Dobro šta je ovo juče bilo, koji dan! Šarafi mene... Ruthy, šta ne vadiš danas betu?
Printable View
Vadim :( Mislim da smo se sve ubedirale zbog Mimine loše bete... ali nada je do zadnjeg zar ne
Ajde brzo vadi tu betu i razveseli nas!
Sara10 ja mislim da si ti trudna,otpocetka imam neki osjecaj...nadam se da me ne vara. Samo cu ti to rec. Ostaloj sestorki saljem puno vibrica da ne nabrajam...da sve objavite velike bete.Inace meni ke zadnja beta na 14dnt bila 1109...sad cekamo srijedu i uzv...da vidimo jesu 2 ili 1 srce...
Ruthy~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za lijepu betu!!!!!!!!! Frćka pozitivno misli i to je to !!!!!!!
Pozdrav cure, evo i mene malo kod vas. Danas mi 5 dnt i trenutno me hvata panika jer sam totalno zbunjena zbog simptoma, osim bolova u cikama totalna razlika od prijašnjeg transfera.
Kod prijašnjeg transfera krvarilo mi je zubno meso, stalno sam piškila, grčevi u nogama, osjetila sam ugnježdjenje i drugi dan krvarila,stalno spavala, a sad stalno imam probadanja u bušici, podrigivanje, lagana mučnina tokom cijelog dana, nesanica .... a tek kad se sjetim koliko još do bete .... Eto odmah mi je lakše čim sam se izjadala....8-)
Sad čekanje da se šestorka izreda sa pozitivnim betama pa ću i ja polako za njima....:-)
Sretno svim čekalicama !!!!!
Frćka, Muma, Angel26 hvala vam na podršci, evo danas mi je malo lakše, naspavala se i novi je dan!!! Ne preostaje mi ništa drugo nego pričekati još 2,3 dana i znat ću šta je!! A Frćka jel ti u ponedjeljak vadiš betu? Ruthy javi nam lijepe vijesti, molim te!!!
Muma i Angel želim vam lijepu i mirnu trudnoću do kraja, a Angel budu li dvojke, ajme veselja :-D:-D
Frćka lijepo si to napisala da se teško nosit sa svom mislima koje nam prolaze kroz glavu i da ih nekad ni ovdje ne kažemo...frćka ti si jako dobro dogurala do 12 dnt jel tako! Ma biće nešto tu kod nas...evo me opet se vraćam, he,he :lol: Jel tvoja glava prošla???
EEEEEEEj Saraaaa! Ma danas sam radila, a onda trošila što sam zaradila!:lol:Drago mi je da ti je bolje i meni je! Danas 12dnt, simptomi i dalje =, juče kao da ću dobit, danas ništa, ma ni ne pratim više...Uglavnom idem ja u ponedeljak po betu pa da vidim i kako taj papir izgleda!:-)A gdje je Ruthy?Beta? Šta nije vadila ujutro?Kika, angel, Una hvala vam na podršci ovoj našoj grupici paničarki!8-) Angel, za dvoje!:-D Una ja ti puno neznam o simptomima jer dok nisam krenula na postupke bila sam ih puna, a sad, nita!8-)
Frćka kave si to simptome imala jučer kao da ćeš dobit, aj opiši molim te!!! A gdje nam je Ruthy, nije valjda zaspala. he,he :spava:
Moja bajna migrena od ujutro, trbuh napuhan, živčanitis i dan za k..., svako toliko sam nešto lupila!:-) A danas ne osjećam više trbuh, ispuhao se...Možda sam juče samo pojela loš bolonjez!:lol: Zadnjih par dana bar red čokolade prije spavanja, i to mi je jedan od znakova, samo fali prišt i da puknem!:lol:
Neznaš šta je s Ruthy, trebala je vadit betu? Možda nema rezultata do ponedeljka? Neznam kako ide kad vadiš subotom...
Cure - beta je 0. Evo znam da će vas zažalostiti, mene isto. MM je još razočaraniji i tužan. Ne znam što sad.. prekinuti terapiju sa utrićima i estrofemom, ili šta, zbunjena sam .-.. MM misli da nije nalaz dobar i da ga treba ponoviti u pon... bezvez
Molim pomoć iskusnijih za Ruthy, tebi je danas 11dnt 4dan vraćen, šta ne? Nešto jesam čitala, ali da ne pričam bezveze, dali je prerano?:-(
Mislite da ne bih trebala prekidati s th?
Možda je bilo prerano, 11 dnt, ali da baš bude 0,5?
Cure stvarno bi mi bilo koji savjet dobro došao.. možda negdje piše nešto o tome...
Naime, u Breyeru su rekli da se može tek u pon dobiti nalaz, a u ovom drugom labu je bio gotov nalaz za sat vremena... Još žena kaže MM - možete odahnuti, negativan je nalaz!??!?! MM ju skoro udavio
kako za sat vremena, pa nalazi se čekaju nekoliko sati?
