BB super vijesti samo nek hematomi nestanu ~~~~~~~~~~~
muma sretno sutra
moj danasnji uzv gv 9mm i žv 3mm 5+3 smo ipak ,sl. tjedan uzv da vidimo srce <3
lakse se dise :)
Printable View
BB super vijesti samo nek hematomi nestanu ~~~~~~~~~~~
muma sretno sutra
moj danasnji uzv gv 9mm i žv 3mm 5+3 smo ipak ,sl. tjedan uzv da vidimo srce <3
lakse se dise :)
kod mene ništa dobro, prestalo je kucati srce, a druga gestacijska vrećica nije narasla uopće...
ivana83, baš mi je žao... :(
crvenkapice ~~~~~~~~~~~~~ za srce!
bluebella, super da se poboljšalo stanje... samo neka tako nastavi...
zadnji put na pregledu je dr. rekla da je gestacijska premala, bila je u pravu. beba nije imala kud rasti.
izgleda da ćemo probati s PGD ako kariogrami pokažu loše nalaze.
crvenkapice supić stanje do sada :) sad navijamo za srčeko!
ivana žao mi je što je sve tako završilo. želim vam da čim prije riješite sve pretrage i sumnje i krenete u nove pobjede.
Cure tu sam. Novo nist. Cekam i cekam... nadam se cim me nekaj i malo zaboli. Nekaj nam je bebica bila sad na ctgu jako uzbudena. Sve se nadam da predosjeca da uskoro izlazi
Malama super da ne moras mirovati. Sad iskoristi ove dane i uzivaj
Crvenkapica ja sam imala identican nalaz na 5+3, to je po uzv bilo 5+0 i za par dana je srcwko kucalo ko veliko
Ivana zao mi je :*
Hvala cure!
I kako sad u istom postu čestitati i veseliti se zbog crvenkapice i slati utješne zagrljaje ivani? Cure, hrabro naprijed!
:love2: ivana bas mi je zao :(
zivot stvarno nije fer ,to sam se uvjerila na svojoj kozi a i mnoge cure ovdje :(
beilana puno,puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da što prije ljubiš princezu!
crvenkapice :-D ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za srčeko!
ivana jako mi je žao,drži se!
kismet,malama,123beba,željkice i ostale naravno koje nisam navela nenamjerno :kiss::kiss::kiss:
muma ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za uzv,da bude sve ok! :kiss:
hvala vam cure na podršci... zadnji put je spominjala da će se pgd možda uvesti kod nas, ali više priča o pragu..
Ivana,jako mi je zao:-(
Saljem virtualni zagrljaj
Ivana83 zao mi je... Drži se!
Prijavljujem pregled cica u 15h :-| :zbunj:
Ivana uzasno mi je zao :-(
Muma kako cice? :-)
Muma????????
Evo meeee! Na uzv-u ničeg. Baš ničeg. Tvorba se napipa ali uzv pokazuje normalno tkivo :klap: Žena je stvarno super. Preporučila je kontrolu za 3 mjeseca čisto da vidimo kakva će biti situacija.
eto super :-D sad se opusti i uživaj!
muma, isti scenarij kao i kod mene!!!!!!! :) ODLIČNO!!! I naravno, sad možeš biti mirnija i opušteno uživati... mislim da nam jednostavno tijelo reagira svakako u trudnoći... sve se mijenja pa i one moraju malo "podivljati" :)
nego cure, može meni edukacija... što je PGD?
žužy kisić i tebi!
muma :-D odlično,sad lijepo uživaj!
:kiss::kiss:
Muma super za nalaz. Sve smo mi znale da bu nalaz uredan, al ti si nam sad opustena. I dalje mozes uzivat
Saljem vam svima puse za vibre al oba mala zezalica se utaborila i ne izlazi joj se van. A ja ju molim i molim jer mi polako odlaze zivci ovdje u bolnici, al tvrdoglavo moje malo ne slusa. Vi s terminima u srpnju cete prije grliti svoje smotuljke. Moja bude u trbuhu vagala-ici van ili ne :D
Hvala vam! Kissići svima vama, i bebolincima! :-*
Muma :-D sad samo uživaj laganini
Muma :-D:-D super....sve je kak treba :-D sretno dalje
muma baš lijepe vijesti! ma znala sam da je sve ok ;)
beilanina curka, ajde više van! mi ne želimo prije tebe, stoga hitro, hitro na ovaj svijet pa ćemo mi za vama!!! :)
beilana, mislimo na tebe?
sta kaze mini moe?
legal, kako je
ostale curice, kako ide?
muma super , ma znala sam ja da je ok ;)
mene samo nesto probada, svukuda, pa cudna bol leđa ili bubrega ne znam ni sama sad odozada sad sprijeda
kontam opet zasto bi me bubreg bolio ako je urin ok ili to nema veze ?
crvenkapice možda ja pušem i na hladno al ako te boli bubreg odi da ti vide..ja sam ignorirala dok nije prestao raditi, a onda je bio kuršlus,usađivanje stentova na živo, nesnosna bol, upala svega..a urin super
pa ne znam jel me boli bubreg ili nesto drugo
ivana žao mi je :love2:
Muma super da je sve OK meni se činilo da to ne bi trebalo biti ništa ali dobro je uvijek provjeriti.
Svim ostalim trudnicama želim mirne i uredne trudničke dane.
pozdrav curke evo da i ja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~ jednima da ostanu u komadu što dulje , a ovim drugima za brz i bezbolan porod hihihi
muma super za pregled sad si mirna, uživaj!!!
crvenkapice znam kako ti je i mene je u početku slano nešto negdje boluckalo i razmišljala sam kao i ti " a tko je rekao da je trudnoća uživanje" i dalje mislim tako:-x al mislim da je tebi bol od trudnoće da su bubrezi sve bi te živo bolilo
pitanje za ove iskusnije trudnice, kako jako vaše bebe lupkaju????????ova moja je nekako puno jače, i puno živahnija bila s 22 nego s 24 tjedna, baš me malo brine. Javi se ona meni kad legnem al to je ono 1-2 lagana udarca i to je to, a prije je znala lupat svaki put kad legnem?????? Dali je moguće da je sad jednostavno neznam mirnija il da si je napravila više mjesta???
Mi brojimo punih 22 tjedna, lupka ovaj mali svako toliko, denii neznam kako bi trebalo biti kasnije, valjda će se javiti druge cure.