MM moja je krivica sto ocekujem da iz jedne recenice bude shvaceno sve sto zelim reci :-)
Printable View
MM moja je krivica sto ocekujem da iz jedne recenice bude shvaceno sve sto zelim reci :-)
hi djevojke.
evo ja od alebića :)
trebala ići u fet ovaj ciklus ali kaže da mi je endometrij "prestar". danas na 3. dan je 8mm....
to mi je i u postupku primijetio (btw, nitko prije njega mi to nije rekao...). kaže da se nije dobro očistio...
ima li netko iskustva sa "starim" endometrijima? što bi tome mogao biti uzrok i može li se možda nekako prehranom pomoći?
cikla možda? :)
thanx unaprijed.
Izgleda da su ovo dani "zbunjenih" endometrija. Meni prošli tjedan na 3dc endometrij izgleda kao u ovulaciji. A isto do sad na svim pregledima kod svih doktora sve je uvijek odgovaralo fazi ciklusa u kojoj sam bila. Sad pijem duphaston i čekam sljedeću m da vidim je li se endometrij opametio.
Ajvi :))))))
znači tebi je doktor dao nešto?
meni je rekao da neće ništa..... kaže da bi to moglo biti i od stimulacije, da je još nešto ostalo...
stvarno mi više ništa nije jasno.
riba, nemoj se brinuti... svaka od nas je drugačija i dr zna zašto nekome da neki lijek, a nekome ne... već bi ti on dao nešto da smatra potrebnim... Inače, ja samo dolazim mahnuti i poželjeti sreću! ;)
Cure da li netko zna, radi li doktorica danas?
Evo zvala...radi......
Cure mi se spremamo po no2 na VV kod dr. Alebica:-)
Znam da je vec bilo puno govora o tome, ali ne stignem sve citati, kako to ide na VV, ako zelim ici na prve konzultacije kada zovem gore i koji dan ciklusa moram ici na konzultacije? Koje uputnice mi trebaju, da i MM ide sa mnom?
Nemamo nista od novih nalaza (svi su od prije prosle trudnoce), planiram obaviti u iducih mjesec dana gin. pregled, UZV i papu kod svog dr-a, da odmah trazim i briseve ili cu dugo cekati na red na VV pa bolje to kasnije?
Koliko sam shvatila na VV traze da sve nalaze hormona i spermiograma moramo obavljati bas kod njih, to mi onda dr. kaze na tim 1. konzultacijama? Jel me pregleda pri tom prvom susretu ili samo pricamo i gledamo nalaze?
Unaprijed hvala;-)
zoves 1. dan ciklusa, narucuju te za 8. dan ciklusa, trebas uputnicu za pregled, muz moze a i ne mora.
za postupak se ne ceka dugo, svakako napravi briseve i papu prije.
na 1. pregledu te pregleda UZV i pregleda nalaze, sve ce ti reci sto i kako dalje. muz ce sigurno mroati ponoviti sgram kod njih.
sretno i dobrodosla na nase drago brdo! :-)
Zaima me da li na VV puštaju u postupak ako nisu dobri brisevi? Bris na anaerobe mi nije bio dobar,popila sam antibiotik,ponovila bris i sad druga bakterija.
Na postupak bi trebala krajem mjeseca.
Sumnjam da ce te pustiti u postupak, o kojoj je bakteriji rijec?
Sad imam Klebsiellu.
ne znam, probaj pitati na odbrojavanju, ja osobno se ne bih nikad usudila. inace - za bestije su se meni najboljima pokazale acidosalus vaginalete.
Mene on za briseve nikad nije ni pitao, sama sam ponavljala jer sam tu pročitala da ne smiju biti stariji od 6mjeseci. :-)
Budem se probala dogovoriti.
Uspjela sam naručiti muža za androloški pregled i tek kraj osmog mjeseca je na redu :roll:. A ja nikako dočekati taj 1 DC da i sebe naručim :-D
mima si zvala dr.?
popsy vjerojatno su i godisnji upali u to, zao mi je sto cete toliko cekati... ja sam prosle godine u travnju narucila muza za srpanj tako da znam kako je...
Ma nema veze, ionako mi bolje paše, taman kad se vratimo sa mora i godišnjeg, pa u akciju :-)
budemo se onda i druzile :)
Nadam se ne dugo :lol:, bar što se ove teme tiče 8-)
Nisam ga zvala,imam još vremena do vještice,stignem popiti antibiotik,ali ne i ponoviti nalaz,to je problem, pa ću se prvo dogovoriti sa svojom dr.
Da se i ja javim, danas počinjem piti duphastone pa čekam vješticu, i put za zagreb na konzultacije :-D
Evo i mene žene na vaše brdo:) naručila se danas za 18.6 za prvi pregled, pa onda polako krećemo sa ponavljanjem nalaza... Pa onda ako Bog da u postupak negdje najesen...
Sretno svima!!!
kika222 sretno 18-og! javi nam kako je proslo. a na jesen ce bit gore vesela ekipa :-)
Naručila sam se kod dr.Alebića, ni ne znam koji su još tamo...
I ja ću kod Alebića sam da dobijem pa da se naručim. Inače isto prvi puta.
kika222, nova21 sretno vam cure! Nek vam posjeta brdu bude kratka i plodna ;-)
Puno sreće novim curama na brdu! Želim vam sve najbolje... Da vam iz prvog pokušaja mala srca kucaju pod vasima...
Piki, tebi posebne :fige: za idući postupak!!!!
Hvala vam žene na toploj dobrodošlici... Sretno nam svima!!!!
Hvala vam na lijepim željama. Nadam se da će i biti tako. :-D
Pozdrav cure!
Evo i ja vam se pridružujem, upravo podignula uputnicu od svog ginekologa.. Kad se naručujem za prvi pregled zovem onaj broj koji je naveden na prvoj stranici topića? Nadam se da ću moći kod dr.Alebića.
Bok svima!
Pošto sam ovdje nova imam nedoumicu (zapravo više njih). Naručena sam 17.06. za prvi pregled, a nisam sigurna što točno treba pisati na uputnici!? Gin. mi je napisala samo pregled (N 97), a mislim da sam negdje pročitala da treba specificirati dijagnozu.
Zanima me i da li treba još uvijek prolaziti savjetovanja i razgovore ili to možemo preskočiti i malo ubrzati proces? Hvala unaprijed i želim svima puno sreće!!! ;)
Vaki dobro došla, i ja sam nova i imam pregled 18.6... Dr ti je dobro napisala, N97 je dijagnoza primarni sterilitet a to se piše ako nemaš dijete... Dr. A će pogledati tvoje dosadašnje papire ako ih imaš i napravit ultrazvuk... Toliko ti ja znam, možda ti se javi neko tko će ti znat reći više, ako ne, vidjet ćemo dr tjedan... U svakom slučaju sretno ti bilo!!!!!