Tikki srijeda je tvoj dan.. Sretno svima od srca! Stoperica danas, ponedjeljak je dan d! :)
Printable View
Tikki srijeda je tvoj dan.. Sretno svima od srca! Stoperica danas, ponedjeljak je dan d! :)
sretno cure da septembar vam bude sretan
tina julija sretno za ponedeljak , vidim da imamo istu dijagnozu, pa se nadam da ce biti uskoro i isti potpis.
ja ću vam poslat trudničke prašine da vam donese sreću ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** i da imamo veselu jesen!!!!!!!!!:kiss:
Helou, :coffee:!
Loly,tina_julija,lara39+,tikki, :fige::fige: za punkciju,neka prođe što bezbolnije i što rodnije!
monika2208,sretno u novom postupku!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za open sezon!
Ja krečem sa prvom fm tam negdje za tjedan dana...idemo po smrzlića,nadam se da nas čeka! :-D
željkica,posebna :kiss: tebi! mi smo se pratile u prošlom postupku,bila si dan ispred mene,baš sam sretna zbog tebe!
curke koje idete u Petrovu- daj nazovite za stanje, ja sam trebala ici na pregled u utorak pa sam jucer zvala i rekli su mi da mog dr nema jer od ponedeljka nema jer štrajkaju!
Ja bum svakak zvala u četvrtak jer mi prva fm pada za vikend.Onda sam i mislila pitati u vezi izbivanja doktora zbog simpozija,da nejdem badava.A bome sam zabila na štrajk,fala na podsjetniku snupi.
:kiss:
žužy hvala na lijepim željama!
Svim curama želim puno uspjeha u postupcima!:-)
Svim curama koje su u postupku puno sreće.
Svima koje čekaju postupak, da ga što prije dočekaju. Nadam se samo da ovaj štrajk neće biti razlog za još odgoda.
Evo i mene, danas obavljen transfer.....beta na petak 13.
strašna :fige:
Strašna sretno!
Loly mislim da sam tebe vidila u četvrtak kod dr.P
Lara ako si vidila plavusu u crvenoj haljinici to sam bila ja :-) Steta sto se nismo prije skuzile mogle smo u Virusa na kavicu ;-)
Strašna :fige: Cure sretno, svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mislim da si to onda bila ti?!:?:
baš šteta mogle smo popiti kavicu.
ja sam danas cila nikakva.sve me boli, a i stomak mi se nekako čudno ponaša.
ujutro prvo vadit estradiol i onda popodne uzv.
Loly, tina_julija, tikki sretno cure :kiss:
Hvala! Trenutno sam u stadiju guzda mene je struh.. :( jos si nisam nista pripremila, sve odgadjam ali morat cu uskoro... :(
~~~~~~~~~ svima za sutrasnji pobjednicki dan!!!
Hvala ti, draga! :kiss: moram priznat da mi je dragi smireniji od mene, prosli put je bilo obrnuto.. :)
Fala svima i puno nam sriće sutra!
Posebno tebi tina_julija, moja azoo suborko :-*
Ni ja nisam nešto spremna, uopće nemam osjećaj što me ujutro čeka, ali bit će ovo duuuuga noć!
Ja sad u kadu, srediti priju i prije spavanja betadine vaginaletu i u zoru via Split :-)
Loly, tina_julija, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
da priju:lol: sretno svima
Cure sretno danas!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~{
Loly, tina_julija sretno danas vucem vas duplo za nosice da nam se pridruzite
Ženice,sretno danas!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sretno cure!
~~~~~~~~~~~~~
6 jakih boraca!
Pocela je sezona napokon.... :-)
Sretno svima sa punkcijama, transferima i betama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ocekivala sam vise, ful stimulacija samo 3 js
Loly,ma bitno da su prave i da se oplode :fige:
Loly kvragu, 3 je bas malo, ali drzim fige da su dobitne.
tina_julija ocekivanih 6, cujemo se na pp ;-) kiss i daljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dobar tulum u labu!
Jutro cure, evo kasne kavice, čaja, kakao, mlijeko :coffee: a za hrabrije jedna rakijca u ovo prohladno prijepodne :pivo:
Loly, koja je vama dijagnoza,
kojih si ti godina,
imaš li nalaze AMH i FSH
jesu ti Poljak/Šparac izbrojali antralne folikule
i kakav je bio protokol ako kažeš full stimulacija?
3 j.s. je uistinu malo ali sam ja od samo 2 j.s. od toga 1 embriji 8-stanični treći dan rodila prekrasnu kćer. Vjerojatnost uspjeha je umanjena s takvim predispozicijama (u mom slučaju možda oko 7%) ali šansa svakako postoji. Držim fige za oplodnju i daljnji razvoj embrija ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~