Anci i MB može i meni slike :-)
Ja imala dvodnevni rest day. Obično to tako bude kad mi je na redu cardio. Uvijek moram više planirati da ga uguram.
Printable View
Anci i MB može i meni slike :-)
Ja imala dvodnevni rest day. Obično to tako bude kad mi je na redu cardio. Uvijek moram više planirati da ga uguram.
mb, odlično :klap:
iste smo visine :-)
Ok. Isto smo i visoke :muko_moja:
vikki, nema ;-)
preporučam celulit staviti na ignore:
http://breakingmuscle.com/womens-fit...lete-cellulite
i ja spadam u one koje masaže ne privlače. kad baš neki mišić zeza onda mi paše za tu svrhu. prije/poslije treninga se sami masiramo rollerima, lopticama, valjcima. tada obično ubodem eventualno problematično mjesto/mjesta i to mi je OK i dovoljno
a kad se već sve hvalite sa nečim, onda mogu i ja :mrgreen:
u petak:
- 31 km biciklom na trening
- glavni dio treninga sa 4 tabate, 4 različite vježbe. treća su bili marinci (varijanta lezi, ustani, skoči). prvih 20 sekundi 6 komada, 2-7 runda držala ritam od 5 komada, 8. runda ponovno uspjela 6 komada
- 31 km biciklom do doma
najela se ko prasica oko 22 sata
aha, i što se tiće mišića. eto, jedna majica sa 3/4 rukavima me žulja na podlakticama. mene veseli. ti mali mišići su mi jadni, zadnje neko vrijeme ih dosta žnjaram po treninzima pa nek se nešto i događa :-)
Inesica, koje su bile ostale vjezbe. Nisu valjda skakajuci lungeesi :D
I mene majice zuljaju u nadlakticama. Ne smijem
muzu reci :lool:
MB, odličan napredak i super izgledaš :klap::klap:
Inesica, hoćemo tvoje fotkice. Ja bih opet slinila nad tvojim rukama :yes: (mada se moram pohvaliti da ni moje nisu više za bacanje :))
Ima dosta novih cura koje nisu ni vidjele što funkcionalni učini od čovjeka :mrgreen:
inesica wow :naklon: koliko kilometara, ostalo se pravim da ni ne vidim :lool:
daj slike na sunce!
e da, ja oduvik imam problem s celulitom ali primjetila sam da ga je punooo manje od kad vjezbam intezivno, tako da ima nade :mrgreen:
nemam ja slikice :P
al nikad se ne zna. no, u kojem god slučaju, slika nema dok mi se ne izjednači boja kože koja je sad ko u bauštelca :nedjelja u vrtu:
a fukncionalni učini to da funkcioniraš funkcionalno :lol:
ma caka je u tome da ja imam 3 godine nekog vježbuckanja iza sebe, a od toga 1 godinu i nešto stvarno pametnih i odličnih tih funkcionalnih treninga. i da, genetika je veliki ključ u formiranju mišića. i vrijeme, vrijeme, konstantno druljenje po jadnim mišićima
dok ona ne stavi te slikice izjednacenog tena, ja sam jucer gledala u te njene rukice i gledala i gledala i gledala i gledala i gledala i gledala i gledala..............
to je zato što se celulit proglasio problemom, a žensko tijelo u neku mjeru bez njega ne postoji.
celulit je način formiranja masnog tkiva.
jel spremište 'otrova'? je, ko i kod masne ribe. masno tkivo je uvijek spremište svega što ne ode van. ako nema 'otrova' samo će biti neotrovno, ali i dalje kugličasto.
- ako neka ima slabiju kavalitetu kože, više će se vidjet.
- ako neka ima sklonost skupljanja masnog tkiva na jednom dijelu tijela, više će se vidjeti na tom dijelu (zato na mojim rukama se sada neće vidjeti a na dupetu hoće i uvijek hoće).
- ako imamo više masnog tkiva onda će se više i vidjeti.
jel možemo bez masnog tkiva? ne možemo i nema drame. većina žena na taj način 'sprema' masno tkivo i one se celulita nikada neće moći rješiti. pogotovo ne sa godinama jer nam njima opada mišićna masa (potencijal) i kvaliteta kože ;-)
Malena beba i Anci - preprezgodne ste :klap:
Kako se vi to gledate? Dajte i meni da ja vidim sto vjezba ucini od covjeka. Ne znam ima li smisla da se ja uslikam, ja cu bit ista sad i za mjesec dana vjezbanja, jedino cu se cvrsce osjecat (valjda) .
