evo runde kasne virtualne kavice :coffee: i inih toplih napitaka ali i za one koje mogu i smiju - jedna kratka :pivo:
Printable View
evo runde kasne virtualne kavice :coffee: i inih toplih napitaka ali i za one koje mogu i smiju - jedna kratka :pivo:
Kadauna, ja bi sve to i bas tim redom :-)
Da Bubek, zeli vidjet prvo jedan normalan ciklus s ok endo ako sam dobro shvatila.. ai i neki moguc strajk je na pomolu pa da ne uletim bas kad nema nikog.. da, sad sam dufice odradila i nema je.. cekam jos tjedan dana pa ako ne dodje onda ce mi rec sta da radim..
grlim mila :love2:
Hvala draga :heart:
Cure drage želim vam puno sreće u nadolazećim postupcima i da nas razveselite lijepim betama.
Mi smo jučer prvi put čuli srce i jako smo sretni.
Svima saljem zagrljaje.
....Mi smo u velikom išćekivanju, jučer je menga trebala stići,ali njoj se očito neda (nisam je nikad ovako priželjkivala :lol: )...
Jejja lipa moja, sta reci? Bas sam mislila kako cete krenuti sad i ti i Bubi... Saljem veeliki hug, drzi mi se.. Drzim fige da se sto prije sve poklopi.. :-*
Bubi kad ti kreces?
Tonkice :-D za srceko
Koliko sam ja shvatila doktorica je tempirala svojim pacjentima 3dc (19-24.8) (nije mi bilo jasno zašto ne i poslje,sad znam da je zbog biologa), a doktor očito nije naglasio vama :/ , držite se curke,znam da vam se čini dugo,ali sad će vrijeme proletit (bar vas tješim).
Ja čekam mengu :gaah: ,pa zovem gore...mi bi imali FET (otprilike 10-15.9) a možda i meni odgode kao i vama... :cekam::cekam:
SIJEČANJ 2013. (6)
luc, PFC Prag, 1. AID
legal alien, Petrova, IVF (nakon 3xIVF/ICSI, 1xIVF, 1x sekundarni IVF/ICSI) gemini
sirena 28, Petrova, AIH (nakon 1xAIH)
kruca, Vg, IVF (nakon 6xIVF)
tina29, Petrova, AIH (nakon 1xAIH)
edina, IVF (nakon 2xAIH)
VELJAČA 2013. (4)
sivka, VV, IVF (nakon 4xAIH, 3xIVF, 1xIVF u prirodnom ciklusu)
Bubimitka81, IVF Centar, IVF (nakon 1xAIH, 3XIVF)
pilek, Petrova, IVF (nakon 2xAIH) gemini
Štrumfet@, VV, IVF (nakon 3xIVF)
OŽUJAK 2013. (5)
Bluebella, PFC, FET (nakon 1xIVF/ICSI, 1xIVF/PICSI, 1xFET)
Pinar, PFC, 1.IVF gemini
željkica, CITO, IVF (nakon 1xIVF, 1Xsekundarni)
barbi26, IVF Centar, IVF (trudilica za drugu bebu, nakon 1xIVF, 1xFET)
butterfly101, spontana trudnoća (nakon 7xIVF, 1xsekundarni)
TRAVANJ 2013. (7)
Muma, VV, IVF (nakon 2xAIH, 1xIVF)
ANGEL_26, IVF/ICSI gemini
Vanesa, VV, FET trigemini
corinaII, Cito, FET (nakon 1xAIH, 5xIVF)
leeloo77, PFC, IVF/ICSI (nakon 2xAID, 2xIVF/ICSI, 1xFET) gemini
magi7, Ri, IVF u prirodnom ciklusu ( trudilica za drugu bebu, nakon 1xFET, 2xIVF)
Ginger, Betaplus, IVF u prirodnom ciklusu (trudilica za treću bebu, nakon 1xIVF)
SVIBANJ 2013. (8)
Berina, Bahceci, IVF/ICSI (nakon 2xIVF/ICSI)
karla1980, Maribor, FET, trudilica za drugu bebu
nov@, VV, IVF/ICSI (nakon 1xIVF/ICSI)
innu, Ri, IVF/ICSI (nakon 10xIVF/ICSI)
inaa, Cito, IVF/ICSI/TESA (nakon 5xIVF/ICSI/TESA)
Vrci, Betaplus, IVF/ICSI (nakon 2xIVF/ICSI, 1xFET)
dora<3, Vg, 1. IVF/ICSI
