Možda u Mulleru ili Baby centru?
Printable View
U Mulleru nema, a u ovom drugom ću provjeriti. Hvala!
Gdje kupit boju za tkaninu kojom se crta po platnu, koji je rang cijene i kak se to uopce zove
imaš svaša u hobby artu centru Chemaco http://www.chemaco.hr/hr/katalog/boj...je-za-tekstil/
Možda ima u Monsoonu u Maksimirskoj - na bolero mislim. ak ti je usput, baci oko
Moja ima takve iz Original Marines ducana.
Hoces da ti pogledam?
Daj podatke sto zelis - boja, materijal, duzina rukava (3/4 ili bas kratke?)?
Trenutno OM ima 50% popusta na svu odjecu, a ako sam dobro polovila, u HR sad vise nema OM ducana... Steta, materijali i modeli su im odlicni!
Gdje kupiti zgodnu metrazu da glumi zavjesice na kuh eelementima? Odnosno di ima dućan a metrazom u Novom zagreb ili na istoku?
ja znam samo za onaj dosta veliki Emporio na Trešnjevci... a na istoku bi možda moglo biti štogod u outletu dućana Moj dom... U Novom Zg nemam ideju :/
Elly, hvala ti na ponudi, ali ne treba, nije mi bolero tako važan da bih te gnjavila, nije da nam baš treba za neku prigodu nego - bilo bi zgodno da ga ima i mislila sam da ću to lako naći, ali ako nema, nema veze.
Mima, OK.:)
Ima u Megi, na cca početku Remetinca. E sada, hoće li biti baš toga što tražiš, ne znam.
http://www.mega-poliplet.hr/novosti
Zatvorene papuce za vodu, djecje, ali broj 20? Stalno na reklamama vidim od broja 22
Molim Vas, zna li itko gdje kupiti magnetne držače za sapun??
Hitno tražim haljinicu s Peppa Pig, veličine 6-8, jel zna netko gdje ima, treba mi do 01.08.
Bilo je peppa majica u c&a al je sad sigurno vec probrano, no stignes narucit s ebaya
Ili kupi obicnu haljinu i odnesi u print studio
Gdje kupiti divan i kvalitetan Zen sand garden. Ne da mi se nabavljati online (ako ne moram), a ako netko zna ima li ga u Zagrebu... :-)
Moram nabaviti neku zaštitu za stol na kojem jedemo- kako smo u najmu ne bi htjela da uništimo stol. Običan stolnjak ne dolazi u obzir jer nam curka ima 14 mj i to vrlo brzo završi na podu. Oni obicni plastični su mi grozni, htjela bi nešto da je lijepo a funkcionalno- da se moze prebrisati jer ona jede sama i onda hrane ima posvuda- zavuce se i u one "pore" od stola. Šta da tražim? Imate li neku ideju? Gdje nabaviti tako nešto?
Mozda ovako nesto: plastificirana tkanina? Izrezes je po mjeri.
A sto se stolnjaka tice njih mozes pricvrstiti kopcama za stolnjak.
a cijena u kunama :zaljubljen:
ah zato sam i stavila srdašca
Jeftine patike za tjelesni?
Imat ce tjelesni jednom tjedno, patike stoje u vrecici u skoli... Mogu biti i neka znj marka, bitno da nisu skupe i da su u redu za nosenje.
(fizicki je aktivnija van skole i za te potrebe su kupljene bolje i skuplje patike).
Prosle godine je ovdje Anci pitala i dobila odgovor za Kaufland, kupili smo ih tamo za 49,99 Kn :mrgreen: - no ove godine ne vidim takvu dobru priliku nigdje... Javite! :)
Hvala ti Aurora, ovo iz Ikee mi izgleda skroz ok, bas cu pogledati kad se otvori;)
Jastuk punjen perjem - veliki 60x80?
U intersparu, bili oko 100 kn komad
Deichmann gledala, jeftinjace izgledaju da ne bi prezivjele cak ni ono malo nezahtjevnog tjelesnog sto ga ovdje imaju...
Prosle godine su bile te po 50 Kn u Kauflandu... i jos uvijek su zive, nisu uopce bile lose (pogotovo za tu cijenu!), pa bi nesto slicno bilo idealno.
U Kik ne zalazim.
U Pittarello bih mogla otici, thnx!
Šta fali Kiku?
Imaju odličnih stvari za male novce.
Još uvijek imam hlače koje sam kupila u Austriji na ludom sniženju za jedan šiling ( prije 15 g) i odlične su.
Tenisica ima i u Lidlu, a i druge naoko fora obuće.
Gledala sam jedne špagerice. Krute i smrde za poludit, ali su jeftine.
Bas sam ja htjela napisati da potrazis tenisice u lidlu (100-130 kn). Imaju zanimljive boje i kvaliteta je ok.
http://www.lidl.hr/cps/rde/SID-9FF68...635.htm?id=227
tenisice za tjelesni...
Kod jeftinih tenisica ipak pripazite na džon , zna biti od tvrde plastike i kliže se na ravnoj podlozi...
Meni je nekako štednja na tenisicama zadnja , radije uštedim na odjeći , ali po mojim kriterijima obuća treba biti kvalitetna i udobna...
Gdje se mogu kupiti zakrpe za bazen? Muž probušio danas djeci bazen :-(.
Te su do broja 35, mojoj trebaju 38 - no thnx za info, nekome ce sigurno dobro posluziti! :)
Pa ni ja ne stedim na patikama koje koristi za druge sportske aktivnosti (van skole), i kojih uvijek ima vise pari u opticaju.Citiraj:
dalmatinka prvotno napisa
Medjutim ove "patike za tjelesni" doslovce sjede u vrecici 10 mjeseci, obuku ih jednom tjedno, samo u dvorani - ako i tada. Prosle godine su radili (curice ritmicku) gimastiku bose, a bili su bosi i u pripremama za veslanje - pa nemam volje za patike koje cekaju davati onoliko koliko dajem za ostale patike (koje su u redovitoj uporabi).
Uvijek se treba paziti na omjer cijene i kvalitete, pa se tako mogu se naci i vrlo dobre a jeftine patike, recimo ove iz Kauflanda joj se nisu klizale, dzon je bio u redu, unutra nisu bile potpuno ravne... Ali ove godine ih nisam vidjela.
Gledala sam patike iz Lidla - ne ove sa linka, nego one za odrasle - i recimo, te mi se ne cine dovoljno OK.
Danas planiram do Decathlona, mozda tamo nesto nadjem.