Mene isto 12-ti dan kvaci vikend pa neznam hocu li u petak ili ponedjeljak.
Printable View
Mene isto 12-ti dan kvaci vikend pa neznam hocu li u petak ili ponedjeljak.
Ako se nesto primilo, 11dnt trodnevnog bi morala biti pozitivna beta
Za petodnevni dva dana ranije
Mene jos zanima dali neki lagani pritisak u maternici moze biti znak da se mrva implantirala ili moze biti pritisak od punkcije/stimulacije i svih lijekova koje trosim nakon transfera?
Moze biti i jedno i drugo
Simptome trudnoce i pms je jako tesko razlikovati
Zapravo, nikad nisam skuzila razliku
dobra vecer svima! citam vec satima ovaj podforum i uhvatila me zelja da vam se javim i prije svega zazelim svima puno srece! Citam puno pozitive i to bas veseli. Ova borba je uzasno teska, ali je svaki uspijeh puno sladji :heart:
Ja sam danas 3 dt, transfer 3 dan. Bilo je 9 js, 5 se oplodilo, 2 vratili, 3 u slamci. Betu mislim raditi 13 dt, 06.04.
S obzirom da imamo 3 neuspjesna postupka i godine lagano sustizu :-) doktor ovaj put raspalio svim sredstvima. Prvo sam u prethodnom ciklusu imala nekakav scratching rodnice (nije dokazana metoda, ne moze odmoci, a navodno neka istrazivanja imaju pozitivne rezultate). Nakon transfera sam dobila Fragmin, iako iza sebe imam uspjesnu trudnocu bez slicnih ljekova...opet citam moze pomoc kod cirkulacije. Tako da se bockam i dalje, pokusavam odmarati, ali uz konstantno ludilo na poslu i neumornog petogodisnjaka :uteg:
Ja sam vecinu svojih simptoma proslog uspjesnog postupka zaboravila, a kako od danas imam lagane pms grceve morala sam doc procitat sta ima kod vas :mrgreen: staracka demencija :mrgreen:
[QUOTE=inika1;2970853]Danas sam još primila injekciju decapeptyl-a
2 h nakon injekcije sam imala grčeve i žarenje...dolje malo niže od pupka
E sad neznam dal je to nuspojava decapeptyl-a ili ….?
(Transfer je bio u četvrtak )
Jel tko imao nuspojave na decapeptyl primljen 4 dan od transfera ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Inika1 ja sam decapeptyl primala jedino kao supresiju, nikad nakon transfera, ali bi znao biti neugodan ako ga primjenim direktno iz frizidera. Zato ga uvijek zagrijem malo u rukama prije davanja inekcije. Inace nikakvih nuspojava...Jesi li ga sama sebi davala? Da ti nije proslo malo zraka?
Ma ne muž mi je med. teh i on mi je dao. Prošli cetvrtak je bio transfer, a jučer sam 2-h nakon injekcije decapeptyl-a bila bas napuhnuta dosta i imala grčeve i žarenje u maternici nekih 2-3 sata. Mislim nije konstantno bilo iste jačine . A čini mi je da je to prerano za implementaciju .
Evo zasto nikad ne ctiam nuspojave :mrgreen:
Decapeptyl
Najčešće nuspojave su glavobolja (27%), vaginalno krvarenje/mrljasto krvarenje (24%), bol u trbuhu (15%), upala na mjestu injekcije (12%) i mučnina (10%).
Mogu se javiti umjerene do jake navale vrućine i hiperhidroza no obično terapiju nije potrebno prekidati.
Neke nuspojave su tijekom terapije triptorelinom pokazale opći uzorak hipo-estrogenih smetnji povezanih s blokadom hipofiza-ovarij osovine, kao što su poremećaji sna, glavobolja, promjena raspoloženja,vulvovaginalna suhoća, dispareunija i sniženi libido.Tijekom terapije s Decapeptylom 0,1 mg/1 ml može se javiti bol u dojkama, spazam mišića, artralgija, povećanje težine, mučnina, bol u abdomenu, nelagoda u abdomenu, astenija i epizode zamućenog vida i poremećajavida.
Sve je tu https://mediately.co/hr/drugs/IdAmk6...ki#undesirable
@Snelly, još 2 dana do UZV!!
Jesi li i ti osijedila?... ;)
Dani, mi idu i brzo i sporo, al dobro je, pozitivica... <3
Meni je danas 8dt, jutros radila test i nista. Cekam jos u ponedjeljak betu ali ocito ni ovaj put nista :(
Jolica, zar nisi malo rano radila test?
da, nije li to malo prerano za kućni test?