đurđa76, PFC Prag, IVF (trudilica za drugu bebu) gemini
LIPANJ 2013. (10)
boss, Postojna, IVF/ICSI/TESE gemini
Zima77, IVF Centar, IVF (nakon 5xIVF)
Žabac, PFC Prag, FET (nakon 3xAIH, 7xIVF, 1xFET)
Daka, Vg, 1. AIH
vatra86, Ri, IVF(nakon 1xAIH, 2xIVF u prirodnom ciklusu)
linalena, Petrova, IVF/ICSI (nakon 5xIVF/ICSI, 4xsekundarni IVF/ICSI)
sybylle, IVF Centar, IVF/ICSI (nakon 1xIVF/ICSI)
snupi, Petrova, IVF (nakon 2xIVF)
mima235, VV, IVF
ana 03, Petrova, IVF (nakon 1xIVF)
SRPANJ 2013. (4)
tigrical, Ri, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 8xIVF/ICSI, 3xFET, 4xIVF u prirodnom ciklusu, 3xIVF polustimulirani)
tonkica, Petrova, FET (nakon 1xIVF)
hannah8, PFC Prag
Lana77, PFC Prag, IVF (nakon 3xIVF)
KOLOVOZ 2013. (2)
Prag, Pronatal, FET (trudilica za drugu bebu)
m2b
Čekalice bete~~~~~~~~~~
Ledamo, 1. IVF/ICSI
Čekalice transfera~~~~~~~~~~
Strašna, VV, FET (nakon 2xAIH, 5xIVF)
Čekalice punkcije/fertilizacije/inseminacije ~~~~~~~~~~
valiana, PFC, IVF (nakon 1xIVF, 1xFET)
Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
Loly, Cito, IVF /ICSI (nakon 4xIVF/ICSI, 1xFET); tikki, Betaplus, IVF/ICSI (nakon 2xAIH, 7xIVF/ICSI, 2xFET; 1xsekundarni IVF/ICSI)
AIH, prirodni/polustimulirani/sekundarni, FET ~~~~~~~~~~
tina_julija, VV, IVF/ICSI/TESA (nakon 1x IVF/ICSI/TESA); lara39+, Cito, IVF/ICSI (nakon 3xAIH, 5xIVF/ICSI)
ON-GO
9/2013 ~~~~~~~~~~
Ajvi, VV, 1.IVF; arlena, VV, 1. IVF;
bernica, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); bubaba, Petrova, FET (nakon 3xAIH, 1xIVF);
BubaSanja, SD, IVF (nakon 3xAIH, 2xIVF/ICSI, 1xIVF); bubekica, VV, IVF/ICSI (nakon1xIVF/ICSI, 2xFET);
Dea2010, VV, IVF (nakon 2xAIH, 1xITI, 5xIVF, 4xIVF u prirodnom ciklusu);
doanna, SD, IVF (nakon 2xAIH, 2xIVF/ICSI); Ftičica, Petrova, AIH (nakon 1xAIH);
hrki, VV, IVF (nakon 2xAIH, 3xIVF, 1xFET);
kiki30, KBC Ri, FET (nakon 8xIVF, 1xFET, 2xIVF u prirodnom ciklusu);
lberc, VV, IVF ( nakon 6XIVF, 3xIVF u prirodnom ciklusu, 1xFET);
Lotta81, Vg, IVF (nakon 4xIVF/ICSI, 1xsekundarni IVF, 1xFET);
MAMI 2, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); Mary123, Petrova, IVF (nakon 2xIVF);
miny, PFC Prag, FET; mostarka86, IVF/ICSI, Cito (nakon 4xIVF);
NINA30, VV, IVF (nakon 3xAIH, 3xIVF); Noemi, VV, 1. IVF;
orhideja., VV, FET(nakon 1xIVF/ICSI); prava ovčica, Petrova, IVF (nakon 1xIVF);
s_iva, IVF (nakon xxIVF); saan, VV, 1. IVF;
sandy0606, VV, IVF (nakon 1xIVF); sanjam, Vg, FET (nakon 1xIVF);
tantolina, Ri, IVF ( nakon 8xIVF);
10/2013: zelimo_bebu, Vg, IVF (nakon 1xIVF/ICSI, 1xIVF u prirodnom ciklusu); mg1975, VV, IVF (nakon 1xIVF/ICSI ); špelkica, VV, 1.IVF; paty, RI, IVF (trudilica za drugu bebu); nova21, VV, 1. IVF; Dalmašica, VV, 1. IVF; jejja, Ri, FET (nakon 2xIVF): Kjara, VV, IVF (trudilica za drugu bebu); sami_os, VV, IVF (nakon 1xIVF); marincezg, VV, IVF/ICSI (nakon 7xIVF/ICSI)
11/2013: dino84, Ri, IVF (nakon 1xAIH, 4xIVF, 1xFET)
01/2014: nestrpljiva anka, Petrova, IVF (nakon 1xIVF)
