obično bude u city center-u kad imaju žutu srijedu (prva srijeda u mjesecu), a to ti je sljedeći tjedan.
Printable View
Prekjucer u Mani u kvartu kupila za curu pidjame 140 broj za 35-50 kn i za bebusu plis odjelca fina za 35 kn. to su izvukli iz skladiste jer nije bilo ranije
Marks and Spencer, hrpa stvari snizeno na 20,40,80, 120 i 150 kn, a na ostatak stvari je još dodatni popust od zadnjeg kruga sniženja.
Ostali uglavnom veći brojevi, od 14 na dalje (to je naš L, mislim).
Npr. gaćice, 5kom 20kn, 3 komada dječjih štrampla 20kn, sandale sa 510 na 80kn, torbe po 40 ili 80kn (inače od 300kn na više)...Majice bez rukava 20kn, kratkih rukava 40kn...Hlače po 40 kn itd....Ženska zimska jakna sa 1200 na 150kn, nažalost meni jedan broj prevelika...
ja danas u Terranovi curkama kupovala majice s dugim rukavima za 20 kuna.
Meni se čini da su od ponedjeljka još spustili cijene. Ali nije baš veliki izbor, može ti se posrećiti, ali možda i ništa ne nađeš. Vidjela sam deblje majice za dečke snižene sa 210/160 kn na 40kn, zimske jakne sa 470 na 170kn...ovisi koju veličinu trebaš...Ali ljudi baš uzimaju, roba nestaje za čas.
hvala :)
Ovaj vikend -40% u Metrou na svu kozmetiku i sredstva za osobnu higijenu , ukljucujuci i pelene
I mene zanima u kojem ducanu
pa napisala vam je u Marks&Spenceru
Da ok ali di je ducan
ja sam bila u Kaptol centru uzela par stvari, ali stvarno se nema sta izabrat. ne znam jel tako i u drugima
Našla sam u C&A odlične bokse za kćer, pakiranje od 3 kom.sniženo s 59.90 na 35.90 pa na 17.9Okn.
U WG- u je sve dosta probrano.
Ja sam bila prošli tjedan i tada je bilo dobrih stvari.
Danas, jako slabo.
Jučer u Kiku (Jadranska avenija) smo kupili četiri para dokoljenki s lijepim uzorcima za curku za nekih 17 kn. Kažu da su na akciji iako su stavljene bez natpisa u normalnu košaru. pa eto ako nekome treba... bilo je podosta brojeva i za cure i za dečke.
DM ima 40 % na parfeme. Ne sve, ali podosta.
U Sparu kava Jacobs (velika boca) sa 60kn snižena na 40kn..
Gold i Crema=mljac!
Humanic u West gateu ima -50% na sve čizme i gležnjače.
Ja sam si kupila kožne čizme s gorotex membranom za 350 kn.
Prezadovoljna sam.
Da, na zadnju cijenu na sve čizme i gležnjače.
Ove moje su već bile snižene na 699 i ta cijena je išla na pola.
Ja sam bila jučer prije zatvaranja i prodavaćica mi je rekla da je taj popust samo kod njih. U CC1 ne.
Tanči, hvala!
onda do kad je sniženje?
sinoć mi je prodavačica tamo rekla do vikenda. e sad, da li to uključuje vikend, ne znam. najbolje ti je nazvati i pitati.
Za vikend je u WG-u late night shopping, u pet. i sub. od 17-23, u ned. od 17-21. Pretpostavljam da još uvijek držezimsku robu na rasprodaji, kaj je ostalo.
Ja sam bila na početku i na 2. sniženju u M&S u WG-u i našla oba puta ponešto. Na prvom sniženju je bilo dosta stvari. Dr. put jako malo, ali fest sniženo, posrećilo mi se i nabavila sam si proljetnu jaknu za male novce.
U Kauflandu onaj mali dućan srebrnog nakita (mijenjao ime pa ne znam kak se sad zove) ima 50% sniženje.
Ja sam muzu danas kupila 2 traperice za 69.90 komad. I djetetu majice po 9.90. :)
Supernova.
Mozda skoknem u subotu
Majice su kratke ili duge?
Rukavi, jel...
Duge, ali za decke :-/
Eh, nista onda...
Odlična knjiga na 50% popusta: http://www.apm.hr/vase-dijete/PR/115...+50%25+popusta.