Probaj se ne opterečivati s time, čekaj betu pa ćeš znati 100%
Evo da se i ja prikljucim... Prvi put pisem, a profil vec neko vrijeme imam... Dosada borba sa tri IUI, dva ICSI-ja, jednim FET-om i evo 25.03. transfer prekrasne blastice - FET. :) uvijek smo dobivali blastice i transferi uvijek 5.dnp.
Doktor je napisao da krv vadim 07.04., ja vec planirala raditi test u ponedjeljak, to je 9. dnt. Dosad sam radila testove uvijek 9.-10. dnt betu vadila na dogovoreni datum... Nazalost, bas svaki put je beta bila 0
Sad opet ovo tesko cekanje...
Ma je da vjerojatno cure. Ma sinoc smo se mm i ja posvadali, jbg oboje smo pod pritiskom zbog toga svega i rekoh idem napravit test mozda se pojavi neka sjenica da me bar malo utjesi kad ono nist :(
Ipak bi i ja, ko sta su cure rekle, bila sigurna tek s vadjenjem krvi. Znam kako to ide
Jolica to ti je prerano za test...i nemojte svadjati, vazno je da budes sto opustenija...
Da, slažem se... ja se cijelo popodne borim s emocijama, al pokušavam se nekako uvjeriti da je 7. put sretni :)
Jolica, samo polako, izvadi betu za par dana, teško je za čekati, al druge nema... stvarno se nadam da je prerano za test :love2:
Mene je strah da ne ubrzam sa testom i razocaram se. Cak sam mislila cekati slijedeci vikend pa da tugujem daleko od posla.
Transfer mi je bio prije 2 dana. Grudi su mi pocele rasti, a cijelo vrijeme imam neke leptirice u stomaku. To sa leptiricima sam imala vec jednom i bio je minus velik kao kuca.
Wannabemama pratit cu tvoje korake jer dan ispred mene :)
Curke probajte se opustiti i ne misliti previše o testovima i mogućem rezultatu. Kad dođe vrijeme doznat ćete na čemu ste. Držim fige da vam bete budu velike :heart:
Cure koje su od vas imale implementacijsko krvarenje nakon transfera možete napisati kakvo je bilo i na koji dan se dogodilo?
evo i mene prijavljujem transfer danas jedne lijepe blasrociste ( kazr dr.ekspandirane) .blagi je hiper prisutan dr je htjela da idemo na zamrzavanje zboh jako uvecanih jajnika i slobodne tekucine ali nakon 2 pregleda i na moje inzistiranje ipak napravljen transfer. sutra moramo zvati da vidimo kako nam je hos jedan razvija , te da li ce biti zamrzavanje
Sad samo opušteno i čekati jednu finu beticu :)
inika1, što se tiče implantacijskog krvarenja, ja ga nikad nisam imala, pa tako mi je uvijek i beta bila 0 na kraju... tako da stvarno ne znam, možda cure znaju kako bi to točno trebalo izgledati, iako po prijateljicama znam da to zna dosta varirati i količinski i vremenski :(
Sretno svim čekalicama!! :)
Inka,ja sam ga imala. Poceo na dan vadjenja bete 12dnt tako da sam mislila da cu dobit mengu. To tamno smeckasto je trajalo 2-3 dana. I pojavljivalo se svaka dva tri tjedna po 2-3 dana. Sve do negdje 8tt. Nije bilo hematoma.
Meni polako nestaju simptomi. Samo prekjucer navecer su mi grudi bile tvrde. Sad su sve manje i potpuno mekse. Niti leptirice ne osjetim vise.
Bas se praznjikavo osjecam. Strah me nadati se. Još 5 dana do testa
Nakon punkcije dobila sam booster brevactid 1500
Transfer je bio prošli cet 23.03.
Prvih par dana sam imala povremena probadanja i bol u leđima .
-Ovaj pon (4dnt ako se dan transfera računa kao nulti)27.03.sam dobila injekciju decapetyla i par sati poslje me fakat dosta probadalo u maternici ,bila sam dosta napuhana i leđa su me boljela ... ali popodne je krenulo na bolje
-5. I 6. dnt se napuhnutost smanjila a povremeno imam probadanja ispod pupka niže i grudi su malo osjetljive , leđa me ne bole
Današnji 7.dnt je počeo isto ko i jučer
E sad za dalje ne znam kako bude .....
A trošim još i utrogestan 3*2, estrofem 3x1 i aspirin
Maritas, u kojoj si klinici?
Onda nas ima tri koje otprilike u isto vrijeme trebamo docekati betu, nadam se neki veliki fini broj
Evo curke da se i ja predbiljezim za 4.4.i vadenje bete. Drzim vam svima fige i nadam se visokim betama!!!!