01/2014: Zeljka33, Petrova, IVF, trudilica za drugu bebu
Hrabrice i čekalice koječega~~~~~~~~~~
2hope, aboni76, Abys, Afraid, ajma, aleksandraj, amber, Ameli, amy2004, anabela1, Anaši1507, andi33, anica0508, Anna1, antesa, Anja &ja, applepie, ARIANM, aska, aslan, Aurora blu, babygirl, Baky, bananka, Barbarella, barkica, Bea, beb – san, believes, belma3, bmaric, bobo32, bohinj, bonim, brigitta, Brunna, bubamara!, Bubamara 87, bubili, bubimitka, Cana73, Cannisa, carlreina, chris, ciklama1, clematis, cosmic, cvjet, cvjetić, Cvitaa, cvitka, Čičkolo, Črkica, d13, DaBaR, Dada-55, dadyakBda, daliana, Dalmašica, dani39, darci, Darkica, darmar, dazler, dea84, Deamar, deniii, Desideria, Dhea, DiDi446, dim, *DJ*, dola, Dona, Donkey, dorina199, drama_queen, dreamgirl, edinas, ELA28, elen, Elena 85, ema1, emocija, Frćka, Frodo, Gabi, Geja 41, gljiva, grožđica, hedoniza, Helena5, Hoću bebu, hope, inada, inana, inesica_85, Inna28, inspire_me, ivana101, Ivana0409, iva.gita, ivana83, ivanchi78, ivanica86, ivica_k , ivka, ivka13, ja.sam.xyz., jadro, Janica1, Jelena, jelena1m , jo1974, jojo, jopam, kata.klik, keti10, kika222, kinki, kkipilek, kleopatra, kokos, krgina, kriistiina, krojachica, Kyra Ars, lana2401, lastin rep, laky, ledena, LeeLaa, Lejla37, leptirić82, Leva, libicaa, ljubi, ljubilica, LOTTOS, luna1, lucija83, ljiljan79, ljube, magnolija13, marta, MAJA14, majahu, majalena, majalina, MajaPOP, Maja_st, Mala Maja, mala i/ili mali, malianđelak, malena2, manchi19, *Mare*, mare77, Mare85, Mare O., marijakr, marija_sa, marincezg, mario, Marnel, marnie, Martinstoss, martuška, MARYTA, mateaaa28 , mativa, Matko, matty569, M@tt, mayica01, medeni.angel, Medicandy, meki, merssi, Mery0908, mery, metkovk@, milivoj73, mima32, Mini3, miny, mishica_zg, Missixty, miška, mona22, monja, mravak, mrvica7, mssnoopy1204, Nana Mo, Nellie, nera29, NerdyD, neumorna, Niki, NIKOLINA, Nikolina-Zagreb, NinaDrv, nina70, nina977, nirvana, njofra75, nora208, olea77, olivera, Orhideja, Ozana, Papiga.Capo, PetraP, piki, pinny, pirica, plavo oko, _plavusha_, plavuša 007, polo, polončica, pongo, pretorija, prima, Prozerpina, ptica1, pukica678, renna, riba76, rimela, roan, Rominka, RuMo, Ruthy, ruža82, sabas, sami_os, sanchica, Sandra1971, Sanja001, Sanja1, sanjalica82, santana, sara10, sara69, sg12, sildad, sissy75, skandy, slatkica, smarija, Smarta, Snekica, Sneki41, sonječka, sos15, Spa, splicanka30, Stena, strijelac, sunasce, sunčeko71, suzy.s , taca70, tajcigb, talia7, tantolina, Tasha1981, tetadoktor, The Margot, theorema, tiki_a, TinaB, Tinkica, tinka10, Tomek, Toyota, TrudyC, tvigy, una99, Vagica, Vaki, Vali, valii, vedre, vesnare, vikica, vita22, Vrci, vrtirepka, Vuk, wanna be mommy, weda, zasto_bas_mi, xena.mbk, zdravka82, Zeena, zeljka84, zlatta, zlo28, zoki28, Zvijezdica1, Želim bebu, žužy :heart:
Bravo Bubi vrijednice naša ;-)
:kiss:
ja danas na prvoj folikulometriji.