Koja je opasnost ako prestaneš sa th a zapravo si T.? Zna li tko?
Ruthy žao mi je, ali ja na tvom mjestu ne bih prekidala terapiju i ponovila bi betu u ponedjeljak, još ako i ne dobiješ menz. nemoj prekidat terapiju!!!
Slažem se sa Sarom! I ja bi u pon ponovila, ne želim ulijevati lažnu nadu, a neznam previše o beti, jedino znam da zato dr. i daju kasnije vađenje krvi jer nismo svi školski primjeri, meni je tako vađenje bete predviđeno tek 19 dnt, to što ću ja vadit u pon..., ali meni je tad 14dnt, meni dosta! Složi to nekako u glavi, nastavi sve, pa probaj! Da budeš sigurna da si ti sve napravila!
Una99 sretno i tebi!!! vidiš da smo sve ovdje u panici zbog tih simptoma, ali najbolje ih što manje osluškivat, dan po dan i doći će i tvoj dan za betu kada očekujemo dobre vijesti!!
Ajme u zadnje vrijeme samo - na forumu, treba jedna to prekinut i javit nam +, Frćka da nisi ti slijedeća??!!!
14 dnt je skroz ok za vađenje bete, ja ne znam zašto dr. u Rijeci zahtijevaju da se vadi 19 dnt, pa tko bi to dočekao :cupakosu: Ja ću vadit 13 dnt ako ga dočekam bez vještice!!
Pogledaj listu čekalica za betu, 4.mjesec na odbrojavanju, zadnja stranica! Da ja sam sljedeća i molim te ne vadi betu jošbar ne prije mene, ja želim da bar nakon mene stane negativni trend, mislim ja stvarno nemam simptome i ne neadam se, samo crv sumnje neda mira!Taman sam na listi slučajno po redu, a 8 nas je za 10.5. pa ti vidi!:-(
Ma ne vadim ja prije tebe, ja ne prije sride, ti si slijedeća u ponediljak!!!
Hahahaha! Fuj vještica!Iš!!!:lol:
Ruthy, šta je tebi ovi 1.IVF? Mislim, prvi postupak uopće ili? Samo to piše pa ...
Da, 1x uopće!
Sara, kad je tebi bio t.?
Frćka, zar tebi nije bio dan prije mene?
Kako je vama beta tek10.5.?
Evo - utopljenik se za slamku hvata...
Frčka, kakav je sad ono tamo stav, da iza tebe idu plusevi...???? Ne želim to čuti, znaš kako se na sudu kaže za nekog optuženika: nevin si dok ti se ne dokaže krivnja!!! Tako i s tobom, moraš se nadat i mislit pozitivno dok vještica ne dođe, a naće doći jer smo joj zabranili!!
Ma gdje mi je nestao tekst? Ruthy, šta je tebi ovo 1.IVF, prvi postupak uopće ili?
Ma prvi! Napisala sam ti gore već. 1.u životu!
Haha! Fuj vještica!!! Iš!!! Pokvarila se ploča!:-) Meni je transfer bio dan prije tebe, ali 3dan. tako da je nama isto, ti si imala transfer dan nakon mene, ali emrij 4dan! Onio stave kasnije jer se zna desit rijetko, ali desi se, da ne bude implantaciji školski, nego zakašnjela, pa sve kasni, pa da budu sigurni...meni danas kao kasne stvari jedan fdan, do ponedeljka će se vidjet sigurno, je ili nije! A ja8-)
Ne bih htjela biti donositelj losih vijesti, ali 11 dnt 4-verodnevnih embrija odgovara 15 dn ovulacije i lijepa beta bi vec trebala biti troznamenkasta. Nalaz bhcg iz krvi je najpouzdaniji rani test na trudnocu i privatni labovi cesto brzo jave rezultate, pogotovo ako im se blizi kraj radnog vremena. Sve vrijednosti bhcg ispod 5 se smatraju negativnim nalazom.
Ako prestanes sa utricima, vjerojatno ces za 3-4 dana dobiti M. Ako prestanes sa utricima a trudna si, vrlo vjerojatno se nece dogoditi nista, jer iako je punkcijom smanjena funkcija zutog tijela, u trudnoci se ipak pojacano luci progesteron koji podrzava trudnocu.
Nista ti nece biti ni ako nastavis terapiju do pon, javis dr da on odluci sto i kako dalje.
Saljem vam svima more ~~~~~~~~~~~~ da javljate samo + i velike bete!
Meni je inače ciklus 27 dana, a danas mi je 28 dc. Zar ovi utrići ne poremete mrvicu ciklus? Ja ako do pon ne dobijem, onda je to ziher da se beta radi ponovo. Kažem, da nisam pod th još više bih o tome mantrala kao da je čudno da nije stigla M (zašto je zovete vještica? pa po noj se mjere ciklusi :unsure: )