Meni je koza uvik super.a sada se pojavilo potkoznih prista.boli gadno.
Jucer sam digla nalaze urinokulture...sterilno.i nalaze sa transfuzije.a nalaz od krv iz labaratorija dolazi dokt na email.
Printable View
Meni je koza uvik super.a sada se pojavilo potkoznih prista.boli gadno.
Jucer sam digla nalaze urinokulture...sterilno.i nalaze sa transfuzije.a nalaz od krv iz labaratorija dolazi dokt na email.
Cure koje nisu pišale na sodu nek obave.da vidimo oce li biti istina.
Popisajte se i stavite zlicicu sode bikarbone.ako pjeni musko je.ako ne pjeni zensko je.
Iza 9.tt se pisa. :)
Sad ce nestasica sode biti hahaha
Meni ne pjeni.svekar tvrdio da je ishlapila soda pa kupili novu.i ne pjeni.:)
Pišnila na sodu, ali se nije pjenilo. Koža bolja nego ikad. I nokti.
Hahaha zadarmamica, on bi decka!!! Super mi je kak to sa svekrom dijelis :D
Cestitam onda na curki ;)
Mamice i buduće mamice, znam da slijede blagdani, ali nemojte se ubijati od posla. Nek drugi malo oko vas skaču, a vi uživajte.
Želim vam svima sretne nadolazeće blagdane i pažljivo s klopom. Sve što sad natučemo trebat će skinuti za koji mjesec :)
Ma jooj, soda ne laze :D
Upravo sam napravila cupavce.i gotova sam.vec me pocelo probadati.tako da ove god samo jedan kolac.prosle god 5vrsta :)
hahahhaah soda.... nasmijala sam se :)
ja san sretna, uzivam ali......sinoc san primjetila da se ne mogu vise okrenuti u krevetu bez da me nesto zaboli...nagle pokrete ne smijem raditi jer i ako samo nesto pokusam naglo odma me zaboli nesto. osim toga imam bolove kao da cu dobit menzis..ne boli jako ali dovoljno da budem zabrinuta...sad sam 34 t...mozda mi je sve tko tesko postalo i jer sam se udebljala 19,3 kg..
hahahhaah soda.... nasmijala sam se :)
ja san sretna, uzivam ali......sinoc san primjetila da se ne mogu vise okrenuti u krevetu bez da me nesto zaboli...nagle pokrete ne smijem raditi jer i ako samo nesto pokusam naglo odma me zaboli nesto. osim toga imam bolove kao da cu dobit menzis..ne boli jako ali dovoljno da budem zabrinuta..zbog toga pijem donat ali mislim se da li da kupim neki sumeci magnezij...sad sam 34 t...mozda mi je sve tko tesko postalo i jer sam se udebljala 19,3 kg.. jel ima neka trudnica u visem stupnju trudnoce ili sve sve manje vise tek na pocetku?
Nama je sutra 39 tt, jucer i danas polako ispada cep, bas me zanima kad ce krenuti...
Znam da cep moze ispadati danima prije, ali se ipak nadam da ce malac doci sto prije, jedva cekam<3
Ja sam dva puta piskila na sodu sa 12 tj i sa 18 tj, oba puta je pjenila, i dr je potvrdila da nosim decka. Ja sam neki dan napravila bozicne keksice, ali svi su pojedeni, vise necu pravit, uzet cu sutra nesto kolaca od mame i to je to.
da, kazu da "kcer ukrade ljepotu mame" :mrgreen: ne bi se bunila da je curica, a ni da je decko...
p.s. prije cca 5god sma bila kod jedne "tete vracare" (zene koja cita iz tarot karata) i rekla mi je da cu prvo roditi kcer... u ovih 5god sve sto je rekla se ostvarilo, ha vidit cemo jel i ovo pogodila ;-)
Uff Kiri, naravno da je sve teže...
Ja sam 35 tt, ali beban je već proporcija većine terminskih beba (3450 g), trbuh visokooo tako da jedva dišem, a saginjanje je muka živa.
Po noći mi je onaj dugačak jastuk neizostavan, budim se 2-3 puta za wc i još koji put jer mi noge trnu. Bilo bi i gore, ali me moj 1,5-godišnjak toliko iscrpi preko dana da nema šanse da ne spavam.
Za bolove nisam sigurna, oni kod mene dolaze periodično, kako se što razmješta i rasteže. Sad već neko vrijeme me nije boljelo na duže vrijeme.
Bugaboo :fige: da zagrliš tog dječaka u 2014.
maca..kad ti je termin..meni je 4.2. i moj je veci za tjedan dana ali ne zeli se okrenit, guza mu je doli tako da mislim da cemo morat na carski...kad se tvoja beba namjestila glavom? ajme imas jos jednu bebu doma? ajme pa kako uspijes?
hahaha, soda, moja pjeni a vidit ćemo šta će uzv otkrit
napravila 2 vrste kolača i dovoljno, prošle godine 5 i torta :oops:
Termin mi je 30. 1.