nadam se da će biti lijepih folikulića:cekam:
natrag da...napokon
hvala bubekica :kiss:.
za sada na letrilanu a od danas će mo vidit.vjerovatno puregon ko prošli put
Jedan aplauz za nasu Bubi!!!!
Ajmo cure ON-GO!!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
za Bubi :klap::klap::klap:
moj duboki naklon :mrgreen:
trebalo mi je malo duze dok pohvatam sve, ipak je od zadnje liste proslo skoro 3 tjedna... izgleda da ce sad krenuti punom parom.
cure, samo da vas pozdravim,nadam se da će konačno krenuti pravi jesenski vlakić !! :-)
Bubi,mene skini s liste za 9mj. jer ne krećem u postupak,možda u 10mj. neznam ni sama,javim se...
želim svima puno sreće,puno plusića i malih srčeka....pozdrav :bye:
super ti to pohvatas Bubek.. bas gledam prolazi i druga godina u borbi za bebacem, prva u mpo.. unazad gledajuci vrijeme leti a u iscekivanju postupaka kao da stoji.. svim cekalicama zelim da se to isplati i da im vrijeme leti :)
evo mene odradjena prva folikulometrija.
ima jedno 5-6 folikula veličine 10mm. dobila sam puregon i slijedeći uzv u ponediljak
danas mi je tek 5 dan ciklusa valjda zato tek u ponediljak.
jesu li za 5dc dovoljno veliki folikuli-10mm? :unsure:
Hvala bubekica i ja mislim da je ok.
do sad mi je uvik punkcija bila 12 dc a sad bi tribala onda u četvrtak
oprosti bubimitka krivo napisala ime
Bok curke, evo samo da vas sve pozdravim i pustim puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~ za plodnu jesen!!! Ja brojim sitno, i jedva čekam upoznati svoju malu mišicu.
Ljubim vas sve!!!
Oću ja prva otvoriti sezonu? Prijavljujem punkciju u ponediljak :-D
Tina_julija kad je tebi punkcija?
Neces sama... Idemo u kompi.. Ponedjeljak je nas dan!! :)
sretno cure!!!!!!!!!!!!
Loly , tina_julija sretno u ponediljak :kiss:
ja ću za vama:sing:
Sretno nam!!! Mislim da ce mi folikuli sami pocet izlazit van ak ne odem na punkciju uskoro... :)
;) danasnji dan je totalno krivo krenuo, prvo s cetrotidom onda na svaki krivi pokret imam melodiju u jajnicima, spremni su za party... :) danas se zafrkavam, plakat cu sigurno do ponedjeljka... :)
Curke...sretno vam :fige:
Pozdrav curke!
Evo da se i ja prijavim ovdje.
09/2013 Pronatal,Prag,IVF (do sad 1xIVF,1xFET sve Pronatal)
Neznam jer još što moram napisati?
Svima puno sreće želim!
Cure sretno! Meni ce punkcija najvjerojatnije u srijedu biti. Bas se kuzi da je pocela sezona :)