzim zasto ne bi krenuli ako dodje... strah ga je pretankog endo?