Moj je poceo dubiti na glavi prije 30. tjedna.
Ali ne mora ti to nista znaciti. Znam mamu kojoj se beba okrenula zadnji tjedan. Ona tvrdi da su one vjezbe za okretanje pomogle :?:
A kako uspjevam sa starijim i gigantskim trbuhom?
Pa moram. Muz pomaze koliko moze i stize ali mama je mama :-)
maco, cestitam ti na trudnoci... taman pred termin!
Slobodno mi se mozes smijati ako sam ti vec cestitala - ja se trenutno cudim i veselim kao da nikad prije nisam vidjela. :lool: :škartoc:
Ha ha umirem od smjeha na sodu :) al neda mi vrag mira pa cu probati :) doc je zadnji put rekao da misli da je decko al nije siguran
I da,definitivno je sve nekako teze raditi kad si trudan!! Sinoc mi je bas bio tvrd stomak i bolan na dodir,valjda sam se preforsirala ,zato danas polako :D
Evo da se i ja javim.... sve ok - odmaram, uživam u lijepom malom boru, dobroj hrani i familiji, osjećam se super i mislim da ću još izdržati, nadam se do jedno 1.7.2015 ... Nadam se da je i svima vama u očekivanju djeteta na ovom pdf-u lijepo.
Svima želim sretan Božić!!!!!!
Bok drage trudnice i buduće i novopečene mame, htjela bih vam se i ja pridružiti na ovoj temi. Ja sam prije dva dana bila na 1 uzv i vidjelo se :heart: Danas sam 6+1. Na samom sam početku trudnoće, zasad je sve išlo kako treba, pozit. test, pravilne bete, uzv, dobro se osjećam i nadam se da će tako i ostati jer dugo smo se borili za ovo malo čudo.
Svima vam želi sretan i blagoslovljen Božić, mirne blagdane da uživate sa svojim mrvama i obitelji!
Sara cestitam na srceku! Neka ti je uredno sve do kraja ;)
Drage moje zelim vam Sretan Bozic, a svima nama da iduci cekamo sa svojim bebicama!!!!
Ja sam na badnje jutro drage moja postala mama jednog malenog ljepotana Mateo,vec se mazimo ucimo sikati a ja nakon opce anestezije vec sam na nogama I sjedim,osjecam se tako bogato,sretne vam blagdane .
Jo Cestitam na najljepsem poklonu :heart:
Cestitke Jo!!! Uzivaj u svom bebacu! :zaljubljen:
Jo čestitam na najljepšem poklonu ispod bora!
Oporavi se brzo, a malenom puno sreće, ljubavi i zdravlja.
Sara dobro nam došla :)
Jo čestitam :*
baš vas je u ljepo vrijeme iznenadio malac
Jo cestitam:-D:-D:-D
Jo divno, predivno
Čestitam
jo cestitke!!!
svima sve najbolje i najljepse zelim!!! neka trudnoce budu cisto skolske i da sto prije budemo sa svojim smotuljcima :heart:
Jo, čestitam. Divno mi je čuti kad netko dobije bebicu, ali naročito za "potpomognute" mame.
Sara, dobro nam došla. Sjećam se svog uzbuđenja kad smo vidjeli srčeko, a sad smo već veliki 24 tjedna. Kak vrijeme leti kad se zabavljaš s trbuščićem.
Svima sretan Božić. Evo, ja sva uzbuđena i budna od 4 ujutro. Doduše, ne od Božića već mi se vratila nesanica.
Jo, cestitam na sincicu. Uzivajte i puno se ljubite! :heart:
Sara, dobrodosla, konacno si na ovom pdfu :-D
Svima koji slave zelim blagoslovljen Bozic.
sretan vam bozic drage zenice!
ja sam sinoc zavrsila u bolnici s obilnim krvarenjem i ugruscima, ali bebica je jos tu hvala bogu, imam 2 hematoma a jedan je tocno iza bebe i taj je veci....i dalje krvarim, dobila sam duphastone i mirujem...nadam se da ce sve bit dobro i da sam kroz koji dan kuci....
Tetagogolina bas mi je zao! Nadam se da ce biti sve u redu :*
Sretan Božić drage trudnice! Svima želim puno zdravlja, ljubavi i sreće!
Tetagogolina žao mi je zbog problema koje si imala! Hvala Bogu to je riješivo, miruj i opusti se u maženju i pazenju!
Ja sam isto imala hematom koji me dugo pratio, ali se na kraju samo tako povukao- bez krvarenja. Sada smo već pri kraju trudnoće i sve je o.k.! Čekamo 15.01. pa da se upoznamo!
Cure drage, zelim vam divne i ugodne blagdane! Da vas nista ne boli, da vam nije slabo, da niste umorne i da se osjecate odlicno! :)