mamice :lool:
kad malo padnem odma zalipim slike ovde pa mi motivacija instant skoci. probaj, vidit ces :mrgreen:
Printable View
mamice :lool:
kad malo padnem odma zalipim slike ovde pa mi motivacija instant skoci. probaj, vidit ces :mrgreen:
ne radi edit vise, pas mater!!
betty tvoj komentar sam tek sad vidila. tnx! i ja brljavim sa hranom tako da te razumin. badic ce i meni svidja ali
nije moj na zalost, sestra narucila s interneta pa sam joj ja lutka za isprobavanje jer je ona trudna trenutno.
morat cu i ja sebi uzet, napokon jedan da mi se svidja kako mi stoji u sisama :mrgreen:
s2000 ti imas super liniju :klap:
da probas jillian za trbusnjake?
6week6pack? cini mi se da je anci rekla da je super? ja jos nisam probala iako namjeravam
Ides, bas si zgodna! Super izgledas :)
Saljite fotke :-)
zadnjih dana bi jillian poslal u onu najgoru psovku :oops:
iza mene je W7, jel bas ona stvarno mene zeli natjerati da imam ruke ko inesica, OK ja bi se prodala za ise, ali jel bas moram ono sve radit :ban:
mislim jel moram ??????
OK znam da moram, tj. da zelim, ali zelim li?
i tako ja cijelih 36 min razgovaram sa svojim glasicem :iskušenje:
S2000, može i meni fotke :trep:
Anci,zaljubljena sam u tvoj trbuh;-)
Mb,S2000 i ja bi fotke:-)
Danas zgibovi i sklekovi..
Po 50 komada..
Ali zgib uz pomoc gume i sklekova 20 normalnih i 30 na kpljenima..
MB ooooodlican napredak, stvarno se vidi razlika u odnosu na prethodne fotke.
spajalice :lol::lol:
S2000, baš si zgodna :zaljubljen:
da sam ja bila ovak zgodna nema šanse da bih ikad počela vježbati, a sad nema šanse da stanem kako god izgledala
za trbuh je super 6w6p kako netko već reče, također probaj i plankat što češće da cijeli core očvrsne :)
Za trbuh je super tatianna.
Probaj ove vjezbe, odlicne su:
http://www.lovingfit.com/exercises-w...rglow-workout/
I
http://www.lovingfit.com/exercises-w...l-abs-workout/
Ispravak, izgleda da sam vec usla u tridesetu s napunjenih 29. Znaci uskoro cu 30. Najmladja? Kako to?
Hvala na linkovima, proucit cu ih veceras.
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Samo da prijavim sat i pol vremena u teretani i poslije toga proteinski shake sa bananom. Baš sam se dobro oznojila. Shake sam napravila s mlijekom (iako sam ga izbacila iz prehrane), prekosutra ću pokušati s vodom.
Sutra idem na trčanje, ne bih pila shake poslije toga...
Aha sad vidim da nisam :) sad me shvatite zaozbiljno a ne kao balavicu :lol:
hahaha slazem se s kavofob u vezi vjezbanja (ne znam kvotat s mobitela).
ima nas tu jos par koje cemo napunit 30. ove god :mrgreen:
Joj, za tebe sam mislila da si je presla :lool:
Balavice :)
Mb,napredak.je ocit!!
S2000 odlicno izgledas;-) i.to bez vjezbanja..
Nas dvije smo vrsnjakinje:-)
S2000, ti meni izgledaš baš čvrsto, super ti je trbuh (rodile smo negdje u isto vrijeme).
Mamice, nakon trčanja važnija je nadoknada tekućine (zbog elektrolita), mislim da tu šejkovi ne znače nešto.
S2000, divno divno
Anci, oslobodila sam inbox, sad salji!
S2000, salji i ti!
Ja sam tridesetogodisnjakinja sa stazem, sad vec i to mogu reci :mrgreen: a idealna figura ce izgleda pricekati iduci rodjendan :before-after-before:
Usnimila sam mrak haljinu za predstojecu svadbu, sad se stvarno trebam uozbiljit
Danas bi trebao biti rest day a mene svrbe prsti da odradim cardio. Vjerojatno i bih kad mi usb ne bi bio u sobi u kojoj muz pokusava uspavat djecu. Da odem peglat, jel to kardio ili snaga?
ajme, koliko balavica na temi :drama: :mrgreen:
Anci, nije li Tati malo napredna? (ne znam, nisam nikad s njom vježbala)
Cujem cudovista kako urlaju, odoh po usb
:P - to je za balavice
betty tebi je sutra rodjendan?
Ne podsjecaj me :drama: inace cu jos jedan cardio odradit :kampanjac: mozda do iduceg rodjendana postat ustrajna sto se hrane tice (sto se vjezbanja tice jesam, bar nesto)
Edit: odradih cardio, sutra cu jos jedan za kaznu
A bogati S2000, zgazi me kad sam vec dolje! meni bi te tvoje bile after fotke :drama:
stvarno si zgodna, bez problema ces doci do sixpacka
Mozda. Ali mislim da ona za pocetnike kaze da rade manji broj ponavljanja. Dakle, umjesto 30 naprave 15, 20. Ili 10 prvi put.
Moze se, nema izvlacenja :mrgreen:
Betty, cestitam ti sutra :)
Bravo za cardio!
Ja sam radila piramidu iz game. Bilo mi je predobro!
Sad se nadam odlijepiti malo od stakalca i citati. Caj i krevet.
Sent from my iPad using Tapatalk
A je me nahvaliste. Posramit cu se. Ajd kad nisam najmladja mozda sam najniza (164 cm, proporcionalno sitna).
Voljela bi i ja vas pratiti, pogotovo vikki i milasova :)
Vikki, oko pupka je mekano, tu je masni jastucic za kojeg sam uvijek govorila da mi grije organe, a sad ga vise ne zelim :)
S2000, salji slikice..
Evo kreirala sam i ja album, da me natjerate da radim nešto. Još do vikenda i utrke ću brljaviti (jedem nenormalne količine slatkog u zadnje vrijeme), a onda počinjem ozbiljno raditi na mišićima.
bravo!
Ja sad nemam izgovora kad sam tu pocela pisati... odoh upalit Jillian (dan mi je cetvrti).
Vikki, super je nova frizura!
Ti si meni bas nekako utegnuta :)
I rekla bih da si visa nego sto jesi.
Ona trkalacka u tajicama mi je super :)
Anci, trbuh ti je mrak! Odavno ti nisam gledala fotke, sad vidim da si pocela i pozirati :lool: to valjda dodje sa savrsenstvom :drama:
Vikki, salji!
Whole world's a stage :lool: