Bubilo Bubich prvotno napisa
Hej! Hvala na pitanju!
Osim što mi je zlo od svega već :mrgreen:, ide na bolje.
Manje kašljem, temp. je zadnja dva dana 37.3.
Jedino mi je i dalje cijeli dan mučno, i dio dana nisam u stanju ništa osim drijemati, i još uvijek mi se ne jede. Ali valjda ide na bolje.
Da vas pitam nešto drugo... poznanici iz kvarta, djeca nam idu zajedno u školu. Isto je muž dobio simptome cca isto kad i moj (2.-3.11.), poslije i mama dobila simptome.
Ne znam zašto, u ovu nedjelju (15.11.) ona je odvela klince na testiranje na Velesajam. Nije da su imali simptome, nego je tako odlučila. I klinci su pozitivni. Nisam bas razumjela sto je htjela reći, napisala mi je ovo: “Dakle test taj najbolji ne razlikuje mrtve i zive viruse...”.
Je l htjela reći da zapravo test koji su radili ne pokazuje jesu li zarazni? Nego samo da su bili u kontaktu s virusom? (Pitala sam i nju što želi reći, nisam ništa razumijela
Šta sad mene tu muči? Nama je pedijatrica dala prvo za klince samoizoalciju 10 dana do 13.11. (10 dana od kad su se muzu pojavili simtpomi) i rekla da djecu ne šalje na testiranje.
Po tome su već danas mogli u vrtic i školu.
Onda sam ja 9.11. išla na testiranje, pa me zvala epidemiološka da su djeca ipak u izolaciji 10 dana od toga, do 19.11.
Ali sad mene muči, što ako su i djeca pozitivna? Naša pedijatrica ih uopće ne planira slati na testiranje.