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
ja sam samo vojaer, koji s vremena na vrijeme pogleda neke slikice, cak ni od svih, vec kad me zasvrbe prsti ko danas kod anci. a ko me vidi vidi. nema se bas sta ni gledati, jedino sto imam noge do poda, koje su sad narasle za koji cm da mogu do inesicine lampe :lol:
a kako tebi ide?
Uuu i ja bi da mi noge narastu :lol:
Ja sam se upravo uslikala za "before".
To sam i mislila. No dobro, dugo sam i bila bez njega, moralo je od trudnoće nešto ostati.
MB, jednako smo visoke :)
Ja se ne hvalim ničim jer ništa ne radim osim trčanja svaki drugi, treći dan. Jučer sam otrčala probnu peticu prije savskog, 5:35 pejs. Inače planiram svaki tjedan dizati za 1 km kilometražu, do 21, sad sam na 11. Ako me umor totalno ne shrva, no za koji dan ću svojima na more da me hrane i rade sve osim oko djeteta pa možda malo i dođem k sebi.
I fotkala sam se prije dva-tri tjedna, ali ne znam napraviti album :škartoc: A i ne vidi se bogznašta, zbog puno kardija mišići nemaju baš šanse.
S2000, ti si baš štreberica, odmah si se primila posla kako spada, bravo :klap:
vikki, bravissimo! odličan pejs :klap::klap:
Za koji pm se spremaš? Ja ću onaj u listopadu pa ću s pripremama krenuti tek krajem ljeta. Za sad trčim samo subotom 5-6 km.
ZG u listopadu, ništa dalje ne dolazi u obzir do daljnjeg, šteka mi logistika zbog djeteta. Mada bi plitvički bio lijep doživljaj.
s2000 bit ce ti drago poslin da imas before slikice, vidit ces :klap:
vikki bravo :klap:
S tim da računam da preko ljeta neću baš trčati, prevelike vrućine, uglavnom planiram plivati (i sad mi je već vruće za trčanje). Zato bih htjela prije ljeta stvoriti dobru bazu pa u kolovozu i rujnu malo pojačati treninge prije polumaratona.
Onda ćemo i na pm zajedno :love2:
sad kad sam vidila malenu bebu i kavofoba jos mi je draze da sam opalila slikicu. Bas ste cvrste, vidi se na oko.
anci i mb :heart:
oooodlicno!
ja sam jedini jado koji ide before-after-before :mrgreen:
Ancika mrak! Super promjena! Mb ja bi isto fotke! Ja sam jucer zwow 76 i 12, a danas zshred 43 ali 5 rundi umjesto 3.
Nisi! Ja sam najgori karakter na svijetu, par dana super jedem i vaga odmah pocne kliziti i onda sinoc pojedem tonu cokolade. Shame on me.
Sad opet ispocetka. Ili kako w.churchil rece: if you're going through hell, keep going.
Mb, moj naklon! Super super rezultati, a i badic mi se svidja!
summer ne virujen ti :P
sasa posaljem ti pridvecer kad se ustekam na laptop opet
ako ce netko moje fotke, vičite. I ako neka moze preporuciti da vjezbam malo ciljanije (uz neciljane naravno) za donje trbusne misice.
Danke
Salji mi :)
S2000, šalji fotke. svi hoćemo, ofkors :)
taman san ja to tila napisat, svi ocemo, ne moras ni pitat :mrgreen:
Stavila sam slike u privatni album sa sifrom, poslala sam kavofob link al je odvede na pocetnu. Probat cu opet poslije, sad sam vani.
Mislim, vi toliko komplimentirate jedna drugoj, ono "woooow, vidi joj strukića", "wooow, vidi joj ručica", "wooow koji mrak trbuh", da se osjećam kao najdeblja, najmasnija, najcelulitavija i najgora ovdje :mrgreen:
Btw, od sutra krećem na trčanje, instalirala sam runkeeper, idem proučavati taj appić, a vi me dodajte za frendicu ako se uspijem logirati pod *mamica* :mrgreen: